18 / 07 / 2024

İzmir Çiğliye AVM

İzmir Çiğliye AVM

Çigli 'deki Atatürk Organize Sanayi Bölgesi ( İAOSB ), kurduğu Özel Nedim Uysal, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'nde kolej eğitimi veriyor.

9 dev AVM için konkordato talebinde bulunuldu! Başta Marmara Forum ve Forum İstanbul geliyor...

İstanbul'un en çok ziyaretçi alan AVM'lerden Marmara Forum ve Forum İstanbul başta olmak üzere toplamda 9 AVM için konkordato talebinde bulunuldu.

Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte dev AVM'nin piyasa değeri!

Akiş GYO'nun Esenyurt'ta hayata geçirdiği Akbatı AVM'nin 65 bin 88 metrekare kiralanabilir alanı bulunuyor. Peki Akbatı AVM'nin değeri ne kadar? İşte Akbatı AVM'nin piyasa değeri ve kira geliri...

İş GYO Ege Perla AVM'nin değeri belli oldu!

İş GYO İzmir Ege Perla AVM'nin ve içerisindeki 23 adet bağımsız bölümün toplam değeri 308 milyon 447 bin TL olarak belirlenirken, KDV dahil 363 milyon 967 bin 460 TL  değer takdir edildi.

AVM'lerde el değiştirmeler başlayacak!

Salgın döneminde markalara destek için AVM yatırımcısının elini taşın altına koyduğunu belirten Hüseyin Altaş, AVM’lerde el değiştirmelerin yaşanacağını aktardı. 

Beşiktaş’taki askeri lojmanların planları değiştirildi: AVM ve rezidans mı yapılacak?

Jandarma Genel Komutanlığı’nın TOKİ’ye devrettiği Beşiktaş Ortaköy’deki askeri lojmanların olduğu yaklaşık 20 dönümlük arazinin imar planları Emlak Konut GYO tarafından değiştirildi. Arazide, AVM, otel ve rezidans inşa edilebilecek. 

Şişli Kanyon AVM'nin piyasa değeri ne kadar?

Lüks markaların olduğu, ünlülerin sıkça ziyaret ettiği Kanyon AVM'nin piyasa değeri şaşırttı. 2006 yılında hizmete açılan Kanyon AVM'nin değeri dudak uçuklattı...

Birleşik Markalar Derneği’nden 'AVM'ler 3 ay kira almasın' çağrısı!

Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında 2 aydır kapalı olan AVM'lerin açılması gündemde konuşulmaya devam ediyor. BMD yani Birleşik Markalar Derneği’nde. BMD Başkanı Sinan Öncel, AVM'lerin açılmasına ilişkin açıklamalarda bulundu...

Mücevher İhracatçıları Birliği'den AVM uyarısı!

Mücevher İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Kamar yaptığı açıklamada, "Bazı AVM'ler kira geliri kaygısıyla kapılarını kapatmayarak fırsatçılık yapmaya çalışıyor" dedi.

Birleşmiş Markalar Derneği'nden 'AVM'ler kira almasın' önerisi!

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, koronavirüs tehdidi ortadan kalkana kadar AVM yönetimlerinin kira ve genel gider almayacaklarını çok net bir şekilde ilan etmelerini, ayrıca bankalardan da çek borçluları için kredi kolaylığı istediklerini bildirdi. 

İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak!

İzmir Balçova Mevkiide Bahçelerarası Mahallesi'nde hayata geçirilen İzmir İstinye Park AVM için toplantı yapılacak. İDK Toplantısı 21 Ocak 2019 tarihinde gerçekleştirilecek...

Hallerin işletilmesine AVM modeli önerisi!

Türkiye Halciler Federasyonu Başkanı Yüksel Tavşan, hallerin modernize edilmesiyle ilgili çalışmaları değerlendirdi. Tavşan, hallerin AVM modeli ile işletilmesini önerdi.

İzmir Çiğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Çiğli'de bulunan bazı alanlar kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı ilan edildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayınlandı.

AVM Ciro Endeksi Eylül'de yüzde 7,6 arttı!

Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) AVM Endeksi verilerine göre, 2016 Eylül döneminde bir önceki yılın aynı dönemine göre ciro endeksi nominal yüzde 7,6 arttı. "Diğer alanlar" en yüksek ciro artışı sağlayan kategori oldu

İzmir Çiğliye AVM Haberi

İzmir Çiğliye AVM

Bu yıl ilk kez öğrencilerin ders başı yaptığı okulda 96 öğrencinin giyiminden, yemeğine, servisinden kitaplarına kadar tüm masrafları OSB bütçesinden karşılanıyor. 



Önümüzdeki yıllarda yeni öğrencilerin eklenmesiyle masrafların artacağına dikkat çeken İAOSB Başkanı Hilmi Uğurtaş, öğrencilerin ve okulun bu giderlerini karşılamak için OSB bünyesindeki yaklaşık 7 futbol sahasına denk gelen 45 bin 500 metrekarelik arazide AVM kurma kararı aldı. Mesleki eğitimin Türkiye'nin en önemli sorunlarından biri olduğunu kaydeden Uğurtaş, okulda verilen eğitimle öğrencilerin en iyi üniversiteyi kazanabilecekleri düzeye getirileceğini de sözlerine ekledi.. 



¦ Nedim Uysal Meslek Lisesi'ni OSB bünyesinde kurdunuz ve 96 öğrenciyle eğitime başladınız. Bu fikir nasıl ortaya çıktı?

- Türkiye'de teknik eğitimin ne kadar önemli olduğunu başta sanayicimiz olmak üzere üretim yapan herkes biliyor. Ciddi sayıda iyi yetişmiş ara elaman ihtiyacımız...