17 / 05 / 2024

izmir çiğliye otopark yapılacak

izmir çiğliye otopark yapılacak

İZMİR Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. Parkın yanında 160 araçlık otopark da olacak.

İzmir Çeşme'deki imar kararı değişikliği yargıya taşındı!

İzmir'e bağlı Çeşme Belediyesi'nin, bir marketler zincirinin kuracı olarak bulunduğu binayı yıkıp, yerine içinde otoparkın da bulunduğu belediye hizmet binası yapmak için imar planında değişiklik yaptı. Söz konusu değişiklik yapılan itirazlar nedeniyle yargıya gitti. 

Otopark Yönetmeliği son dakika!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın hazırladığı Otopark Yönetmeliği resmen değişti. Otopark Yönetmeliği son dakika değişikliği...

Ayder'de dağın içine otopark mı yapılacak? Murat Kurum'dan iddialara yanıt!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Ayder'de dağın içine katlı otopark yapılacağı iddialarına yanıt verdi...

Karadeniz Ereğli'de Cehennemağzı Mağarası için otopark yapılıyor!

Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçe belediyesi, dünyaca ünlü Cehennemağzı mağarasını ziyarete gelen turistler için yapımına başlanan otopark alanını inceledi.

İzmir'deki metro otopark inşaatındaki göçükte arama çalışmaları sürüyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından metro vagonları için bir firmaya yaptırılan ve inşaatı devam eden yer altı otoparkında meydana gelen göçük altında kalan 2 kişiden birinin cesedine ulaşıldı.

Gebze Katlı Otopark projesi için ilk kazma vuruldu!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği Gebze otopark projesi için ilk kazma vuruldu.

İzmir Çiğli'de 6.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 6 milyon 373 bin 427 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir'i İstanbul gibi yapmayalım!

Mistral Yapı’nın Yönetim Kurulu Başkanı Önder Türkkanı, “İstanbul’daki yaşamın zorlukları İzmir’e ilgiyi artırdı. Ancak İzmir’i de İstanbul gibi yapmamak lazım. İzmir cazibesini koruyacak." dedi...

İzmir Çiğli'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsası 11 milyon 172 bin 153 TL'ye icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Selvili Yeraltı Otoparkı'nın ihalesi 11 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Karabağlar’a hizmet verecek 160 araç kapasiteli Selvili Yeraltı Otopark’ı için ihaleye çıkacak.

Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşuyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Ankara ve İzmir'i yüksek hızlı trenle buluşturacaklarını söyledi.

İzmir Çiğli'de 17 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 17 milyon 24 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

İzmir Çiğli'de 11.8 milyon TL'ye satılık arsa!

İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi'nde yer alan arsa 11 milyon 812 bin 800 TL bedel ile mahkeme kararıyla satışa sunuldu. 

izmir çiğliye otopark yapılacak Haberi

izmir çiğliye otopark yapılacak

Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de 4 bin 900 metrekarelik alanda yaptığı düzenlemeyle bölgeye hem yepyeni bir park hem de 160 araç kapasiteli bir otopark kazandırıyor. Yapımı tamamlanan İZBAN hattı yaya üst geçidinin yanında kalan yeni parkın, vatandaşların yeni uğrak yeri olması bekleniyor.


Uygulama çalışmalarının tamamlanmak üzere olduğu parkta, yayaların kavşak noktasına kolayca ulaşabilmelerini sağlamaya da ayrıca özen gösterildi. İçinde spor sahası, çocuk oyun alanı, gölgelendirilmiş dinlenme ve oturma alanları ile girişte çift taraflı süs havuzu bulunan parka özel tasarım bank ve çöp kovaları yerleştirilecek


 Daha önce Fuar İzmir inşaatı alanından alınarak Park ve Bahçeler Dairesi Başkanlığı fidanlıklarında rehabilite edilen 11 adet zeytin ağacı, taşındı ve yeni park alanına dikildi. Ayrıca 7 adet çınar, 2 adet dut, 30 adet mabet ağacı, 200...