05 / 05 / 2024

izmir çöp sorunu

izmir çöp sorunu

Aydın Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir" dedi

Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? Kiracı sorununda son nokta! 

Kiracısıyla sorun yaşayan ev sahiplerinin mağduriyetleri sık sık gündem oluyor. Peki kiracı sorunu nasıl çözülür? Araba satıp krediyle ev almak mantıklı mı? İşte sosyal medyada yorum yağan o paylaşım ve gelen yorumlar...

Kira sorunu 2024'te biter mi?

Kiralık ev fiyatları her geçen gün artarken barınma sorunu da gittikçe derinleşiyor. Peki kira sorunu 2024'te biter mi? Problemin kaynağı ne, çözüm için hangi adımlar atıldı? Hukukçu Pınar Hacıbektaş kira sorununu değerlendirdi. İşte o açıklamalar...

İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasının ardından önemli açıklamalarda bulunarak, "Bir sene boyunca konutlarımızdaki mutfak ve sıcak su tüketimi için gereken doğal gaz ücretsiz olacaktır” dedi. Peki; İstanbul, Ankara, İzmir doğalgaz metreküp fiyatı ne kadar?

  İşte en ucuz robot süpürgeler! Fiyatlarına inanamayacaksınız! 3 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Evi temizlerken kablo yetişmemesi sorunu ve ağır makineleri arkanızdan sürükleme derdine son veren robot süpürge teknolojisi, gün geçtikçe daha fazla tüketicinin ilgisini çekiyor.

Türkiye'deki gayrimenkul sorunu fabrikalara sıçradı!

Türkiye'de yaşanan gayrimenkul sorunu fabrikalara da sıçradı. Fabrika bulamayan bazı yatırımcıların arsa alıp fabrika kurmayı hedefliyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi yapıldı!

Kent genelinde metro projelerini hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesini gerçekleştirdi. Metro ihalesi için 7 firmadan teklif geldi. 

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metro ihalesi bugün!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için bugün ihale gerçekleştiriyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu yarın ihaleye çıkıyor!

İzmir'de metro yatırımlarını hızlandıran İzmir Büyükşehir Belediyesi, yeni metro projesi için düğmeye bastı. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için yarın ihaleye çıkıyor.

İzmir Pınarbaşı-Kemalpaşa metrosu 9 Ağustos'ta ihaleye çıkıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi kent genelinde metro yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  Pınarbaşı – Kemalpaşa metrosu için ilk ihalenin 9 Ağustos'ta yapılacağını açıkladı. 

Eyüp Nişanca’daki 40 yıllık tapu sorunu çözülüyor!

Kentsel Dönüşüm Müdürlüğü tarafından sürdürülen çalışmalar kapsamında Nişanca Mahallesi’ndeki 40 yıllık tapu sorunu çözülecek.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

Pınar Aylin'in İzmir'deki lüks villası! 

İzmir’den İstanbul’a gelip şöhreti bulan ve sonrasında yeniden  İzmir'e taşınan popçu Pınar Aylin, bahçeli lüks bir villada yaşıyor...

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

izmir çöp sorunu Haberi

izmir çöp sorunu


 Ak Parti izmir Milletvekili Aydın Şengül. İzmir'de çöp sorunun giderek büyüdüğünü özellikle yol ve refüj kenarlarının pislik içinde olduğunu iddia etti. 

Şengül, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun bu durumu görmemesi için kenti dolaşması gerektiğini belirterek "Sayın Kocaoğlu'nun belediye sarayından çıkıp İzmir'i gezmesi dolaşması ve bu tür durumları görmesi gerekir.  Sanırım tam olarak dolaşmıyor.  Kendi miskinliğini kente yansıtıyor. Güzel İzmir'imiz bunları hak etmiyor" dedi.   İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne yönelik eleştirilerini sürdüren Şengül, kentin çöplük içinde olduğunu savundu. Şengül. "İzmir'de yol kenarları çöplük içinde. Doğru dürüst bir çevre düzenlemesi. temizlik yok" dedi. 

Aziz Kocaoğlu'nun Çöp Arıtma Tesisleri'ni Karşıyaka Yamanlar Dağı eteklerine yapmasının oldukça anlamlı olduğuna da işaret eden Şengül, "CHP en yüksek oyu Karşıyaka'dan alıyor. Nasılsa fazla itiraz olmaz şeklinde hareket ediyor"...