17 / 07 / 2024

izmir çukurköy afetzede konutları

izmir çukurköy afetzede konutları

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, heyelan yaşanan Eğridere'yi ziyaret ederek evleri boşaltılan vatandaşlarla bir araya geldi. Kocaoğlu, belediye olarak gerekeni yapacaklarını söyledi.

İzmir Büyükşehir'den Eğridere halkına konut müjdesi!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun Eğridere'de yaşanan toprak kayması sebebiyle mağdur olan vatandaşlar için önerdiği "Çukurköy modeli" bölge halkına anlatıldı.

İzmir Çukurköy yeniden inşa edildi!

Geçtiğimiz Haziran'da meydana gelen sel felaketinin büyük tahribata yol açtığı Menemen'e bağlı Çukurköy, adeta yeni baştan inşa edildi.

Akseki Taşlıca-Güzelsu-Çukurköy yolu ulaşıma açıldı!

Akseki’de Taşlıca- Güzelsu- Çukurköy grup yolunda oluşan çöküntüye anında müdahale eden Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yolu dolgu yaparak kısa sürede ulaşıma açtı.

İzmir'in yüzde 85'i dönüşüme muhtaç!

İzmir'deki sağlıklı yapı stoğunun yüzde 15 - 20 seviyelerinde olduğunu belirten Müteahhitler Federasyonu Başkanı Necip Nasır, deprem bölgesi olan İzmir'de kentsel dönüşümün önemini gündeme getirdi.

Necip Nasır: İzmir'in yüzde 85'i kentsel dönüşüme muhtaç!

MÜFED Başkanı Necip Nasır, bir deprem bölgesi olan İzmir’de kentsel dönüşümün önemine dikkat çekerek, "İzmir, bilindiği gibi birinci derece deprem bölgesi. Kentin yüzde 85’i dönüşüme muhtaç. Dönüşüm, özellikle nüfus yoğun bölgelerde başlamalı" dedi.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden 20 köye muhtar ofisi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, bir yandan da ihtiyacı olan köylere ibadethane ve muhtar ofisi yapımını sürdürüyor. İlk etapta 20 köye muhtar ofisi, 6 köye cami, 1 köye de cemevi yapımına başlandı.

İşte İzmir'de yıkılan statların son hali!

İzmir'de 2014 Ağustos'ta depreme dayanıksız olduğu gerekçesiyle maçlara kapatılan Alsancak Stadı ile amatör maçların oynandığı ve uzun süredir resmi maçlara kapalı olan Karşıyaka Stadı'nın yıkımı büyük ölçüde tamamlandı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Çiğli'ye yeni park!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli Yeni Mahalle’de yaklaşık 5 dönüm alan üzerinde kurduğu parkla bölgeye yeni bir soluk getirecek. İZBAN yaya üst geçidinin bitişiğinde yer alan parkın hemen yanında 160 araçlık otopark da olacak.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden yat limanı açıklaması!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Sabah Gazetesi’nin bugünkü Ege ekinde yer alan “Limana da karşı çıktı” başlıklı haberle ilgili bir açıklama yaptı. İşte İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan o açıklama...

Olgun Atila: İzmir Bornova'yı geleceğe hazırlıyoruz!

Yenigün Gazetesi Haber Koordinatörü Özgür Coşkun'un sorularını yanıtlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gençlere ve çocuklara yönelik yatırımları anlattı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

Göztepe Gürsel Aksel Stadı arazisi üzerinde 1406 metrekarelik hisseye sahip olan Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Meclis gündeminde.

İzmir Büyükşehir’den Göztepe Stadı İçin Muvafakat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Belediye Meclisi gündemine taşıdı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden Göztepe Stadı için muvafakat!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mevcut stat yerine yapılacak yeni stadyum ve otopark tesisleri inşaatının bir an önce başlayabilmesi için muvafakat verme konusunu Büyükşehir Meclis gündemine taşıdı.

izmir çukurköy afetzede konutları Haberi

izmir çukurköy afetzede konutları

İzmir Bornova'ya bağlı Eğridere mahallesinde geçtiğimiz hafta sonu meydana gelen ve 27 evin can güvenliği nedeniyle boşaltılmasına sebep olan toprak kaymasının ardından, vatandaşların mağduriyetini gidermeye ve olayın sebeplerini incelemeye yönelik çalışmalar devam ediyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi ekipleri, heyelan sebebiyle trafiğe kapatılan yolun yerine alternatif olarak 2 bin 300 metre uzunluğunda ve 7 metre genişliğinde yeni bir yol açarak irtibatı sağladı. İzmir Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Fen İşleri'nin yanı sıra İZSU ve AKS 110 ekipleri de bölgedeki çalışmalarına devam ediyor. 

Gereken yapılacak

Bölgeye giderek incelemeler yapan Büyükşehir Belediye Başkan Aziz Kocaoğlu, mağdur olan vatandaşlarla bir araya geldi. Belediye ve tüm ilgili kurumların üzerlerine düşeni yapacağından kimsenin kuşkusu olmaması gerektiğini belirten Başkan Aziz Kocaoğlu, "Devletin de, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin de tüm...