16 / 05 / 2024

İzmir Cumhuriyet Bulvarındaki oteller

İzmir Cumhuriyet Bulvarındaki oteller

Gaziemir'de hizmete girecek yeni fuar alanı ve artan etkinliklerle otel sayısı giderek artıyor. İzmir'e kısa süreli gelenlerin en çok tercih ettiği şehir otelleri özellikle Cumhuriyet Bulvarı'nda arttı.

1941'de İzmir'e iki yeni cadde! Binalar tek tek yıkılmış!

1941 yılında, İzmir'de Fevzipaşa Bulvarı'nın tamamı ve Cumhuriyet Bulvarı'nın bir kısmı bitilmiş. Bu iki yeni caddenin yerindeki binalar ise belediye tarafından istimlak edilmiş.

Halk GYO'nun İzmir Konak 2 binasındaki 5 adet taşınmazının değeri 126 milyon TL!

Halk GYO'nun İzmir İli Konak İlçesi, Akdeniz Mahallesi, 2802 ada 15 parselde yer alan İzmir 2 binasındaki 5 adet taşınmazının 2023 değerleme raporu yayımlandı. Peki Halk GYO'nun 5 adet taşınmazının değeri ne kadar oldu?

Beyoğlu Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı'ndaki riskli yapılara ilişkin plan tadilatı askıda!

Beyoğlu ilçesi, Sütlüce- Keçecipiri - Dolapdere - Piyalepaşa Bulvarı ve Çevresi 1. Etap Mer'i Nazım İmar Planlarına, Riskli Yapılara ilişkin Plan Notu İlavesi 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan resmen açıkladı! İzmir deprem konutlarında son durum ne? 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İzmir deprem konutlarındaki son durumla ilgili konuştu. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İzmir deprem konutlarıyla ilgili o açıklamaları...

İzmir depremi bilirkişi raporu: Düşük kalite beton kullanıldı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 115 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim 2020 tarihindeki İzmir depremiyle ilgili yaptığı soruşturmada hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

Soner Çetin'den imar affı çıkışı!

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, kendisi hakkında yazılan iftira mektupları ve Uğur Mumcu Bulvarındaki 32 katlı bina başta olmak üzere imar konularında açıklamalarda bulundu.

İzmir'in altında 17 fay var! 6.9 uyarı sayılmalı!

Prof. Dr. Naci Görür'e göre 6.9'luk deprem İzmir'in altındaki 17 fayı hareketlendirmiş olabilir. Görür, “Şimdi İzmir daha sıkıntılı bir hale geldi” açıklamasında bulundu.

Prof. Dr. Naci Görür: Devlet her binaya bir kimlik kartı şartı getirebilir!

Prof. Naci Görür, asıl beklenen İzmir depreminin henüz gerçekleşmediğini dile getirerek, "Bu deprem İzmir yarımadasındaki faylarda etkisi olmuştur. Kimi faylar daha hassas hale gelmiştir. Bunu kabul etmeyen adamın jeolojiyi yeterince algılamadığını düşünüyorum" dedi.

Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesi yılan hikayesine döndü!​​​​​​​

İzmir-Antalya arasındaki 580 kilometrelik devlet yolunu 440 kilometreye indirerek, iki turizm kentini birbirine bağlayacak otoyolun ikinci etabı olan Aydın-Denizli Otoyolu’nun ihalesinin sürekli ötelenmesi tepkilere neden oldu.

Şanlıurfa Cumhuriyet Parkı’ndaki kahvehane ve büfeler yıkılıyor!

Şanlıurfa Viranşehir Belediyesi, parkların doğal yapısını korumak ve dinlenme alanlarına dönüştürmek için parklardaki kahvehane ve büfelerin kira sözleşmelerini iptal etti. Viranşehir Belediyesi Kahvehane ve büfelerin yıkılmasına karar verdi.

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Cahit Turhan: Ordu'daki evler akıllandı!

AK Parti'nin Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, ''Akıllı şehirler geliyor. Kentsel dönüşüm geliyor. Akıllı evler geliyor. Bizim insanımız dünyada her şeyin en iyisine layık'' dedi.

İzmir Cumhuriyet Bulvarındaki oteller Haberi

İzmir Cumhuriyet Bulvarındaki oteller

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Yönetim Kurulu Başkam ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Cumhuriyet Bulvarı'nın yeni oteller merkezi olduğunu aktardı. 



Kent merkezinde bulunması ve denize yakınlığı nedeniyle pek çok yerli ve yabancı grubun yer arayışında olduğu Cumhuriyet Bulvarı, İzmir'in "oteller bölgesi" oldu. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki yaklaşık 1 km uzunluğundaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. Şu anda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geüyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin yapım hazırlıkları devam ediyor. 

Halihazırda 6 otelin faaliyet gösterdiği Cumhuriyet Meydanı ve Konak Pier arasındaki caddeye 7 yeni otel daha geliyor. 3 otelin inşaatı sürerken, 4 otelin...