08 / 05 / 2024

İzmir Cumhuriyet Meydanı Halsa Mağazası

İzmir Cumhuriyet Meydanı Halsa Mağazası

Doğayı ve doğanın bir parçası olan insanı merkeze alan Halsa, konforlu bir yatak ve uyku deneyimi için insanın doğasını ve ihtiyaçlarını dikkate alan tasarımlara imza atıyor.

Antalya'da kira fiyatlarına protesto: ‘Yabancıya konut satışı durdurulsun’

Tatilcilerin gözdesi Antalya'da artan konut fiyatları sebebiyle mağduriyet yaşayanların bir araya geldiği Dayanışma Platformu, Antalya Müzesi önünden Cumhuriyet Meydanına yürüyüş düzenledi. İşte konu ile ilgili detaylar...

İmar barışı mağdurları haklarını geri istiyor! Yeni düzenleme talebi!

İzmir Konak Meydanı'nda bir araya gelen imar barışı mağdurları, sorunlarını ve taleplerini bir bir açıkladı. Peki imar barışı mağdurları ne istiyor? İşte ayrıntılar... 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tokat'a konut müjdesi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilen Tokat Havalimanı açılış töreninde kentteki yatırımlar ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın o açıklamaları...

İzmir depremi bilirkişi raporu: Düşük kalite beton kullanıldı!

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından 115 kişinin yaşamını yitirdiği 30 Ekim 2020 tarihindeki İzmir depremiyle ilgili yaptığı soruşturmada hazırlanan bilirkişi raporu tamamlandı.

Samsun Cumhuriyet Meydanı'ndaki dönüşüm 2023'te tamamlanacak!

Samsun Cumhuriyet Meydanı kentsel dönüşüm ve gelişim proje alanı yapılmıştı. Meydandaki çalışmaların 2023'te bitirilmesi planlanıyor.

TMMOB'dan Samsun Büyükşehir'in kentsel dönüşüm planına tepki!

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin Cumhuriyet Meydanı’nda ve Site Cami çevresinde hayata geçireceği kentsel dönüşüm çalışmasına ilişkin mülk sahiplerinden belediyeye itirazlar gelmeye devam ediyor.

Afyonkarahisar'da istimlak edilen bina yıkıldı!

Afyonkarahisar’da Dinar Belediye Başkanı Nihat Sarı, belediye meclis üyeleri Abdullah Yıldız ve Veli Özcan ile birlikte Cumhuriyet Meydanında yapılan çalışmaları kapsamında istimlak edilen binanın yıkım çalışmalarını yerinde inceledi…

Mardin Cumhuriyet Meydanı için imzalar atıldı!

Mardin Valiliği ile Mardin Büyükşehir Belediyesinin yürüteceği, Dicle Kalkınma Ajansı’nın da desteklediği Tarihi Mardin'in Yayalaştırılması/Cumhuriyet Meydanı Projesi için imzalar atıldı. 

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Erişen İnşaat'ı hedef alanlara suç duyurusu!

İzmir'de lüks konutlar inşa eden Erişen İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Yılmaz, iftira ve tehditlerde bulunan kişiler hakkında İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulundu.

Tosya Belediyesi 3 farklı projeyle kent meydanını değiştiriyor!

Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil ve Başkan Yardımcısı Mustafa Mola Kastamonu Cumhuriyet Meydanını projeleri için yerinde incelemeler yaptı.

Ersen Gürel'e Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü!

İzmir Konak Meydan Düzenlemelerinin mimarı Ersen Gürsel, 2019 yılı ‘Küresel Sürdürülebilir Mimarlık Ödülü’ne layık görüldü.

Esenyurtlu konut mağdurlarından yeni eylem!

Esenyurtlu konut mağdurları Cumhuriyet Meydanı’nda bir araya gelerek eylem yaptı. Uluslararası Tüketiciler Derneği Genel Başkanı’nın da katıldığı eylemde yetkililere seslendi.

İzmir Cumhuriyet Meydanı Halsa Mağazası Haberi

İzmir Cumhuriyet Meydanı Halsa Mağazası

İsveç'in dingin doğasını, derin göllerini, uçsuz bucaksız ormanlarının esintisini evinize taşıyarak size gece boyunca huzurlu bir uyku sunuyor. Sağlıklı ve doğal bir uyku için geleneksel İsveç yatak üretimini bir uyku sanatına dönüştüren Halsa'nın yetkilileri, "Ustaların el becerisiyle şekilleniyor ve sizi İsveç'in doğal güzellikleriyle çevrili bir uyku dünyasına davet ediyoruz. Halsa yatak şimdi de İzmir'e bir İsveç rüyası yaşatmaya geliyor" diyor. Halsa'nın çok yakında görkemli bir açılışla İzmirlilere uyku getirmeye hazırlandıklarını ifade eden yetkililer, "Siz de doğanın kollarında bir uykuya dalmak istiyorsanız Halsa'nın Cumhuriyet Meydanı'ndaki mağazasını ziyaret etmelisiniz" şeklinde...