28 / 07 / 2024

izmir deki yatırımlar

izmir deki yatırımlar

2014'te pek çok projeye imza atan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gelecek yıl bütçede en önemli payı Fen İşleri ile Park ve Bahçeler gibi yatırımcı müdürlüklere ayırdıklarını söyledi.

Türklerin Miami'deki emlak yatırımları katlandı: Düşük emlak vergisi ve Amerikan vizesiz ev sahibi olma imkanı!

IRG Yöneticisi Cengiz Bayırlı, Türklerin Miami'deki emlak yatırımlarının katlandığına dikkat çekti. Peki neden? İşte Türk yatırımcıların tercihleri...

İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldı!

Resmi Gazete'de yayımlanan 2024 yılı Yatırım Programı kapsamında İzmir’e ayrılacak olan yatırım tutarları da tek tek belli oldu. İzmir'de ulaşım yatırımları için 14 milyar TL ayrıldığı belirtildi.

2019'dan bu yana İzmir'de hangi yatırımlar yapıldı?

İzmir Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı olağan meclis toplantısının 6. birleşimi, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer yönetiminde gerçekleştirildi. Tunç Soyer burada 2019'dan beri yapılan yatırımları tek tek açıkladı...

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Çin'deki gayrimenkul yatırımlarının yavaşlaması ekonomik toparlanmayı etkiledi!

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Yabancıların Türkiye'deki gayrimenkul yatırımları yüzde 65 arttı!

Türkiye’de gerçekleştirilen yabancı yatırımlarını toplam edinim adedi ve tüm işlemler bazında değerlendiren EVA Gayrimenkul Değerleme, yatırımların 2021'de 2020'ye göre edinim adedi bazında yüzde 65 yükseldiğini belirledi.

RAMS Global Türkiye'deki konut yatırımlarını hızlandıracak!

Kazakistan merkezli Türk şirketi RAMS Global yaptığı açıklamada Türkiye’de sağlık tesisleri ve konut alanındaki yatırımlarını hızlandıracağını kaydetti.

Yabancıların Türkiye’deki gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23,6’sı vatandaşlık için!

EVA Gayrimenkul Değerleme raporuna göre, 2021 yılının ilk dokuz ayında Türkiye’de yabancı gayrimenkul yatırımlarının yüzde 23'ü vatandaşlık hakkı için yapıldı. 

İzmir'de metro yatırımları hızlanıyor!

İzmir Ekonomik Kalkınma Koordinasyon Kurulu toplantısında yapılan yatırımları anlatan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer,  metro projeleri hakkında bilgi verdi. 

İzmir'de gayrimenkul yatırımları artıyor!

İzmir Karşıyaka'da faaliyet gösteren Coldwell Banker Life’ın sahibi Uğur Sezginer, İzmir'de gayrimenkul yatırımların arttığını 2022 senesinin de hareketli geçeceğini dile getirdi.

İzmir Girişim Grubu, gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak!

İzmir Girişim Grubu (İGG), kuruluş işlemlerinin bitirilmesinin ardından sahaya indi. İlk etapta gayrimenkul yatırımlarına odaklanacak olan İGG, para kazanan ve yatırımda bulunan sportif odaklı bir şirket şeklinde büyümeyi planlıyor.

Otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Dünyadaki otelcilik devleri Türkiye'deki yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor. Turizm sezonu yeni otel açılış haberleriyle start aldı. Kovid-19 salgınında da turizm yatırımları durmadı. Yeni marka ve tesisler hizmete sunulurken, inşaatı devam eden projelerin sayısı da oldukça fazla...

Katar Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor!

Katar, Türkiye'deki yatırımlarını hızlandırıyor. Fabrika ve şirket alımlarını hızlandıran Katar, Türkiye'de birçok gayrimenkulün ve projenin de sahibi. Peki onlar neler?

izmir deki yatırımlar Haberi

izmir deki yatırımlar

Bornova Belediyesi 2014 yılında önemli fiziki yatırımlara imza attı. 57'nci Topçu Tugayı Duvarı' nın geriye çekilerek Manisa Yolu'na bağlantı yapılması, Çamdibi Köprüsü, Forum Bornova Kavşağı gibi önemli yol düzenlemelerini yapan Bornova Belediyesi 2015 yılında da yatırımlarını sürdürecek. 234 milyon 100 bin lira olarak oy birliğiyle kabul edilen 2015 yılı bütçesinde en büyük paylar yatırımcı müdürlüklere ayrıldı. Fen İşleri Müdürlüğü 52 milyon, Temizlik İşleri Müdürlüğü 35 milyon, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ise 28 milyon liralık bütçelerle Bornovalılara hizmet üretecek. Bu bütçelerle Bornova'da devam eden projelere de hız verilerek kısa sürede tamamlanacak. Hazırlanan pek çok yeni projenin çalışmaları da başlayacak. 


SOSYAL PROJELER ARTACAK

 Bu arada Bornova Belediyesi pek çok yeni hizmeti de Bornovalıların hizmetine sundu. 30 Mart seçimlerinin ardından geçen sekiz ayda üniversite...