05 / 07 / 2024

izmir depremi artçı

izmir depremi artçı

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında yaşanan artçı deprem sayısını AFAD açıkladı. Verilere göre, İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem meydana geldi.

Hasan Sözbilir'den korkutan İzmir depremi uyarısı: 6,2 şiddetinde deprem...

Prof. Dr. Hasan Sözbilir, sabah saatlerinde Karaburun'da meydana gelen 4,5 şiddetindeki depremle ilgili değerlendirme yaparak, 2027'de meydana gelen 6,2 şiddetindeki depremin artçısı olabileceğini açıkladı.

DAUM'dan İzmir depremi için 2 senaryo! Korkutan açıklama! Tehlikeli 25 fay hattı var, 6'nın üzerinde deprem olacak

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi ve Deprem Araştırma ve Uygulama Merkez (DAUM) Müdürü Doç. Dr. Ökmen Sümer, İzmir'de 6'nın üzerinde deprem üretebilecek 25'e yakın fayın olduğunu açıkladı.

Prof. Dr. Süha Özden, 4.9'luk depremi değerlendirdi: Artçı sarsıntının olmaması enteresan, 7'den büyük deprem...

ÇOMÜ Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süha Özden, geçtiğimiz gün meydana gelen 4.9'luk depremi değerlendirdi ve artçı sarsıntının olmamasının enteresan olduğunu belirtti. 

İzmir depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok uyarı: '6 şiddetinde deprem...'

Türkiye depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem bölge hakkını korkuttu. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem sonrası flaş bir açıklamada bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den İzmir depremi açıklaması: Bu bölge geriliyor! SON DAKİKA!

Prof. Dr. Naci Görür, dün İzmir'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Görür'ün o açıklamaları...  

İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadı: Kentsel dönüşüme değil, kentsel değişime ihtiyaç var!

TMMOB Jeoloji Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Koray Çetin Onalan, İzmir'in 30 ilçesi olduğunu ve  her yerde inşaat yapıldığını belirterek İzmir'in artık yeni inşaatları taşıyacak gücü kalmadığını söyledi. 

TOKİ 42 ilde 182 konut açık artırma online katılma ekranı! TOKİ illeri peş peşe sıraladı: İstanbul, Ankara, İzmir...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı 42 ilde 182 adet konutu açık artırma ile satışa çıkaracak. İşte detaylar...

Ne İstanbul ne İzmir! Türkiye’de satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172 ile o ilde!

Endeksa tarafından açıklanan Mayıs 2023 verilerine göre, Türkiye’de son 1 senede satılık konutlarda en fazla değer artışı yüzde 172’lik artışla Kırklareli’de, kiralık konutlarda ise en fazla değer artışı yüzde 249’luk artışla Hatay ve Malatya’da gerçekleşti. 

AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

Beklenen büyük İstanbul depremi yeniden gündem oldu. AFAD'ın İstanbul raporunda kritik detaylar: Yapı artışına dayalı tüm plan tadilatları durdurulmalı! 

İzmir Büyükşehir Belediyesinden işyeri hekimi personel alımı var! Hem de ikamet şartı olmadan, bu ilan kaçmaz!

İzmir’de yaşayıp da iş arayanlar için harika bir fırsat geldi! İzmir Büyükşehir Belediyesinde ikamet şartı olmadan işyeri hekimi personeli alımı başladı. Bu kadroda yer alabilmek için istenen başvuru şartlarını taşıyanlar için bir şans mevcut. İşte habere dair detaylar...

Depremi bahane ettiler zam yaptılar! Biri artık dur demeli 

Zam furyası her geçen gün büyürken bir taraftan da fırsatçılar hakkında adli ve hukuki süreçlerde işlemeye başladı. Bu zam furyasına  depremi bahane ederek karkas et fiyatlarına haftada iki kez zam yapıldığı belirtildi.

Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen depremlerin ardından Türkiye'nin deprem gerçekliği yeniden gündeme oturdu. Kandilli'den yeni İstanbul depremi açıklaması! Kahramanmaraş depremleri İstanbul'daki riski artırdı mı? 

izmir depremi artçı Haberi

izmir depremi artçı

İzmir'de 30 Ekim tarihinde meydana gelen 6,6 şiddetindeki deprem sonrasında yaşanan artçı deprem sayısını AFAD açıkladı. Verilere göre, İzmir'de 4,0 üzerinde 46 artçı deprem meydana geldi.

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı), 30 Ekim tarihinde merkez üssü Seferihisar açıkları olan 6,6 şiddetindeki depremin sonrasında yaşanan artçı deprem sayısını açıkladı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; açıklamada şiddeti 3'ten küçük 2 bin 997, 3.0 ile 3.9 şiddeti arası 257, 4.0 ile 4.9 arası 44 ve 5 şiddeti üzeri 2 artçı deprem yaşandı.

AFAD'ın sosyal medya hesabında, meydana gelen artçı depremlerin yerleri harita üzerinde...