28 / 04 / 2024

izmir depremi az hasarlı bina sayısı

izmir depremi az hasarlı bina sayısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." dedi.

İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen rezerv alanlar nerede? Milletvekili tek tek sordu! 

CHP İzmir Milletvekili Yüksel Taşkın, İzmir'de orta ve az hasarlı binalar için belirlenen Rezerv Yapı Alanlarının nerede olduğunun bilinmediğine dikkat çekerek, Bakanlığın açıklaması gerekenleri tek tek sıraladı. 

Türk Sağlık Sen'den İzmir Şehir Hastanesi çağrısı! En az 3 bin sağlık çalışanı için acil atama bekleniyor!

İzmir Şehir Hastanesi zorunlu görevlendirmelerle toplanan sağlık personelleri ile açılışı yapılırken, Türk Sağlık Sen İzmir 2 Nolu Şube Başkanı Şenol Atıcı, en az 3 bin sağlık çalışanının İzmir'e atanması talebinde bulundu.

İzmir depremi sonrası Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan'dan şok uyarı: '6 şiddetinde deprem...'

Türkiye depremlerle sallanmaya devam ediyor. Dün akşam İzmir'de gerçekleşen deprem bölge hakkını korkuttu. Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan deprem sonrası flaş bir açıklamada bulundu. İşte son dakika gelişmesinin detayları...

Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’dan İzmir depremi sonrası peş peşe korkutan açıklamalar!

Prof. Dr. Naci Görür ve Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, saat 23.53'te İzmir'de meydana gelen 4,0 şiddetindeki depreme ilişkin açıklamada bulundu. İşte Naci Görür ve Övgün Ahmet Ercan’ın açıklamaları...

Prof. Dr. Naci Görür'den İzmir depremi açıklaması: Bu bölge geriliyor! SON DAKİKA!

Prof. Dr. Naci Görür, dün İzmir'de meydana gelen depremle ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Görür'ün o açıklamaları...  

Japon Deprem Uzmanı tek tek açıkladı: İstanbul depremi en az 6.8 büyüklüğünde olacak! En riskli ilçeler hangileri?

Japon Deprem Uzmanı ve Yüksek Mimar Yoshinori Moriwaki, İstanbul depremi ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu. İstanbul’un 20 km açıklarında kırılmayan fay hatları olduğunu söyleyen Moriwaki, riskli ilçeleri de tek tek sıraladı.

İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Büyük yıkıma neden olan Kahramanmaraş depremlerinin ardından, beklenen büyük Marmara depremi yeniden gündem oldu. İstanbul depreminde son dakika! Marmara Denizi, boğaz ve Haliç kıyıları! Peş peşe açıklandı! İstanbullular dikkat

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Marmara fayı en az 7,2 büyüklüğünde deprem üretecek! İstanbul'u ne bekliyor? Buz kestiren İstanbul depremi açıklaması...

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: Böyle bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü!

Jeofizik Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Övgün Ercan, Kahramanmaraş merkezli depremin yıkıcı etkisinin yüksek olduğunu dile getirerek, "İşin ilginç yanı bu depremin yıkım gücü 12'dir. Böylesi bir depremi Türkiye hiç görmedi, dünya da az gördü." diye konuştu.

Bu 4 bankada resmen Ocak 2023 depremi! Ziraat, Garanti, TEB, Akbank az önce peş peşe açıkladı! Görenin adeta aklı gitti!

Bu 4 bankada resmen Ocak 2023 depremi... Ziraat, Garanti, TEB, Akbank az önce peş peşe açıkladı... Görenin adeta aklı gitti...

İzmir depremi için ürküten açıklama!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bugün sabah saatlerinde İzmir'de meydana gelen depremle ilgili açıklamalarda bulundu.

AFAD'dan İzmir depremi açıklaması!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, İzmir depreminin 1. yılında önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar...

Dr. Mustafa İduğ'dan İzmir depremi açıklaması!

Bir yıl önce meydana gelen İzmir Depremi’nden büyük ölçüde etkilenen ilçeler arasında yer alan Bornova’da, Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ tarafından daha büyük bir deprem tehlikesi olduğundan bahsedildi.

izmir depremi az hasarlı bina sayısı Haberi

izmir depremi az hasarlı bina sayısı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada "Binası az hasarlı ve hasarsız olan vatandaşlarımız evlerine girebilirler." diye konuştu.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, Bakan Kurum, orta hasarlı binalarla ilgili ise, "Güçlendirme yapılmadan orta hasarlı binalara giremeyiz." şeklinde konuştu.

İzmir'deki kira artışı iddialarıyla da ilgili konuşan Murat Kurum, "Hem taşınma hem de kira sürecini takip ediyoruz. Fahiş bir fiyat artışının yaşanmaması adına da takibimiz yapılmaktadır." dedi.

Kurum, sözlerine şu şekilde devam etti:

"Çadır kentlerde, içinde Kovid-19 testi dahi yaptırılabilecek polikliniklerimiz kurulmuş durumdadır. Tek bir taşınma rayici uygulanacak, bunun dışında herhangi bir fiyat uygulanmasına müsaade etmeyeceğiz." 

Murat Kurum'dan depremzedelere nakliyatta tek fiyat uygulansın...