06 / 05 / 2024

izmir depremleri devam edecek mi

izmir depremleri devam edecek mi

İzmir'deki depremleri değerlendiren Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, İzmir'de 100 deprem beklendiğini dile getirdi. 

Oğuz Gündoğdu: İzmir'deki depremler artçı!

Jeoloji uzmanı Dr. Oğuz Gündoğdu, İzmir'de meydana gelen depremlerin, deprem fırtınası olmadığını dile getirerek bu depremlerin artçı depremler olduğunu dile getirdi. 

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar hemen bakın: 2024 deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evleri kentsel dönüşümlere girenlere düzenli olarak kira yardımı veriliyor. Ayrıca 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı veriliyor. Peki 2024 kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı uzatıldı mı?

Kira yardımı devam edecek mi? Kiracılar şimdi bakın: Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından evi kentsel dönüşüme girenlere kira yardımı yapılıyor. Ayrıca, 6 Şubat depremleri kapsamında da kira yardımı yapılıyor. Peki kira yardımı devam edecek mi? Deprem kira yardımı ne zaman bitecek? 

TOKİ 5. etap il il kura çekimi peş peşe devam ediyor! TOKİ İstanbul, İzmir kurası ne zaman yapılacak? 

TOKİ sosyal konut projesinin kura çekilişi tüm hızıyla devam ederken bugüne kadar 56 şehirde 126 bin 149 konutun kura çekimleri tamamlandı. Peki bu hafta hangi illerde kura çekilişi yapılacak? İşte detaylar...

Hasan Sözbilir: İzmir'de deprem fırtınası şeklinde sarsıntılar devam edecek!

DAUM Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, bu gece İzmir'de yaşanan depreme ilişkin konuştu. Sözbilir, "Deprem fırtınası şeklinde sarsıntıların devam edeceğini söyleyebiliriz. Bu durumda biraz daha depremler şiddetini hissettirecek şekilde devam edecek" dedi.

İzmir'de geçici barınma merkezinde konteyner kurulumu tam gaz devam ediyor!

İzmir'de yaşanan depremden sonra evleri zarar gören vatandaşlar için kurulan geçici barınma merkezine konteynerlerin yerleştirilmesi devam ediyor.

Ekmas Yapı İzmir ve Manisa'da projelere devam edecek!

Ekmas Yapı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Ekmas Mavişehir'in ardından İzmir ve Manisa'da konut ve ticari alanlara yönelik projelere devam edeceklerini söylüyor.

İzmir-Ankara YHT çalışmaları son sürat devam!

İzmir ile Ankara arasındaki tren yolculuğu süresini 3.5 saate indirecek olan İzmir-Ankara Yüksek Hızlı Tren (YHT) Projesi'nde çalışmalar devam ediyor

İşte İzmir'de devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi!

İzmir'de, Büyükşehir Belediyesi tarafından inşaatı devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi bulunuyor. Yeni yaşam alanlarının oluşturulacağı projeleri sizler için derledik. İşte İzmir'de devam eden 7 kentsel dönüşüm projesi...

İzmir'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Mehmet Ceylan, İzmir'de de kentsel dönüşüm çalışmalarının devam ettiğini söyleyerek Karabağlar ilçesinde 540 hektarlık alanın riskli alan ilan edildiğini vurguladı.

İzmir Karabağlar'daki yapımı devam eden okul inşaatı mecliste!

CHP İzmir Milletvekili Tacettin Bayır, İzmir Karabağlar ilçesinde bulunan bir arazide yapımı devam eden inşaata ilişkin soru önergesi hazırladı. Bayır sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını talep etti..

İzmir Alaçatı Alavela'da satışlar devam ediyor! 1 milyon 300 bin TL'ye!

Satışlarına devam eden projede son 2 villa kaldı. Toplam 17 adet evden oluşan proje İzmir İl'i Çeşme İlçe'sinde yer alıyor. Projede evler 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor.

Kerem Ali Sürekli: İzmir'de hizmet vermeye devam edeceğiz!

AK Parti İzmir Milletvekili Adayı Kerem Ali Sürekli, kırsal alanlarda devrim niteliğinde hizmetler yapıldığını ifade ederek, "Bu hizmetlerimiz aynı hızla devam edecek" diye konuştu.

İzmir Aliağa'da altyapı yatırımları devam ediyor!

Gediz Elektrik Dağıtım A.Ş, Aliağa ilçesinde altyapı yatırımlarını, şebeke yenilemelerini ve elektrik hatlarını yer altına alma çalışmalarına devam ediyor.

izmir depremleri devam edecek mi Haberi

izmir depremleri devam edecek mi

Deprem Uzmanı Prof. Dr. Şükrü Ersoy, son günlerde İzmir'de art arda gelen depremleri değerlendirdi. 

Hürriyet'te yer alan habere göre; İzmir ve Kayseri-Gemerek depremlerini değerlendiren Ersoy İzmir depremine yönelik şunları söyledi: 

"Ege Denizi aynı zamanda bir deprem denizi. Çok sayıda ada olması, Ege kıyılarının girintili çıkıntılı olmasının nedeni bu depremler. Bu deprem yeni bir deprem. Sisam Adası yakınlarındaki deprem ve tsunami ile ilgisi yok. Midilli Midilli adası var, İzmir’in kuzey batısında, onun kuzeyinde midilli fayı var. Bu fayın meydana getirdiği depremler bunlar. İki tane 5.1 var. Bunların ikisi de ayrı depremler. Deprem fırtınası içinde bir başkası da meydana gelebilirdi. Midilli fayı 7 büyüklüğünde deprem meydana getirebilirdi. Sönümlenme devam ediyor. Her an deprem meydana gelebilir. Onun için izlemedeyiz. Midilli fayının kapasitesi 5.1 değil....