21 / 05 / 2024

İzmir Dereköy res inşaatı

İzmir Dereköy res inşaatı

İZMİR'in balı ve kirazıyla ünlü Dereköy köyünde acil kamulaştırma kararı alınarak, binlerce ağaç kesilip, Rüzgar Enerji Santralı (RES) inşaatına başlandı.

Acat Yapı Dereköy Villa teslim tarihi!

Dereköy Villa projesi Acat Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Peki Acat Yapı Dereköy Villa ne zaman yapılacak?

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi!

Acat Yapı Dereköy Evleri satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Acat Yapı tarafından hayata geçirilen Dereköy Evleri projesi İstanbul Zekeriyeköy'de yükseliyor...

Zekeriyaköy Dereköy projesi teslim tarihi!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi İstanbul Zekeriyaköy'de hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanına sahip..

Acat Yapı Dereköy villaları satılık!

MASS Architects tarafından tasarlanan Dereköy projesi Acat Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Proje 12 bin metrekare arsa alanında yer alıyor.

Kula Dereköy, modern kimliğine kavuşuyor!

Dereköy'deki çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar ve Yeniköy’den sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

İzmir RES'te Türkiye lideri!

Son on yılda Rüzgar Enerjisi Santralleri'nde (RES) pek çok yatırımın devreye alındığı İzmir, 2017 yılı ile birlikte kurulu güçte 1000 Megavat (MW) sınırını aşarak, Türkiye'nin lideri oldu.

Kula Dereköy'deki altyapı çalışmalarında sona gelindi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'ün altyapısı yenilendi!

MASKİ Genel Müdürlüğü ve Kula Belediyesi işbirliği ile Dereköy Mahallesi’ndeki kanalizasyon hattı yenileme çalışmalarının ardından başlatılan içme suyu şebeke yenilemesinde de sona yaklaşıldı.

Kula Dereköy'deki üstyapı çalışmaları tamamlandı!

Dereköy mahallesindeki içmesuyu ve kanalizasyon çalışmalarını tamamlayan Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Kula Belediyesi, mahallenin bağlısı olan Manaklar’dan sonra mahalle merkezinde de kilit parke çalışmalarına başladı.

Antalya Kumluca Dereköy yolu asfaltlanacak!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Kumluca’nın Dereköy-Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kumluca Dereköy yolu asfalta hazırlanıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi Antalya genelinde daha sağlıklı ve güvenli ulaşım için yol çalışmalarına devam ediyor. Ekipler, Kumluca Dereköy- Büyükalan mahallesi grup yolunda asfalt öncesi bakım ve onarım çalışması başlattı.

Kocaeli Dereköy Sahili'ndeki çalışmalar tamamlanıyor!

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Karamürsel ilçesinin yeni incisi Dereköy sahilinde inceleme gerçekleştirdi.

Tekirdağ Dereköy'e kurulmak istenen 15 RES'in çalışmaları durduruldu!

Trakya Platformu Kurulu üyesi Göksal Çiğdem, ''Istrancalar, Avrupa'nın en önemli 5 doğa alanından biridir. Istrancalar'da bu bölgede RES inşaası, yan yollar, kurulan şebeke tesisleri, geçici inşaat alanları ve türbinlerin kanatlarıyla Istrancalar'daki doğal yaşam hızla yok olacaktır''dedi.

İzmir Dereköy res inşaatı Haberi

İzmir Dereköy res inşaatı

İZMİR'in balı ve kirazıyla ünlü Dereköy köyünde acil kamulaştırma kararı alınarak, binlerce ağaç kesilip, Rüzgar Enerji Santralı (RES) inşaatına başlandı. Yaşananlara, tepki gösteren köylüler, köyün heyelan bölgesinde olduğunu hatırlatarak, ağaç kesimlerinin bu riski daha da artırdığına dikkat çekti. İzmir'in Kemalpaşa ilçesi Dereköy köyünün Karabel Mevkii'nde özel bir şirket tarafından yapımına başlanan 10 adet RES projesi inşaatı köylüleri isyanına neden oldu. Ege bölgesinin en zengin tabiat varlıklarına sahip bölgede; asırlık meşe ve çam ağaçları bulunurken, yine zeytin ve kiraz ağaçları da mevcut. Köyün ana geçim kaynağı olan arıcılık ise ağır tonajlı TIR'ların geçmesi için bölge de binin üzerin de ağaç kesilmesiyle yapılamaz duruma geldi. RES'lerin inşa edileceği alana ise özel güvenlikler tarafından kimse...