19 / 05 / 2024

izmir edebiyat oteli

izmir edebiyat oteli

İzmir'de "edebiyat konseptli" ilk otelin sahibi yazar Gülşah Elinkbank edebiyatla bağını güçlendirmek için Aralarında A. H. Tanpınar'ın da bulunduğu 15 yazarın objeleriyle, onların adını taşıyan odalar tasarlamış..

Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu!

Akfen GYO İzmir Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu. İşte Akfen İzmir Ibis Oteli'nin ayrıntılı değer tablosu...

Muzaffer Tağıl İzmir Atlas Oteli'ni kiraladı!

Çeşme Altınyunus’ta temizlik işçisi olarak otelcilik kariyerine başlayan ve son yirmi yıldır Türkiye’nin en ünlü otellerinde genel müdürlük yapan Muzaffer Tağıl, Atlas Oteli’ni kiraladı.

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

İzmir Atlas Oteli'nin restorasyonu diğer binalara umut oldu!

Atlas Oteli'nin restorasyonu, eskiyen diğer binalar için umut oldu. Çankaya'daki eski tütün deposunun mezbelelik görüntüsü içinde çalışma yapılması bekleniyor.

Güzel İzmir Oteli BID uluslararası kalite ödülü aldı!

GÜZEL İzmir Oteli, dünyanın en büyük kalite zirve ödülü olarak kabul edilen BID, ( iş inisiyatifi yönelimleri ) uluslararası kalite ödülü kazandı.

TAV Airport Hotel İzmir En İyi Havalimanı Oteli seçildi!

BTA tarafından işletilen TAV Airport Hotel İzmir, bu yıl İstanbul'da toplanan World Tourism Forum kapsamında gerçekleştirilen Dünya Turizm ödülleri'nde "en iyi havalimanı oteli" seçildi.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor!

İzmir'de Sevkon Gayrimenkul Geliştirme A.Ş. tarafından Basmane Mürselpaşa Caddesi üzerinde ve İzmir Uluslararası Fuar Alanı karşısında yapılan Ramada Plaza İzmir Oteli açılış için gün sayıyor.

Er Yatırım'ın İzmir'deki oteli 2016'da tamamlanacak!

Yatırım alanı olarak 3-4 yıldız segmentte şehir içi iş otelciliğini belirlediklerini ifade eden Er Yatırım ve Turizm Genel Müdürü Ferzan Çelikkanat, "Anadolu artık ticaretin beşiği oluyor" dedi.

Madımak Oteli kütüphane olacak, onarım başladı!

Madımak Oteli binası, kütüphane oluyor. Binanın ilk katında çocuk kütüphanesi, ikinci katında ise bilim kültür merkezi oluşturulacak. İl Özel İdaresi'ne teslim edilen binada onarım çalışmalarına başlandı

çimentaş İzmir çimento, 2010'da neler yaptı

çimentaş izmir çimento Fabrikası T.A.şž, 1 Ocak 2010 - 31 Aralık 2010 dönemine ilişkin faaliyet raporunu açıkladı

İskenderun'a 16 katlı Hilton oteli inşa edilecek!

Murat Anoni şžirketi  Yönetim Kurulu Başkanı Edip Zelluh, İskenderun sahilinde 16'şar katlı iki kule halinde otel yatırımına başladıklarını belirterek, kulelerden birinin 5 yıldızlı Hilton oteli olarak hizmet vereceğini açıkladı  

Pera Palace, Türkiye 'nin en iyi yeni oteli seçildi!

Pera Palace Hotel, Orta Asya ve Türkiye Otel Yatırım Konferansı (CATHIC) tarafından œTürkiye"nin En İyi Yeni Oteli seçildi...

izmir edebiyat oteli Haberi

izmir edebiyat oteli

Türkiye'de pek de tercih edilmeyen bir tür olan fantastik romanlarıyla edebiyata adım atan Gülşah Elinkbank aslında bir turizmci. Ancak edebiyata olan merakı nedeniyle işlettiği otelin odalarını edebiyatçılara tahsis etmiş. Otel 15 odadan oluşuyor. Odaların her birinde bir yazarın adı var. A.Hamdi Tanpınar, Ahmet Ümit, Oya Baydar gibi isimlerin özel eşyalarının da bulunduğu odalarda dilerseniz kalabiliyorsunuz. Elinkbank'la oteli ve kitabını konuştuk.


Yazıyla ilk ne zaman tanıştınız?


Ortaokul yıllarımdan bu yana yazıyorum. İlk yıllar polisiyeye meraklıydım. Öyküler yazıyordum. Öğretmenlerim annemi okula çağırıp 'Kızınız garip öyküler yazıyor' derdi. O zaman bırakmıştım. Üniversiteye kadar da bir daha yazmadım. Aslında iletişim fakültesi mezunuyum.


EL YAZILARINI İSTEDİM


Gazeteci olmayı düşünmediniz mi?


Üniversite son sınıftayken para kazanmak için iş bulmam gerekiyordu. Otelde resepsiyonda işe başladım. Bir süre sonra yönetici oldum. Üniversiteden...