16 / 05 / 2024

İzmir Efes Oteli

İzmir Efes Oteli

2001 yılında Emekli Sandığı'na ait, aralarında Tarabya ve Maçka otellerinin bulunduğu, 6 otelin modernize edilmeleri şartıyla, 15 yıllığına uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlanmış.

Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu!

Akfen GYO İzmir Ibis Oteli'nin güncel değerleme raporu yayınlandı. Akfen GYO'nun İzmir Ibis Oteli'nin değeri 154 milyon 420 bin TL oldu. İşte Akfen İzmir Ibis Oteli'nin ayrıntılı değer tablosu...

Efes Antik Kanal'ın ihalesi 19 Ekim'de!

İzmir'de hayata geçirilecek Efes Antik Kanal projesinin ilk etap ihalesi 19 Ekim'de yapılacak. Bakanlık proje hazırlığını tamamladı..

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

İzmir Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü!

Dünyanın 7 Harikası'ndan biri olan İzmir Selçuklu'daki Efes Artemis Tapınağı harabeye döndü. bakımsızlık ve ilgisizlikten bataklığa dönen yapıt için güvenlik önlemleri alınmıyor.

Efes Antik Kanal Projesi’nde jeoteknik sondaj çalışmaları tamamlandı!

AK Parti Milletvekili Kaya, Başbakan Binali Yıldırım’ın İzmir için hazırladığı 35 Proje’den birisi olan Efes Antik Kanal Projesi’nin birinci etabında jeoteknik sondaj çalışmalarının tamamlandığını bildirdi

Yükselir Group İzmir'de marina ve golf oteli kuracak!

Avrupa’da yılın en başarılı enerji firması seçilen Yükselir Group, İzmir’de marina, golf oteli kuracak, rüzgar ve güneş enerjisi üzerine yatırımlar yapacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu'nun inşaatı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile Selçuk Belediyesi'nin ortak hizmet protokolü kapsamında inşaatı tamamlanan Dokuz Eylül Üniversitesi Efes Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini bekliyor.

Atlas Oteli’nde restorasyon başladı!

İzmir’in tam göbeğinde yıllarca hayalet bina gibi duran Atlas Oteli’ne 1 nolu Sit Kurulu’ndan restorasyon izni çıkmasından sonra harekete geçildi. İskele kurulmasının ardından çalışma başladı.

Confetti Efes'i banyolara taşıyor!

Banyo halıları üreten Confetti, UNESCO Dünya Mirası Listesi’ne giren İzmir’deki Efes Antik Kenti’nin güzelliğini banyolara taşıyor. Efes’in antik esintilerinden izler yansıtan banyo halıları, evinize mistik bir hava katacak.

İzmir’de en fazla turist Efes’e geldi!

UNESCO Dünya Miras Komitesi’nin Almanya’da yapılan toplantısında Dünya Miras Listesi’ne kabul edilen Efes, yılın ilk 6 ayında İzmir’in en fazla turist çeken yeri oldu.

Efes Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi!

Diyarbakır Surları ve Hevsel Bahçeleri, UNESCO Dünya Kültür Mirası listesine girdikten sonra Bonn’dan dün yine sevindirici bir haber geldi. İzmir Efes Antik Kenti de UNESCO’nun Dünya Kültür Mirası listesine kabul edildi.

Efes Royal Palace Otel açıldı!

ANTALYA’nın lüks otel zincirlerinden olan Sunis Hotels, 58 milyon Euro’luk yeni yatırımla İzmir Sunis Efes Royal Palace Resort & Spa’nın açılışını gerçekleştirdi.

Sunis Hotels'ten İzmir Özdere ve Seferihisar Doğanbey'e 3 yeni otel!

Sunis Hotels, Antalya’daki 4 otelinden sonra rotayı Ege Bölgesi’ne kırdı. Grubun İzmir’deki ilk oteli Sunis Efes Royal Palace Resort&Spa 58 milyon Euro’luk yatırımla hizmete girdi.

İzmir Efes Oteli Haberi

İzmir Efes Oteli



Emekli Sandığı otelleri yeni sahiplerini buluyor


Modernize edilmeleri şartıyla, Emekli Sandığı otellerinin uluslararası otel zincirlerince işletilmesine ilişkin ihale sonuçlandı


     Başbakan Yardımcısı Mesut Yılmaz, Emekli Sandığı'nın altı otelinin uluslararası otel zincirlerine modernize edilmesi şartıyla 15 yıllık işletme anlaşmasıyla verilmesi için açılan ihalenin sonuçlandığını söyledi.

     Turizm Bakanı Erkan Mumcu ile birlikte, TÜRSAB'ı ziyaret eden Yılmaz, ihale sonuçlarının önümüzdeki günlerde Maliye Bakanı Sümer Oral tarafından açıklanacağını bildirdi. Bakanlık, Emekli Sandığı'nın Tarabya, Maçka, Efes, Çelikpalas, Stad ve Büyük Ankara Oteli için ihale açmıştı.

     

Yeni düzenlemeler


     Yılmaz, ayrıca Turizm Bakanı ve Maliye Bakanı ile yaptıkları toplantıda, 2001 yılı bütçe ödeneklerinin...