28 / 04 / 2024

izmir Enternasyonal Fuarı

izmir Enternasyonal Fuarı

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Aziz Kocaoğlu: İzmir Enternasyonal Fuarı’nı kaçırmayın!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, “İzmirli hemşerilerimize sesleniyorum: Bu sene bambaşka bir fuar var. Herkes bir defa İzmir Enternasyonal Fuarı’na gelsin." dedi.

İzmir Enternasyonal Fuarı’nda Folkart rüzgarı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin öncülüğünde İZFAŞ tarafından düzenlenen Folkart’ın Ana Sponsoru olduğu 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nın ikinci günü (Cumartesi akşamı) renkli görüntülere sahne oldu.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı 26 Ağustos'ta açılıyor!

Bu yıl 85’inci kez düzenlenecek olan ticaret, eğlence ve sanatı bir arada buluşturan İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), ‘Gelecek İzmir’de sloganı ve ‘inovasyon’ temasıyla 26 Ağustos’ta kapılarını açıyor.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 84. kez açtı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını 84. kez açtı. Kültürpark'taki açılışta konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İEF'i; Akdeniz ve Avrupa coğrafyasının EXPO'su olarak tanımladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı için geri sayım başladı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, 84. yılında, 28 Ağustos - 6 Eylül 2015 tarihleri arasında kapılarını Eğitim temasıyla açacak. İEF’de bu yıl Onur Konuğu İl Eskişehir olacak.

İzmir Enternasyonal Fuarı 28 Ağustos'ta başlayacak!

84. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ( İEF ) temasının eğitim, onur konuğu ilinin ise Eskişehir olacağı bildirildi.

İzmir Enternasyonal Fuarı ulaşımı arapsaçına çevirdi!

Kapılarını 83. kez açan İzmir Enternasyonal Fuarı İzmir'de ulaşımı arapsaçına çevirdi. Akşam saatlerinde metro alanı içerisinde dakikalarca beklemek zorunda bırakılan vatandaşlar balık istifi yolculuk yapmaya başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı ev sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi oldu!

İzmir Enternasyonal Fuarı'na yine İzmir'in konut mimarı Ege-Koop damgasını vurdu. Fuara özel cazip fiyat seçeneklerine sahip iki farklı kampanya sunan Ege-Koop standı, ilk günden itibaren ev sahibi olmak isteyenlerin ilk adresi odu.

İzmir Enternasyonal Fuarı'yla iki açılış birden yapılacak!

Türkiye’nin fuarcılık çınarı İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 29 Ağustos Cuma günü 83. kez kapılarını açıyor. İEF’nin bu yıl açılışı için ilk kez iki ayrı tören düzenlenecek.

İzmir Enternasyonal Fuarı için hazırlıklar devam ediyor!

Temasının Lojistik olduğu 83'üncü İzmir Enternasyonal Fuarı'nın (İEF) hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 29 Ağustos-7 Eylül 2014 tarihleri arasında organize edilecek İzmir Enternasyonal Fuarı için stant kurulumlarına başlandı.

"Belediye Sokağı" büyük ilgi gördü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, birbirinden eğlenceli sürprizler ve dev yatırım tanıtımlarıyla 82. İzmir Enternasyonal Fuarı'ndaki yerini aldı. Belediye Sokağı, daha ilk günden vatandaşlardan büyük ilgi gördü..

Eminevim İzmir Enternasyonal Fuarı’nda inovatif finansman sistemini anlattı!

Türkiye’de Elbirliği Sistemi’ni kuran ve başarıyla uygulayarak her ay piyasaya yaklaşık 250 milyon lira nakit akışı sağlayan Eminevim, uluslararası katılımcıların olduğu İzmir Enternasyonal Fuarı’nda faizsiz finansman sistemini tanıttı...

DTO yönetiminden İzmir Emlak Fuarı'na ziyaret!

İzmir Property Expo/İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleşti. Didim Ticaret Odası (DTO) yönetimi, fuara katılan üyeleri ziyaret etti.

Tanyer Yapı'ya İzmir Emlak Fuarı'nda yoğun ilgi!

İzmir'de düzenlenen İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı kapıları açtı. Fuara, katılan Tanyer Yapı, katılımcılardan yoğun ilgi gördü.

İzmir Emlak Fuarı’na yabancı ilgisi!

Türkiye’nin emlak ve gayrimenkul sektörü temsilcileri, İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nda bir araya geldi. Fuara, yabancı yatırımcılar yoğun ilgi gösterdi.

İzmir Emlak Fuarı kapılarını açıyor!

Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı, konut sahibi olmak isteyenlere önemli fırsatlar sunacak. Fuarın resmi açılış töreni bugün, saat 14:00'te Fuar İzmir'de yapılacak. 

87. İzmir Enternasyonal Fuarı sona erdi!

Folkart’ın Ana Sponsorluğunda gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı en yoğun dönemlerinden birini yaşadı.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nda Fatih Erkoç rüzgarı!

Folkart sponsorluğunda 9 farklı noktada gerçekleşen etkinliklerle fuara gelenlere birbirinden ayrı ve güzel seçenekler sunulurken ünlü isimlerle sevenlerini de bir araya geliyor.

Folkart'ın sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'na yoğun ilgi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından düzenlenen, Folkart’ın Ana Sponsor olduğu 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF), 2. gününde tüm etkinliklerin başlaması ziyaretçi akınına uğradı....

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlayacak!

İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı 27-30 Eylül 2018 tarihleri arasında Fuar İzmir'de gerçekleştirilecek.

Folkart, 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu!

Folkart Yapı, renkli görüntülere sahne olacak olan 87. İzmir Enternasyonal Fuarı'nın ana sponsoru oldu...

İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Enternasyonal Fuarı ne zaman açılıyor 2018?

Emlakçılar, İzmir Emlak Fuarı'na hazır!

Elit Fuarcılık Genel Müdürü Alper Çiçekçi, 27-30 Eylül günleri arasında Fuarizmir’de yapılacak olan İzmir Emlak, Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı’nın ABD’nin başlatmış olduğu ‘Ekonomik Savaş’a karşı çok önemli bir cephe olacağını dile getirdi. 

İzmir Emlak Fuarı 27 Eylül'de başlıyor!

İzmir'de emlak fuarı düzenlenecek. 27-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek İzmir Emlak Gayrimenkul ve Yatırım Fuarı'na 100 bin ziyaretçi bekleniyor.

izmir Enternasyonal Fuarı Haberi

izmir Enternasyonal Fuarı

87.İEF ile ilgili bir değerlendirme yapan Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere, tüm İzmirlilere teşekkür etti.

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde İZFAŞ tarafından, Folkart ana sponsorluğunda 7 – 16 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen 87. İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF) renkli görüntüler ve etkinliklerle son buldu. 

Türkiye’den ve dünyanın pek çok yerinden misafirlerini ağırlayan İzmir Enternasyonal Fuarı, 10 gün süren birbirinden farklı etkinliklerle ticaret, kültür, sanat ve eğlencenin merkezi oldu.

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, sona eren 87. İEF ile ilgili değerlendirmede bulundu. Folkart olarak son 3 yıldır İzmir Enternasyonal Fuarı’na ana sponsor olduklarını belirten Sancak, fuarın 10 günün de dolu dolu geçtiğini söyledi. 

Sancak, “İzmirlilerin ilgisi her sene olduğu gibi bu senede artarak devam...