20 / 05 / 2024

izmir eski bina ödenek

izmir eski bina ödenek

İzmir Halil Rıfat Paşa Caddesi Mecidiye Mahallesi'nde yer alan binanın kamulaştırmaları tamamlandı. Bina için şimdi ödenek bekleniyor.

Eskişehir'deki 3 katlı bina ile Edirne'de 2 adet Hazine arsası satılıyor! 

Eskişehir'de yer alan 3 katlı karkas bina ile Edirne'de yer alan Hazine arsaları satılıyor. Peki karkas bina ile arsanın fiyatı ne kadar? İhaleleri ne zaman? İşte ayrıntılar... 

Eskişehir Odunpazarı'nda 9.1 milyon TL'ye icradan satılık bina ve arsa! 

Eskişehir 6. İcra Dairesi Müdürlüğü, Eskişehir ili, Odunpazarı ilçesi, Kanlıpınar Mahallesi, 133 ada 6 parselde yer alan bina ve arsayı 9 milyon 100 bin TL'ye icradan satıyor...

Üsküdar'da eski bina kısmi çöktü!

Üsküdar'da eski bir binada kısmi çökme meydana geldi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi geldi.

Bingöl'de madde bağımlılarının kullandığı metruk bina yıkıldı!

Bingöl'de uyuşturucu bağımlıları tarafından kullanılan eski bina belediye ekipleri tarafından yıkıldı.

Kükürtlü kentsel dönüşümünde ilk adım atıldı!

Osmangazi Belediyesi,Kükürtlü kentsel dönüşüm projesinde ilk adımı hazineye ait bir binayı dönüşüm kapsamına alarak attı. Kükürtlü'de Adalet Bakanlığı lojmanı olarak kullanılan eski bina, dönüşüm için takas yoluyla belediyeye kazandırıldı.

Yıldırım'da 5 metruk bina yıkıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Yıldırım ilçesinde metruk halde olan ve mahallenin güvenliği açısından risk teşkil eden 3 metruk bina ve 2 eski bina kamulaştırılıp yıkıldı.

İzmir Torbalı'daki bina 7 milyon TL'ye satıldı!

Özelleştirme Yüksek Kurulu Kararı gereğince Torbalı İlçesi'ne bağlı Yazıbaşı Mahallesi'ndeki Maliye Hazinesi adına kayıtlı bina özelleştirildi..

İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının akıbeti TBMM'de!

CHP İzmir Milletvekili Murat Bakan, İzmir'deki eski Sümerbank fabrikasının Büyükşehir Belediyesi'ne devrine ilişkin soru önergesi hazırladı..

TBMM'ye yeni bina!

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Mecliste eski halkla ilişkiler binasının olduğu yere ihtiyaçların karşılanması için yeni bir bina yapılmasının planlandığını söyledi.

Eskişehir'de bina yıkımı sırasında yan binanın duvarı yıkıldı!

Eskişehir'de kentsel dönüşüm kapsamında yıkılan binanın çalışmaları sırasında yan apartmanın duvarı zarar gördü..

Adana'da kaçak bina mühürlendi!

Adana Çukurova Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından ruhsatı bulunmayan apart otel olarak kullanılan eski bir bina mühürlendi.

İzmir'de tehlike saçan bina ödenek bekliyor!

İzmir Halil Rıfat Paşa Caddesi Mecidiye Mahallesi'nde yer alan binanın kamulaştırmaları tamamlandı. Bina için şimdi ödenek bekleniyor.

İzmir Büyükşehir Belediyesi için yeni bina istemi!

Folkart'ın İzmir'deki Basmane Çukuru Projesi'nde ÇED süreci başladı. Büyükşehir Belediyesi, kendi için ayrı bina yapılmasını istedi. Projede hizmet binası için yer açılıyor.

izmir eski bina ödenek Haberi

izmir eski bina ödenek


İzmir Halil Rıfat Paşa Mecidiye Mahallesi'nde yer alan tarihi binanın çatısı yıkılınca iki kişi yaralanmıştı.


Yıkılan eski binanın yanında bulunan okulun giriş ve çıkış saatleri arasında çökmenin yaşanmasıyla ise olası bir facianın önüne geçilmişti.


RAPORLAR TAMAM


Binanın Konak Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl kamulaştırması tamamlandığı öğrenilirken, ödeneğin çıkması için İzmir Valiliği'nden onay beklendiği belirtildi. Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş'ın İzmir Valisi Erol Ayyıldız'la görüştüğü ve Vali Ayyıldız'ın konunun hızlanması için harekete geçtiği de iddia edildi.

BÜYÜK TEHLİKE VAR


Restorasyon beklenen binada göçme yaşanmasının ardından semt sakinlerinin korkuları artıyor, Sarıkamış İlköğretim Okulu'na giden öğrenci ve veliler her gün binanın önünden geçmeye devam ediyor.



Yeni...