29 / 07 / 2024

İzmir Evka 5 Katlı Kavşağı

İzmir Evka 5 Katlı Kavşağı

İzmir Büyükşehir Belediyesi, 30 Mart’ta kurdelesini kestiği Ulukent Katlı Kavşağı’ndan sonra, 48 milyon liraya mal ettiği Evka 5 Katlı Kavşağı Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla, resmi törenden çok önce trafiğe açıldı...

İzmir pilot şehir seçildi: Kentsel dönüşüm için Dünya Bankası destekli kredi verilecek!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, kentsel dönüşüm için finansman desteğini açıkladı. Bu kapsamda İzmir dahil 5 şehirde hak sahiplerine 180 ay vade yüzde 0.69 gibi düşük vadeyle 2,5 milyon liralık finansman sunulacak. İşte ayrıntılar...

1935 yılında İzmir'in 5 senelik imar planı hazırlanmış!

1935 yılına ait İzmir'in 5 senelik imar planı açıklanmış. Şehrin imarı ve diğer ihtiyaçları için belediyelerce beş senelik bir imar planı hazırlanmış.

Kapora dolandırıcılarına operasyon: 5 şehirdeki 32 zanlı tutuklandı!

İzmir merkezli 5 şehirde vatandaşların uygun fiyatlı konut arayışlarını fırsata çeviren dolandırıcılar, internetten vermiş oldukları sahte kiralık konut ilanları ile kapora alıp veya telefonda kendilerini avukat ya da icra memuru olarak tanıtıp, 94 kişinin 10 milyon TL'sini dolandırdılar. 

Prof. Dr. Hasan Sözbilir'den İzmir için korkutan uyarı!

İzmir'de 5 diri fayı paleosismoloji çalışmalarında sona erdiğini söyleyen  Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Tuzla ve Seferihisar'daki fayların olası kırılma durumunda İzmir için büyük tehlike yaratacağını dile getirdi. 

Murat Kurum: Elazığ ve Malatya'da 10 bin konutun teslimi yaptık!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, Elazığ ve Malatya'da 26, İzmir'de 5 bin konutun çalışmalarına devam ettiklerini söyledi.

İzmir'in 5 bölgesinde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir'in 5 ayrı bölgesinde kentsel dönüşüm projesine başlayacaklarını söyleyen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer ''Ege Mahallesi’ndeki Roman vatandaşların kentsel dönüşümü için projeyi hazırladık, tapularının mutabakatını aldık'' diye konuştu.

TOKİ'den İzmir'de 5 kampanya!

2023 yılına kadar 1 milyon 200 bin konut inşa edecek olan Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir'de 5 yeni kampanyaya başladı. Dar ve orta gelirli aileleri konut sahibi yapacak olan TOKİ, İzmir'de 2 bin 584 yeni konut inşa edecek. İşte TOKİ İzmir 2019 detayları....

Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 projesi!

İzmir olmak üzere insan odaklı gerçekleştirdiği projeleriyle sektörde takip edilen Ontan İnşaat'ın İzmir'deki 5 önemli projesi...

İzmirli dar gelirliye 50 bin konut müjdesi!

AK Parti İzmir İl Danışma Kurulu'nun toplantısı Bayraklı'daki il binasında gerçekleşti. Toplantıda konuşan Ak Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, İzmir'de 5 yıl içerisinde dar gelirli vatandaşlar için 50 bin konut yaptıracaklarını söyledi.

İzmir'e Peninsula Hotel Ephesus geliyor!

Bazmer Turizm ve Otelcilik İşletmeleri A.Ş., İzmir'de 5 Yıldızlı otel inşa etmeye hazırlanıyor..

Türkerler İnşaat, Efes Opera Bale Günleri'ne sponsor oldu!

İzmir'e 5 milyar liralık yatırım yapan Türkerler İnşaat, "Efes Opera ve Bale Günleri'nin sponsoru olmanın gururunu yaşıyor, sanatı her zaman destekliyoruz" açıklamasında bulundu.

İdeal Ofis İzmir satış fiyat listesi!

İzmir'de 5 bin metrekare alan üzerine inşa edilecek ideal Ofis projesinde teslimlerin 2018 yılının sonuna doğru yapılması planlanıyor. Proje Yücesoy Mühendislik imzası taşıyor...

Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak!

Meva İnşaat İzmir'de yeni projeler hayata geçirmeye devam ediyor. Meva İnşaat İzmir'e 5 yılda 50 milyon liralık yatırım yapacak.

İzmir Evka 5 Katlı Kavşağı Haberi

İzmir Evka 5 Katlı Kavşağı

Peş peşe hizmete açtığı yaya geçitleri, Büyük Çiğli-Harmandalı Karayolu alt geçitleri ve Ulukent Köprülü kavşağı ile kentin Çanakkale yönünde “kesintisiz ulaşım” için çok önemli adımlar atan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Anadolu Caddesi’nde yine bu amaç için projelendirdiği Evka 5 Katlı Kavşağı’nı tamamladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Fransa’ya gerçekleştirdiği EXPO seyahati nedeniyle, dev kavşağın resmi açılış töreni 4 Mayıs 2013 Cumartesi günü saat 11.00’e bırakıldı. Ancak kavşak, Başkan Kocaoğlu’nun talimatıyla törenden önce kullanıma açıldı.


Evka 5 Katlı Kavşağı için 26 milyon liranın üzerinde kamulaştırma bedeli ödeyen İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yapım, asfaltlama, çevre düzenlemesi ve yeşillendirme çalışmaları ile birlikte toplam maliyeti 48 milyon TL’yi buldu.


Artık beklemeyecekler

Anadolu Caddesi üzerindeki bu yeni kavşak sayesinde Evka 5’ten gelen araçlar Ata Sanayi Sitesi ve Organize...