02 / 05 / 2024

İzmir Evzen-Urla Sitesinde ev fiyatları

İzmir Evzen-Urla Sitesinde ev fiyatları

İzmir İli Urla İlçesi Evzen-Urla Sitesi'nde yer alan 8.647,90 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkuller Urla İcra Dairesi tarafından 17 Ekim 2014 günü saat 11:00 ile 11:10 arasında ihaleye çıkıyor.

Sahilevleri Villası 4,5 milyon euroya satılıyor!

Senfoni Yapı tarafında İzmir ili Urla İlçesi'nde hayata geçirilen Sahilevleri Villası 4,5 milyon euroya satılıyor. İşte ayrıntılar...

İzmir Urla'da 4 arsa satılacak! Yazlık bölgede arsa arayanlar bu fırsatı sakın kaçırmayın!

İzmir İli Urla Belediye Başkanlığı, Urla Yağcılar Mahallesi'nde yer alan 4 adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 10 Ocak 2023 tarihinde yapılacak.

Yatırımcıların gözü İzmir Urla'da!

Tanyer Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Münir Tanyer yaptığı açıklamada İzmir ve Urla'nın hem yurt içi hem de yurt dışından yoğun ilgi gördüğüne değinerek, müstakil konutlara olan talebin hızla yükseldiğini belirtti.

Belediyeden güzel haber! İzmir'de 9 gayrimenkul 3 yıllığına kiraya verilecek!

Urla Belediye Başkanlığı tarafından; İzmir ili, Urla İlçesi, Gülbahçe Mahallesi, Güvendik Mahallesi, Özbek Mahallesi, Yaka Mahallesi ve Hacıisa Mahallesinde yer alan 9 farklı gayrimenkul ayrı ayrı kiraya verilecek.

Folkart Country Urla satışta!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da satış süreci başladı. İnşaat çalışmalarının başladığı projede yer alan villalar Mayıs 2023'te teslim edilecek. 

Folkart Country Urla ön talep topluyor! Yeni proje!

Folkart Yapı tarafından İzmir'in Urla'da hayata geçirilen Country Urla'da ön talep süreci başladı. Bu ay inşaat çalışmalarının başlayacağı projede villalar Mayıs 20232'te teslim edilecek. 

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, Urla'dan arazi aldı!

Gayrimenkul zengini Kıvanç Tatlıtuğ, yatırımlarına bir yenisini ekledi. Yakışıklı oyuncu, İzmir'in Urla ilçesinde zeytin ve organik tarım da yapabileceği 4 dönümlük arazi için 2 milyon lira ödedi.

İzmir Urla'da denize sıfır Hazine arazisi kooperatife satıldı iddiası!

İzmir'in Urla İlçesi'nde 5 ay önce yanan 111 dönümlük denize sıfır Hazine arazisinin bir kooperatife satıldığı ileri sürüldü. İzmir Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ömer Albayrak, arazinin satıldığı iddiasını yalanladı ve "Bu iddialarla ilgili hemen suç duyurusunda bulunuyorum" dedi.

Urla’daki ‘Karantina Adası’ restore ediliyor!

İzmir'in Urla ilçesinde; Osmanlı İmparatorluğu döneminde,  Fransızlar tarafından inşa edilen ‘Karantina Adası’ onarım çalışmalarıyla müze haline getiriliyor

Urla'da riskli alan ilan edilen ve dönüştürülen alanlar meclis gündeminde!

İzmir'in Urla ilçesinde riskli alan olarak ilan edilmesi talep edilen yerler ve dönüştürülen alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de acele kamulaştırma kararı!

İzmir ili Urla ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Acele kamulaştırma kararı bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

İzmir Urla'da 11.8 milyon TL'ye icradan satılık 10 tarla!

T.C. Urla İcra Dairesi, İzmir İli, Urla İlçesi, Özbek Mahallesi'nde yer alan tarlaları 11 milyon 814 bin 652,6 TL'ye satıyor.

Urla Yağcılar Köyü'nde milyon dolarlık villalar inşa ediliyor!

Takvim gazetesi yazarı Zafer Şahin, bugünkü yazısında İzmir'in Urla ilçesi Yağcılar Köyü'nde inşa edilen villaları kaleme aldı.

İzmir Evzen-Urla Sitesinde ev fiyatları Haberi

İzmir Evzen-Urla Sitesinde ev fiyatları

İzmir İli Urla İlçesi Evzen-Urla  Evzen-Urla yer alan 8.647,90 metrekare yüzölçümüne sahip olan gayrimenkuller Urla İcra Dairesi tarafından  2 milyon 6 bin TL bedelle satılıyor. Gayrimenkullerin satışı açık arttırma usulüyle yapılacaktır.


Satışa konu olan taşınmazlar Urla İlçesi Yelaltı Mahallesi Evzen-Urla Sitesi'nde yer almaktadır. Evzen Sitesi 9 adet ikiz tip villadan oluşuyor. Site, güvenlikli, yüzme havuzlu, spor alanları ve sosyal tesisleri olan bakımlı bir sitedir. 


İhale İlanı


T.C Urla İcra Dairesi Taşınmazın Açık Arttırma İlanı


TAŞINMAZIN

Özellikleri; Taşınmaz, İzmir İli Urla İlçesi Yeraltı Mahallesi Evzen-Urla Sitesi'nde yer almaktadır. Site Belediye ve altyapı hizmetlerinden faydalanmaktadır. 


Kıymeti: 2.006.320.00 TL

1. Satış Günü:17/10/2014 günü 11.00 ile 11.10 arası

2.Satış Günü: 11/11/2014 günü 11.00 ile 11.10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden, artırma tarihinden önceki gün...