24 / 07 / 2024

izmir foçada otel

izmir foçada otel

İzmir'in Foça İlcesi'nde 1870 yılında bir tüccar aile için insa edilen, Kurtuluş Savası sırasında da askerler tarafından kullanılan ve zamanla harabe haline gelen tas bina, Ankaralı işadamı Sadi Uygun tarafından yaklaşık 5 milyon TL...

Villarea Kozbeyli'de teslimler Haziran'da! İzmir Foça'ya 8 müstakil villa! 

Villarea Kozbeyli'de konut teslimlerinin iki hafta içinde yapılması planlanıyor. Peki Villarea Kozbeyli'de konut fiyatları ne kadar? İşte proje ile ilgili detaylar...

İzmir Foça ve Antalya Aksu'daki 13 adet arsa satılıyor! Belediyeler tarihleri açıkladı! 

İzmir Foça'da ve Antalya Aksu'da yer alan toplam 13 adet arsa satılıyor. Peki İzmir ve Antalya'da satışı yapılacak arsaların fiyatları ne kadar? İhaleleri ne zaman? 

İzmir'de 6 kişinin öldüğü otel inşaatındaki vinç kasasında son dakika gelişmesi! Tutuklu sanıklar tahliye edildi!

İzmir'de, otel inşaatında kule vincin devrilip 6 işçinin öldüğü, 3 işçinin yaralandığı olayda, 3'ü tutuklu 7 sanığın yargılandığı davanın duruşmasında mağdur ailelerden 5'inin daha şikayetini geri çektmesi üzerine, Tutuklu sanıklar, kontrol şartıyla tahliye edildi.

Port Nature Otel oda sayısını artırıyor! Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak! 

Antalya İli, Serik İlçesi, Boğazkent Mahallesi, 273 ada, bir parsel üzerinde Aras İnşaat tarafından yapılan Port Nature Otel’de kapasite artışına gidiliyor. Antalya'daki 5 yıldızlı otel toplam 18 milyar 890 milyon TL'ye mal olacak.

Antalya Konyaaltı'na 140 odalı yeni otel geliyor! 138 milyon 755 bin TL'ye mal olacak!

RG Gayrimenkul İnşaat tarafından Antalya İli, Konyaaltı İlçesi, Arapsuyu Mahallesi, 3779 Ada 14 Parsel adresinde, 2 bin 977 bin metrekare alana toplam 140 oda 300 yatak kapasiteli yeni otel geliyor. 

Titanic Port Hotel Turizm Konaklama tesisi için start verildi! Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor!

Kerasus Tur. San ve Tic. A.Ş. tarafından, Giresun İli, Bulancak İlçesi, Yalıköy Mahallesi, 114 Ada, 6 No'lu parsel üzerinde turizm konaklama tesisi yapılarak yerli ve yabancı turistlere hizmet verilmesi planlanıyor. Giresun'a 5 yıldızlı yeni otel geliyor. İşte detaylar...

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

İzmir'de 1 milyar TL'lik dev satış! Ege Park Balçova AVM ile 5 yıldızlı Encore Otel'in yeni sahibi belli oldu!

Bir süredir satışta olan, İzmir’deki Ege Park Balçova AVM ve bünyesindeki 5 yıldızlı Encore Otel 1 milyar TL’ye satıldı. İşte Ege Park Balçova AVM ve  Encore Otel'in yeni sahibi...

İzmir'e 75 odalı yeni otel geliyor!

İzmir Aliağa Kimya İhtisas ve Karma Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü, bölgenin konaklama ihtiyacını karşılamak amacıyla 4 yıldızlı ve 75 oda kapasiteli otel projesi için düğmeye bastı.

O belediye otel satıyor! Satış ihalesinin detayları belli oldu!

Belediye Başkanlığının 259 ada 36 parselde kayıtlı alanı ile birlikte satışa sunduğu otel ve arsasının  satış ihalesi açıklandı. İşte detaylar…

İzmir'de KDV'den muaf 2 arsa satılacak! Foça ve Buca'da 8 taksitle arsa fırsatını kaçırmayın!

İzmir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Balçova Emlak Müdürlüğü ve Taşınmaz Geliştirme ve İmar Takip Emlak Müdürlüğü, İzmir Buca ve Foça'da yer alan iki adet arsayı satışa çıkardı.

İzmir Foça'da 8 taksitle 3 arsa ve 1 arazi satılıyor! 

İzmir Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, İzmir ili, Foça ilçesinde yer alan 3 arsa ve 1 araziyi satıyor. Peki İzmir Foça'da yer alan arsalar ile arazinin fiyatları ne kadar? 

Radisson Red Hotel İzmir'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı! Gayrimenkul yatırımında son trend!

Dünyaca ünlü otel markası Radisson'un Türkiye’de ilk defa İzmir’de hayata geçireceği Radisson Red Hotel'de kira garantili otel odası yatırımı fırsatı sunuluyor. İşte merak edilen detaylar... 

izmir foçada otel Haberi

izmir foçada otel

İzmir'in Foça İlçesi'nde 1870 yılında bir tüccar aile için inşa edilen, Kurtuluş Savası sırasında da askerler tarafından kullanılan ve zamanla harabe haline gelen tas bina, Ankaralı işadamı Sadi Uygun tarafından yaklaşık 5 milyon TL harcanarak restore edildi. Butik otel, 'Yeni Foça La Petra Butik Otel' adıyla hizmet verecek. Otelde, 1 king süit, 1 queen süit, 4 deluxe, 6 lux, l'i engelliler için dizayn edilmiş 10 standart olmak üzere toplam 22 oda bulunuyor. 


Star...