06 / 05 / 2024

İzmir Fuarı turizm

İzmir Fuarı turizm

Aziz Kocaoğlu, İzmir 'in, 7.5 milyar nüfusun ulaşabileceği en kolay noktada bulunduğuna dikkat çekti, "Fuarlarınızı, kongrelerinizi, seminerlerinizi İzmir 'de yapmaya davet ediyorum" dedi.

İzmir için yeni hızlı tren hamlesi! İzmir-Denizli YHT çalışmasında son dakika gelişmesi!

Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, İzmir'in turizm potansiyelinin artması için İzmir Denizli arasında hızlı tren çalışmasının bir an önce hayata geçirilmesi gerektiğine vurgu yaparak önemli açıklamalarda bulundu.

Çeşme Alaçatı'daki 120 bin metrekarelik alanın planları mahkemelik! 

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı tarafından askıya çıkarılan İzmir’in turizm merkezi olan Çeşme’deki 12 hektarlık alanın imar planlarını, Şehir Plancıları Odası tarafından yargıya taşıdı.

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batori Uluslararası İnşaat Turizm Fuar Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Arnavutköy’de  100 bin TL sermaye bedeli ile  Mehmet Püsküllü tarafından kuruldu.

Demmer Mermer Marble İzmir Fuarı'na katıldı!

Türkiye’nin önde gelen mermer şirketleri arasında gösterilen Demmer Mermer, 27-30 Mart 2019 tarihlerinde İzmir’de düzenlenen Marble İzmir Fuarı’na katılarak son teknolojiye uygun olarak geliştirdiği ürünlerinin tanıtımını yaptı.

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018!

İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018 belli oldu. Türkiye'nin ilk büyük fuarları arasında yer alan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Fuarı açılış tarihi Eylül 2018...

İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018?

Türkiye'nin ilk büyük fuarlarından birisi olma özelliğini taşıyan İzmir Fuarı ne zaman açılacak 2018? İşte İzmir Enternasyonel Fuarı açılış tarihi...

Artaş İnşaat Dubai ATM 2017 turizm fuarına katıldı!

Artaş İnşaat Turizm Grubu, Dubai Arabian Travel Market 2017 turizm fuarına katılıyor.Dubai Arabian Travel Market 2017 fuarı 27 Nisan'a kadar devam edecek.

Boyalık Beach Otel Tahran turizm fuarına katıldı!

Boyalık Beach Otel, İran'ın Tahran kentinde gerçekleşen Tahran Uluslararası Turizm Fuarı'na katıldı.

EMITT Turizm Fuarı yarın başlıyor!

Dünyanın dört bir yanından gelen turizmcileri ağırlayan Emıtt Turizm Fuarı, 26 Ocak tarihinde Tüyap Fuar Merkezi’nde kapılarını ziyaretçilerine açıyor.

İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde düzenlenen İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 85. kez açıyor. Peki İzmir fuarı açılış tarihi 2016 ne zaman?

Batman 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat-EMITT fuarına hazır!

Batman Kültür ve Turizm Müdürlüğü, 28-31 Ocak 2016 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilecek 20. Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat -EMITT fuarına hazır.

Çeşme'de RES tartışması!

İzmir’in turizm cenneti ilçesi Çeşme’de, rüzgar enerji santralleri (RES), son yılların en önemli tartışma konularından biri haline geldi. RES projelerinin artması, halkın tepkisine neden oldu.

İznik Travel Turkey İzmir Fuarı'nda tanıtıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde 10-13 Aralık tarihlerinde bu yıl 9’ncusu düzenlenen Travel Turkey İzmir Fuarı birçok ülke ve yüzlerce kentin katılımı ile kapılarını ziyaretçilere açtı.

İzmir Fuarı turizm Haberi

İzmir Fuarı turizm

İzmir, 19 ülkeden alıcı ve tedarikçilerin Akdeniz'de düzenlenecek fuar ve kongreler için bir araya geldiği "The Market Workshop"a evsahipliği yaptı. Gala gecesinde konuşan İzmir Büyükşehir Başkanı Aziz Kocaoğlu, "1.5 milyar nüfusun çok kolay ulaşabileceği bir noktadayız. Sizleri fuarlarınızı, kongrelerinizi, seminerlerinizi İzmir'de yapmaya davet ediyorum" dedi. Organizasyon, İtalya ve Malta'dan sonra ilk defa İzmir'de düzenlendi. 



70 alıcı, 30 tedarikçi 2015'te düzenlenmesi planlanan kongre ve toplantı organizasyonlar için ikili görüşmelerin yapıldığı etkinliğe; Avusturya, Brezilya, Amerika, Hindistan, Çin ve Kolombiya başta olmak üzere toplam 19 ülkeden 70 alıcı ile 30 tedarikçi katıldı. Gala gecesi, Proje Koordinatörü Giancarlo Leporatti önderliğinde, İZFAŞ, Swissotel, Venüs Turizm ve Türk Havayolları'nm sponsorluğunda düzenlendi. Başkan Kocaoğlu, "İzmir'i fuarlar, kongreler ve festivaller kenti yapmayı hedefliyoruz. 80 yılı aşkın fuarcılık geleneğimiz...