01 / 05 / 2024

İzmir gayrimenkul analizi

İzmir gayrimenkul analizi

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İzmir Bölge Müdürü Öykü Özkan Tuna, İzmir'in gayrimenkul resmini çekti. 

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

Mega projeler İzmir gayrimenkul piyasasını hareketlendirdi!

Folkart Yönetim Kurulu Başkanı Sancak, İstanbul-İzmir Otoyolu'nun açılmasının ve faiz oranlarındaki indirimin İzmir gayrimenkul piyasasını yüzde 30-40 hareketlendirerek konut satışlarını artırdığını belirtti...

İzmir'e yatırım yapmak isteyen acele etsin!

“Coldwell Banker Baras” çatısı altında “Lüks Konut Uzmanı” olarak sektörün çıtasını yükseltmeyi amaçlayan Ayşe Fügen Arda, İzmir gayrimenkul sektörünü kaleme aldı. 

Koleksiyon, Mahall Bomonti projesi için özel bir daire hazırladı!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

Mahall Bomonti İzmir’e Koleksiyon dokunuşu!

Detaylı, zarif ve incelikli tasarımlara sahip mobilyalarıyla yaşanılası mekanlar yaratan Koleksiyon, Türkerler Holding tarafından geliştirilen Mahall Bomonti İzmir gayrimenkul projesi için çok özel bir daire hazırladı.

İzmir markalı konut projeleriyle yükseliyor!

İzmir, gayrimenkul sektöründe atağa geçti. Hayata geçirilen konut projeleri gölgenin değerini artırıyor.

İşte İzmir'in son 5 yıllık gayrimenkul piyasası!

Kalme Kurumsal Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık İzmir Şube Müdürü Gözde Tecirli İzmir ili sektör analizi raporu hazırladı. İşte İzmir'in gayrimenkul piyasasıyla ilgili son 5 yıla ait genel durumu...

İzmir'de gayrimenkul sektörü iyi durumda!

İzmir gayrimenkul piyasasın dan mutlu haberler var. 2015 ile birlikte birçok firmanın milyon dolarlık projeleri açıkladığı İzmir gayrimenkul sektöründe keyifler yerinde.

İzmir'deki dönüşüm emlak piyasasını hareketlendirecek!

İzmir, kentsel dönüşüm alanında potansiyeli yüksek bir şehir. Özellikle şehir merkezindeki çarpık yapılaşma öncelikli kentsel dönüşüm çalışmaları tetikleyecek daha sonrasında ise piyasa dinamikleri İzmir gayrimenkul piyasasını fazlasıyla hareketlendirmesi

Eva GYO Gayrimenkul Sektörü Analizi'ni yayınladı!

Eva Gayrimenkul Değerleme Danışmanlık Gayrimenkul Sektörü Analizi'ni yayınladı. Analiz içerisinde 2014 ve 2015 konut değerlendirmeleri, konut maliyetleri, konut fiyat endeksi değerlendirmeleri yer alıyor.

Eva Gayrimenkul yeni şubelerle büyüyor!

Değerleme sektörü markalarından Eva Gayrimenkul Değerleme, İstanbul merkez ofisi dışında İstanbul Avrupa, İzmir, Ankara'ya ek olarak Antalya, Bursa, Kayseri ve Sakarya'da açtığı yeni şubeleriyle büyüyor.

Vakıf GYO İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı!

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. İzmir Aliağa yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı.

Rönesans Gayrimenkul'den fotoğraf yarışması!

Rönesans Gayrimenkul fotoğraf yarışması düzenliyor. Yarışmada dereceye giren fotoğraflar yine Kozzy AVM, İstanbul, Ankara, İzmir ve Adana'daki Optimum Outlet 'ler ile Piazza AVM 'lerinde sergilenecek.

İzmir gayrimenkul analizi Haberi

İzmir gayrimenkul analizi

Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. İzmir Bölge Müdürü Öykü Özkan Tuna, İzmir'in gayrimenkul resmini çekti. Öykü Özkan Tuna İzmir'in bölge bölge analizini yaptı. İşte, İzmir'in gayrimenkul analizi.. 

İstanbul’da arsa fiyatlarının yüksek, arsa arzının sınırlı olması konut, ofis, işyeri fiyatlarını artıran en önemli unsurlardan. Türkiye’nin her bölgesinde inşaat maliyetleri aynı iken fiyatı belirleyen unsur  ise arsa oluyor. İstanbul’daki yüksek maliyetler gayrimenkul geliştiricileri alternatif yerlere  yöneltiyor.  Örneğin Ankara ya da İzmir’e.


İzmir’de hizmet sektörünün gelişmesi, kalitesini gittikçe artırması ve yaygınlaşması turizm ile birlikte gayrimenkul sektörünü de olumlu etkiledi. Kentte büyük inşaat firmaları peş peşe önemli yatırımlara imza attı. Özellikle Bayraklı’da hayata geçirilen kentsel dönüşüm de İzmir’in değişimine örnek. Gecekonduların yoğun olduğu

Bayraklı artık İzmir’in yeni yüzü…
Harmoni Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş....