18 / 05 / 2024

İzmir gayrimenkul ihalesi

İzmir gayrimenkul ihalesi

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul toplamda 10 milyon 800 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Aliağa Belediyesi'nden İzmir'de satılık gayrimenkul!

İzmir İli Aliağa Belediye Başkanlığı, İzmir Aliağa'da yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 19 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Buca Belediyesi İzmir'de 4 gayrimenkul satacak! Kaçırmayın!

Buca Belediye Başkanlığı, İzmir Buca'da yer alan 4 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 10 Ekim 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Beyşehir Belediyesi Konya'da gayrimenkul satacak! İhalesi 20 Eylül'de!

Konya İli Beyşehir Belediye Başkanlığı, Konya Beyşehir Doğanbey'de yer alan gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 20 Eylül 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Belediye 12 gayrimenkul satacak! İhalesi 15 Ağustos'ta!

Giresun Belediye Başkanlığı, Giresun Merkez Şeyh Keramettin Mahallesi'nde yer alan 12 adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu satış ihalesi 15 Ağustos 2023 tarihinde saat 15:00'te yapılacak.

Belediye arsa ve gayrimenkul satacak! İhalesi 9 Ağustos'ta!

Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Van Tuşba'da yer alan arsa ve gayrimenkulü satışa çıkardı. Satış ihalesi 9 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Ankara Çankaya'da 4 gayrimenkul satılacak! İhalesi 24 Mayıs'ta!

Ankara Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, Ankara Çankaya'da yer alan dört adet gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor.

İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu! 2-3 dönümlük tarlalara talep arttı!

İzmir’in coğrafi konumu, iklim koşulları, demografik yapısı, liman, sanayi şehri olması ve verimli tarım alanlarına sahip olması gayrimenkul sektörünün dikkatini çekti. İzmir, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi oldu. İşte ayrıntılar...

İzmir Balçova'da gayrimenkul sahibi olabilirsiniz! İhalesi 2 Aralık'ta!

Dokuz Eylül Üniversitesi, İzmir ili, Balçova ilçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkulü satıyor. İşte ayrıntılar...

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

Pursaklar Belediyesi'nden 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi! Yatırımcılar dikkat!

Ankara İli Pursaklar Belediye Başkanlığı, Pursaklar ve Saray'da yer alan 6 gayrimenkul için satış ve kiralama ihalesi düzenliyor. İşte detaylar...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Belediyeden İzmir'in göbeğinde satılık gayrimenkul!

İzmir İli Narlıdere Belediye Başkanlığı, İzmir Narlıdere'de yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 28 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Kocasinan Belediyesi Konya'da 3 adet gayrimenkul satıyor! İhalesi 28 Haziran'da!

Kayseri İli Kocasinan Belediye Başkanlığı, Ahievran Mahallesi'nde yer alan 3 adet gayrimenkulü satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 28 Haziran tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir gayrimenkul ihalesi Haberi

İzmir gayrimenkul ihalesi

İzmir İli, Buca İlçesi ve Konak İlçesi'nde yer alan 2 adet gayrimenkul icradan satışa çıkarıldı. Satışa konu olan gayrimenkuller için 10 milyon 800 bin TL bedel isteniyor.

1 NO'LU TAŞINMAZIN
Özellikleri : İzmir İli, Buca İlçesi, Kocatepe mahallesi, 50013ada, 1 parsel de kayıtlı, 6,695,00 m2 yüz ölçümünde, arsa vasfında taşınmazdır. Taşınmaz Yavuz Sultan Selim Caddesi 1044, 1036 ve 1034 sokak arasında kalan boş bir arsadır. Hafif eğimli bir arazi yapıya sahip olup yakın çevresinde yapılaşmanın mevcuttur.Ulaşım açısından merkezi konumdadır.Belediye hizmetlerinden yararlanılan bölgededir. Bölgenin ana ulaşım akslarından olan Yavuz Sultan Selim caddesi üzerinde ve Gazi Osmanpaşa caddesi Menderes caddesine de yakın konumda yer almaktadır. Yakın çevresinde konut olarak kullanılmakta olan yapılar yer almakta olup, Dokuz Eylül Üniversitesi Öğrenci Yurdu , Buca...