20 / 05 / 2024

İzmir Gerenköy çok amaçlı salon

İzmir Gerenköy çok amaçlı salon

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi şimdi de Foça Gerenköy'e çok amaçlı bir salon inşa ediyor.

Buğra Gökce'den şok açıklama: İzmir’de yaşayanların yüzde 95’inin ev sahibi olma şansı yok!

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan aday adayı Buğra Gökce yaptığı açıklamada İzmir'de yaşayan her 100 kişiden yalnızca 5'inin konut sahibi olabileceğini söyledi.

İzmir’deki gökdelenler için şok mahkeme kararı! Gökdelenler yıkılacak mı?

İzmir'de yükseklikleri ile dikkat çeken gökdelenler tartışma konusu olmaya devam ediyor. Mahkeme, bu gökdelenlerin yüksekliğini hukuka aykırı buldu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda güvenlik görevlisi alacak! Son başvuru tarihi 26 Nisan!

Türkiye İş Kurumu’nun resmi internet sitesinde yayımlanan ilana göre, İzmir Büyükşehir Belediyesi güvenlik görevlisi alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Güvenlik görevlisi alımında başvuru yapacak adaylarda aranan başvuru koşulları ve başvuru süreci ile ilgili ayrıntılar paylaşıldı.

İzmir Büyükşehir Belediyesi 16 farklı meslek grubundan çok sayıda personel alımı yapacak! Başvurular bitmeden yetişin!

İzmir Büyükşehir Belediyesine bağlı İZELMAN 16 farklı meslek grubundan personel alımı yapacağını duyurdu. Bazı alımlardan KPSS şartı aranmadığı öğrenildi.

Dikkat! Borsa İstanbul’dan yatırımcıyı çok yakından ilgilendiren yeni karar!

Borsa İstanbul, yatırımcıyı birebir ilgilendiren çok önemli bir karar alındığını duyurdu. Peki Borsa İstanbul tarafından alınan ve duyurulan bu kararla yeni dönemde nasıl bir uygulama olacak ve yatırımcı bundan nasıl etkilenecek? İşte detaylar…

Narlıdere Metrosu'nun tünel kazılarının yüzde 90'ı tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer'in en çok önem verdiği projelerden biri olan Narlıdere Metrosu Kasım 2022'de hizmete açılacak. 

İzmir'de yıkılan binanın arazisi tarla çıktı!

İzmir'de meydana gelen 6.6 şiddetindeki deprem, çok sayıda binanın yıkılmasına neden oldu. Hürriyet köşe yazarlarından Fatih Çekirge bugünkü köşe yazısında; İzmir'de yıkılan binalardan birinin sulak arazi üzerine inşa edildiğini dile getirdi.

İzmir’de yıkılan Ada ve Göl gazinolarına Valilik'ten inceleme!

İzmir Büyükşehir Belediyesi çok sayıda gazinonun yıkımını gerçekleştirdi. Çevre Bakanlığı’ndan izin alınmadan yıkıldığını tespit eden İzmir Valiliği yıkımlarla ilgili ön inceleme başlattı.

İzmir’de konut satışları yüzde 42 oranında arttı!

İzmir'de konut satışları yüzde 42 oranında arttı. Buca, bin 313 konut satışı ile İzmir’de en çok konut satışının gerçekleştiği ilçe oldu… 

İzmir Büyükşehir Sign of the City'den iki ödülle döndü!

"Sürdürülebilir Ulaşım" ve "İzmir Tarih" projeleri ile Sign of the City yarışmasında iki ödüle birden sahip olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, aynı zamanda yarışmada en çok ödül alan yerel yönetim oldu.

Foça Terminali 7 Nisan'da açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Gerenköy'de bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salon ile Foça’nın önemli bir ihtiyacını karşılayacak ilçe terminalini 7 Nisan Cumartesi günü hizmete açıyor.

Foça Gerenköy Çok Amaçlı Salon'da son rötuşlar!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Foça’nın Gerenköy mahallesinde, bölgenin yapısına uygun mimaride hayata geçirdiği çok amaçlı salonda son rötuşları yapıyor.

İzmir Büyükşehir 2017'de kentsel dönüşümde atağa kalktı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin yatırım toplamı beş yıllık döneme göre yüzde 86 arttı. Çalışmalar kırsaldan kente kadar uzanırken kentsel dönüşüm kapsamında birçok projeye başlandı.

İzmir Gerenköy çok amaçlı salon Haberi

İzmir Gerenköy çok amaçlı salon


Kentteki yatırımlarına son sürat devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, pek çok ilçede yaptığı kültür merkezi ve çok amaçlı salonlara bir yenisini daha ekleyecek. Foça’nın Gerenköy mahallesinde hayata geçirilen ve yüzde 50'si tamamlanan çok amaçlı salonla yörenin çehresi de değişecek. 


İzmir Foça'nın tarihi 1860’lara dayanan önemli yerleşim yerlerinden biri olan Gerenköy’ün sosyal yaşamına ayrı bir renk katması beklenen çok amaçlı salon, yaklaşık  bin 500 metrekarelik  alanda inşa ediliyor. Tesiste üst ve alt girişlerde ayrı ayrı düzenlenmiş fuaye, spor sahası olarak da kullanılabilen çok amaçlı kullanım alanı ve sahne, 270 kişilik teleskobik tribün, idari birim, antrenör odası, toplantı salonları ve soyunma odaları yer alacak.


İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin hayata geçirdiği bu yatırım ile Foça,  kültür-sanat ve spor gibi faaliyetlerin bir arada yapılabileceği yeni bir...