29 / 04 / 2024

izmir Göç ve Mübadele Anı Evi nerede

izmir Göç ve Mübadele Anı Evi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Buca Kasaplar Meydanı’nda restore ettiği 113 yıllık tarihi bina “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak hizmete açılıyor.

İzmir'deki 111 yıllık binanın restorasyonu tamamlandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Buca Kasaplar Meydanı’nda restorasyonu tamamlanan 111 yıllık tarihi bina, “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak düzenlenecek, bağışlanan eşyalar, fotoğraf ve belgeler bu anı evinde, bağışçıların ismi ile sergilenecek.

İnşaat demir fiyatları düştü! İşte İstanbul, İzmir, Payas ve Kabük inşaat demiri güncel fiyatları

İnşaat sektöründe en büyük gider olarak kabul edilen demir fiyatları düşmeye başladı. 1 ton inşaat demiri ne kadar oldu? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük inşaat demir fiyatları kaç lira? 2024 inşaat demiri fiyatları...

1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL? 16 Ocak 2024 demir fiyatları

İnşaat piyasasının kalbi olarak bilinen demirin güncel fiyatları merak ediliyor. 1 ton inşaat demiri ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları kaç TL?

En ucuz demir fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları açıklandı! Güncel demir fiyatları

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli malzemesi olan inşat demirinin fiyatları piyasa koşullarına göre değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En ucuz inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 25 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıkladı! İnşaat demir fiyatlarına bugün indirim geldi!

İnşaat ve yapı projelerinin en önemli yapı malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişiyor. İsrail-Filistin arasındaki gerilim, demir fiyatlarını da etkiledi. Bugün demir fiyatlarına indirim geldi. 9 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyat listesi açıklandı! 

İnşaat ve yapı projelerinin en temel malzemesi olan inşat demiri piyasa koşullarına göre fiyatları değişkenlik gösteriyor. Bugün demir fiyatları ne kadar oldu? En uygun inşaat demiri fiyatı ne kadar? İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük 7 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

A101’e iğneden ipliğe indirim geldi!  Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye düştü!

A101, artan fiyatlara rağmen müşterilerine uygun fiyatlı ürünler ulaştırmaya devam ediyor. Bu kapsamda, 10 Simfer midi fırın 899 TL’ye, 6’lı güveç seti 59,90 TL’ye, süngerli yatak 990 TL’ye düştü. İşte 17 Ağustos Perşembe A101 fiyat listesi...

Migros’ta Ramazan indirimleri başladı! Dana güveçlik kaburga 150 TL, dana tandır 260 TL, dana işkembe 53 TL...

Türkiye’nin en büyük zincir marketlerinden biri olan Migros’ta Ramazan indirimleri başladı. Migros’ta dana güveçlik kaburga 150 TL’ye, dana tandır 260 TL’ye, dana işkembe 53 TL’ye düştü. Peki, Migros’ta başka hangi ürünler indirime girdi? Sizin için derledik...

Böylesi hiç görülmedi! Depremin ardından kiralık ve satılık fiyatları patladı!

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından, bölgeden göç ve büyük kentlerde güvenli yapı arayışı, konut ve kira fiyatlarında büyük patlamaya neden oldu.

Demir fiyatlarına büyük indirim! İstanbul, İzmir, Payas ve Karabük demir fiyatları ne kadar? Güncel demir fiyatları

Demir fiyatlarına bugün Büyük indirim geldi. İzmir ve Payas ince ve kalın demir fiyatlarına bugün 50 lira indirim geldi. Peki demir fiyatları bugün ne kadar oldu? İnce ve kalın demir fiyatları kaç lira oldu? İşte güncel demir fiyatları 31 Ağustos 2022...

Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'a 3 bin 498 TL indirim! 5 Ağustos 2022 fiyat listesi...

Huawei resmi internet sitesinden Güç ve Zarafet sarmalı P50 Pocket'a 3 bin 498 Türk Lirası indirim yaptı. Güç ve zarafet sarmalı Huawei P50 Pocket'ı sakın kaçırmayın! Peki, Huawei P50 Pocket fiyatları ne kadar?

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Pulse Of Fate Göç Ve Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Jıngjıng Lı ve The Pulse Of Fate Immıgration L.L.C. ortaklığında kuruldu.

İzmir Gültepe'de kentsel dönüşüm ada ada yapılacak!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Gültepe esnafıyla bir araya geldi ve esnafın taleplerini ve yaşadıkları sorunları dinledi. Abdül Batur, bölgedeki kentsel dönüşümle ilgili konuştu.

İzmir Gültepe sakinlerinden kentsel dönüşüm tepkisi!

Gültepe Semti Kentsel Dönüşüm Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulunda konuşan mahalleli, kentsel dönüşüme tepki gösterdi. 

izmir Göç ve Mübadele Anı Evi nerede Haberi

izmir Göç ve Mübadele Anı Evi nerede

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği restorasyonla “Göç ve Mübadele Anı Evi” olarak düzenlenen iki katlı tarihi bina, yarın saat 17.30'da ziyarete açılıyor. 

“Türk-Yunan Mübadelesi” başta olmak üzere Türkiye'ye Balkan ülkelerinden yapılan göçlerin hikâyesini ve yarattığı kültürel-sosyal değişimleri kayıt altına almak amacıyla hayata geçirilen Anı Evi'nde sergilenecek obje, fotoğraf ve belgeler için çok sayıda kişi ve kurum bağışta bulundu.

Objeler arasında Girit'teki bir evden hatıra olarak getirilen bir tuğla parçası, 90 yıllık bir ayna, mübadil ailelere ait kıyafetler, dokumalar ve mutfak malzemeleri ile mübadeleyle ilgili tasfiye talepnameleri, nüfus tezkereleri ve benzeri belgeler de bulunuyor. 

İzmir Büyükşehir...