27 / 05 / 2024

izmir göztepe metrosu

izmir göztepe metrosu

Büyükşehir Belediyesi; Ege Üniversitesi, Evka-3, İzmirspor ve Hatay’dan sonra sonra Göztepe istasyonunu da hizmete açtı. 30 Nisan 2014’de ise geriye kalan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında deneme seferlerine başlanacak

İzmir'e 1.400 yeni konut geliyor! Forum Göztepe projesinin temelleri 2 ay içinde atılıyor! Yeni proje! 

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinin temelleri iki ay içinde atılıyor.

Avrupa İmar ve Kalkınma Bankası'ndan İBB’ye Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu için 75 milyon Euro’luk ek kredi!

İBB ve EBRD arasında, Ümraniye – Ataşehir - Göztepe metro hattı projesinde kullanılmak üzere, toplam 75 milyon Euro’luk ek kredi anlaşmasına imza atıldı. İşte ayrıntılar...

Forum Göztepe geliyor! İzmir’in en büyük kentsel dönüşüm projesine Belediye Başkanı Selvitopu’dan destek

Turkmall eli ile Esentepe'de uygulanacak ve İzmir'in en büyük kentsel dönüşüm projesi unvanını alacak olan Forum Göztepe'ye Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu desteklerini iletti. İşte detaylar…

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda hak edişler ödenmedi! Metro inşaatı durduruldu!

Ümraniye-Göztepe Metrosu'nda firmalara ödemelerin yapılmaması sebebiyle inşaat durduruldu. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu ne zaman açılacak?

2017 yılında inşasına başlanan Ümraniye - Ataşehir - Göztepe Metrosu için çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yeni metro hattının 2022 yılının sonuna yetiştirilmesi hedefleniyor.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı inşaatında son durum ne?

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu inşaatının Atakent durağındaki son tünel açma çalışmasını incelemelerde bulundu. İmamoğlu, hattın 2022 sonunda açılacağını belirtti. 

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 2022'de açılacak!

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapımına yeniden başlanan Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metro Hattı”nın yapım çalışmalarını yerinde inceledi. İmamoğlu, metro hattının 2022'de hzimete açılacağını müjdeledi.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'nun inşaatı yeniden başladı!

44 bin yolcu kapasiteli Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metro Hattı'nda inşaat çalışmaları yeniden başladı. 13 kilometre uzunluğundaki hattın 2022 yılında tamamlanması planlanıyor.

Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu'na uluslararası ödül!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Ümraniye- Ataşehir- Göztepe Metrosu, dünyanın önemli mimarlık yarışmalarından olan AEC Excellence Awards’da ödül kazandı.

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM'de!

İzmir Alsancak ve Göztepe statlarının yapım süreci TBMM gündemine taşındı. CHP'li Sertel, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Göztepe-Ataşehir-Ümraniye Metrosu imar planı değişikliği askıda!

Ataşehir İlçesi, Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Raylı Sistem Hattının İstanbul Finans Merkezi Sınırları İçerisinde Kalan Kısımlarına İlişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı Değişikliği ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği Askıya çıktı.

İzmir Büyükşehir'den Göztepe Spor Tesisleri'ne 7 milyonluk destek!

Çalışmalarına devam eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe Spor Kulübü tarafından Torbalı’nın Pancar Mahallesi’nde yapılacak spor akademisi ve tesislerine 7 milyon TL’lik maddi destek sağlayacak.

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nda çalışmalar tam gaz devam!

Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu'nun Göztepe İstasyonu inşa çalışmaları başladı.Ümraniye-Ataşehir-Göztepe Metrosu 13 kilometre uzunluğunda 11 istasyondan oluşacak.

izmir göztepe metrosu Haberi

izmir göztepe metrosu


Büyükşehir Belediyesi; Ege Üniversitesi, Evka-3, İzmirspor ve Hatay’dan sonra sonra yerin 26 metre altındaki Göztepe istasyonunu da hizmete açtı. 30 Nisan 2014’de ise geriye kalan Poligon ve Fahrettin Altay istasyonlarında deneme seferlerine başlanacak. “3 katlı” Göztepe İstasyonu’ndan binen metro yolcuları, bir süre ücretsiz seyahat yapabilecek.


İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay ve İzmirspor’un ardından Üçyol–Üçkuyular hattının üçüncü İstasyonu Göztepe’ye seferleri de başlattı. Bir süredir deneme çalışmaları gerçekleştirilen Göztepe’de seferlere geçildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmirspor ve Hatay istasyonlarının açılışında olduğu gibi Göztepe İstasyonu’ndan binişleri de ücretsiz yaptı

Göztepe seferlerine katılarak vatandaşların  mutluluğuna ortak olan  İzmir Metro A.Ş Genel Müdürü Sönmez Alev, “Hattın ve İstasyonun testleri yapıldı.  İşletme açısından biz 15 gündür trenlerimizi sürüyorduk. Bugün de güvenli bir biçimde seferlerimize başlayarak yolcularımızı aldık” dedi.


Alev, Göztepe...