04 / 05 / 2024

izmir Gümüşkoy Melek Camii

izmir Gümüşkoy Melek Camii

Urla Müftülüğü'nün girişimleri ile Milli Emlak Müdürlüğü'nce Diyanet İşleri Başkanlığı'na ibadet yeri olarak tahsis edilen sekiz dönümlük arsaya, 400 kişi kapasiteli cami yapımı için inşaat sürüyor.

İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek? Kıyı kentleri için ürküten uyarı! Uzmanlar tarih verdi, ilçe ilçe açıkladı!

İzmir ve Karadeniz sahillerinde deniz taşması ile yaşanan felaketin ardından 'İstanbul ve İzmir suya mı gömülecek?' sorusu gündeme geldi. İşte uzman isimlerin konuya ilişkin açıklamaları ve hazırlanan raporlar...

İzmir'deki 17 diri faydan biri olan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor! 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip!

İzmir'deki 17 diri fay arasında yer alan Gümüldür fayı ilk defa inceleniyor. Söz konusu fay hattı, 6,8'lik deprem üretme potansiyeline sahip...

Altın kolye, küpe, bileklik ve yüzük alan herkese pırlantalı gümüş kolye hediye! Altınsepeti 14 Ekim 2022 fiyat listesi 

Altınsepeti büyük kampanyasının duyurdu. Altın küpe, kolye, yüzük ve bileklik alan herkese pırlantalı gümüş melek kolye hediye ediyor. Peki Altınsepetin'de altın kolye, bileklik ve yüzük fiyatları ne kadar? İşte Altınsepeti 14 EKim 2022 fiyat listesi...

İzmir Gümüldür için imar planları onaylandı!

İzmir'e bağlı Menderes Belediye Meclisi uzun zamandır beklenen Gümüldür imar planlarına onay verdi. 

İzmir Gümüldür'de 80 ev için yıkım kararı!

İzmir'de 30 Ekim tarihinde yaşanan deprem nedeniyle Menderes ilçesine bağlı Gümüldür Mahallesi'nde 80 evin hasarlı olduğu tespit edildi. Söz konusu evler için yıkım kararı çıkarken, evlerin bulunduğu evin tarım arazisi olması yeniyle yenilerin inşa edilmeyecek olması vatandaşları mağdur etti. 

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları!

İzmir Gümüş Park Avenue daire fiyatları 295 bin TL'den başlayarak değişiyor. Gümüş Park Avenue projesinde teslimler Mart 2019'da yapılıyor...

Urla Gümüşkoy Melek Camii için tören düzenlendi!

Urla Müftülüğü'nün girişimleri ile Milli Emlak Müdürlüğü'nce Diyanet İşleri Başkanlığı'na ibadet yeri olarak tahsis edilen sekiz dönümlük arsaya, 400 kişi kapasiteli cami yapımı için inşaat sürüyor.

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyat!

Gümüş Plaza Optimus İzmir fiyatları 178 bin liradan başlangıç gösteriliyor. İzmir Bayraklı'da yer alan Gümüş Plaza Optimus projesinde 80 ofis ve 3 dükkan bulunuyor...

İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri!

Konuma göre Ege Üniversite Hastanesi'ne 3 dakika kadar uzaklıkta bulunan projede her katta 13 adet ofis bulunuyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus Ofisleri alanları 48 metrekare uzaklıkta bulunuyor.

İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor!

Gümüş İnşaat imzasıyla inşa edilen proje 80 adet lüks ofisten oluşuyor. Proje İzmir İl'i Bayraklı İlçe'sinde yer alıyor. İzmir Gümüş Plaza Optimus'da fiyatlar 178 bin TL'den başlıyor.

İzmir Gümüşpala'da kazı sırasında binanın altında çökme meydana geldi!

GÜMÜŞPALA'da Altınyol yanındaki alanda, gecekondu evleri alan bir inşaat firması, geçen haziran ayında kazı başlattı. Büyük iş makinelerinin de kullanıldığı kazıda bazı yerler çöktü.

Taç İzmir Otel projesi Uluslararası Tasarım Yarışması'nda Gümüş Ödül'ü aldı!

Ahmet Vefik Alp’in Taç İzmir 7 Yıldız Otel Projesi 2013 ‘Uluslararası Tasarım Yarışmasında’ ‘Gümüş Ödül’ü aldı. Ancak Projenin Imar Planı Konak İlçe Belediyesince Onaylanırken, Büyükşehir Tarafından Geri Çevrildi.

İzmir Foça ve Gümüldür'de yangın çıktı!

İzmir Foça ve Gümüldür ’ün yanı sıra Kuşadası ile Muğla ’nın Menteşe ormanlık alanlarında çıkan yangınlar rüzgarın etkisi ile kısa zamanda geniş bir alanı kapladı.

izmir Gümüşkoy Melek Camii Haberi

izmir Gümüşkoy Melek Camii

İZMİR'in Urla ilçesi Gülbahçe Mahallesi'nde yapımına başlanan Gümüşkoy Melek Camii için tören düzenlendi. 


Urla Müftülüğü'nün girişimleri ile Milli Emlak Müdürlüğü'nce Diyanet İşleri Başkanlığı'na ibadet yeri olarak tahsis edilen sekiz dönümlük arsaya, 400 kişi kapasiteli cami yapımı için inşaat sürüyor. Yapımını üstlenen hayırsever işadamı Hacı İbrahim Dinç'in rahmetli eşi adına yaptırılan caminin gecikmeli yapılan temel atma törenine Urla Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Urla Jandarma Komutanı Binbaşı Cemil Erdemir, Urla Müftüsü Ali Ünal, Belediye Meclis Üyeleri, Gülbahçe Muhtarı Alaattin Bulut, Urla Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Murat Özün, daire amirleri ve Gümüşkoy sakinleri katıldı. Urla Hamidiye Üzümcü Camii Müezzini Vedat Çoban'ın Kur'an okumasıyla başlayan tören, Urla Müftüsü Ali Ünal'ın camii inşaatı hakkında bilgilendirmesi ile sürdü.


Urla Kaymakamı Murat...