05 / 05 / 2024

İzmir Güzelbahçeye hastane mi yapılacak

İzmir Güzelbahçeye hastane mi yapılacak

Başbakan Binali Yıldırım İzmir'de katıldığı kentsel dönüşüm temel atma töreninde Güzelbahçe ilçesine hastane yapılacağını söylemesi heyecan yarattı.

Bursa ve İzmir'de 19 adet 2+1, 3+1 ev satılıyor!

Bursa Yıldırım Belediyesi 9 adet, İzmir Güzelbahçe Belediyesi de 10 adet konutu satıyor. Peki satışı yapılacak konutların fiyatları ne kadar? 

Çeşme ve Güzelbahçe'deki imar planı askıda! Çiğli'deki Büyük Gül Parkı'nı da ilgilendiriyor... 

İzmir'in Çeşme ve Güzelbahçe ilçelerinde mülkiyeti Hazine'ye kayıtlı kimi parsellerin imar planı değişiklikleri Resmi Gazete ilanı ile birlikte askıya çıkarıldı.

İzmir'deki Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerinin imar planı askıya çıkarıldı!

Mülkiyeti Hazine’ye kayıtlı, İzmir’in Güzelbahçe ve Çeşme ilçelerindeki kimi parsellerin imar planları, Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından değiştirilerek özelleştirme kapsamına alındı.

O belediye memur ve zabıta alımı yapacak! Detaylar ve başvuru tarihleri peş peşe belli oldu!

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını açıkladı. Başvuruya ilişkin genel ve özel başvuru şartları belli olurken, başvuruların 27 Kasım-1 Aralık 2023 tarihleri arasında alınacağı öğrenildi.

Ev almak isteyenlere son dakika müjdesi! İzmir'de 4 adet konut satılıyor! Bu tarihi kaçırmayın!

İzmir Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Güzelbahçe ilçesi, Yelki Mahallesi'nde yer alan 4 adet natamam konutu satıyor. Peki İzmir Güzelbahçe'de yer alan konutların fiyatları ne kadar? 

İzmir'de 4 konut satılıyor! Ev alacaklar bu fırsatı kaçırmayın! 

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe'de Yelki Mahallesi'nde yer alan inşaatları devam eden 4 adet daireyi satıyor. İşte ayrıntılar ve fiyatlar...

10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Güzelbahçe ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri hayata geçiriyor. Peki TOKİ Güzelbahçe projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ İzmir Güzelbahçe 2022 sosyal konut projesi...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi, kat karşılığı inşaat yaptıracak!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi'nden kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

İzmir Güzelbahçe Belediyesi'nden kat karşılığı yapım işi ihalesi!

İzmir ili Güzelbahçe Belediye Başkanlığı, İzmir Güzelbahçe ilçesi Yelki Mahallesi'nde kat karşılığı inşaat yapım işi ihale ediyor. İşte detaylar...

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

Uğur Okulları'ndan 5 ile 6 yeni kampüs!

Türkiye'nin 51 şehrinde akademik ve bilimsel eğitim anlayışıyla eğitim veren Uğur Okulları, 2021-2022 eğitim öğretim yılında İzmir Güzelbahçe, Bayraklı, Ankara Doğukent, Trabzon, Kocaeli Körfez ve Yalova kampüslerinde hizmet sunmaya başlayacak...

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe'de esnafın kira ücretlerine zam yapılmayacak!

Akhisar, Balçova ve Güzelbahçe belediyeleri, pandemi nedeniyle faaliyetlerinde kesintiye uğrayan kiracılarını rahatlatacak kararı hayata geçirecek. 

İzmir Güzelbahçe'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

İzmir 5. Satış Memurluğu, Güzelbahçe İlçesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

İzmir Güzelbahçeye hastane mi yapılacak Haberi

İzmir Güzelbahçeye hastane mi yapılacak

AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanı Vasfi Çakıroğlu, "Güzelbahçeliler daha önceleri Balçova'daki Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'ne ya da Urla Devlet Hastanesi'ne gidiyordu. Yapılacak hastane sayesinde Güzelbahçeliler tedavi olmak için uzak mesafelere gitmek zorunda kalmayacak" dedi. 

YILDIRIM TALİMAT 

Yıllardır hastane hasreti çeken Güzelbahçe'ye tam teşekküllü devlet hastanesi yapılacak. Başbakan Yıldırım'ın talimatıyla hastane için en yakın zamanda çalışmalara başlanacak. Hastane yapılması için uzun süredir mücadele verdiklerini söyleyen Vasfi Çakıroğlu, "Güzelbahçe Belediyesi'ne ait sitelerde 15 bin metrekare büyüklüğünde bir arsa hastane alanı olarak ayrıldı. Vatandaşlarımızın sorunlarını çözmek, iyi ve kötü günlerinde yanlarında olmanın derdindeyiz" dedi. 

MÜCADELE SÜRECEK 

En kısa sürede yapılacak hastane ile hem acil hem de servislerde tedavi görecek hastaların büyük kolaylığa kavuşacağını dile getiren Vasfi Çakıroğlu, "AK Parti Güzelbahçe ilçe Başkanlığı olarak Güzelbahçe için mücadele etmeye devam...