27 / 04 / 2024

İzmir hastane projeleri

İzmir hastane projeleri

İzmir Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesinin müjdesini verdi. 75 yatak kapasitesine sahip olacak hastane 58 dönümlük alanda inşa edilecek. Hastanede 3 ameliyathane bulunacak.

Gözde Grubu İzmir'de 2 yeni hastane yapacak!

Türkiye'ye kazandırdığı sağlık yatırımlarıyla dikkat çeken Gözde Grubu, aynı başarıyı inşaat sektöründe de tekrarladı. Sağlık yatırımlarında Gözde Grubu butik hastanecilik konsepti geliştirdi.

Viven İnşaat, 2024'te yeni projeleri ile gayrimenkul sektörüne hız kazandıracak

Viven İnşaat, İzmir ve Çeşme’de hayata geçirdiği yeni projeleri ile gayrimenkul sektöründe liderliğini sürdürmeyi amaçlıyor. Şirket tarafından  2023 yılı değerlendirildi ve 2024 yılına dair hedefler ve yeni projeler paylaşıldı. 

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

TOKİ'den İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor! Tarihler resmen tek tek açıklandı!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığından İzmir'e 885 konutluk iki yeni proje geliyor. Tarihler resmen tek tek açıklandı... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili merak edilen detaylar...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor! Sakın kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Üç projeyle tam 892 yeni konut geliyor... Sakın kaçırmayın...

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu! Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın!

TOKİ İzmir 2023 projeleri için tarih belli oldu... Tam 369 konutluk iki yeni projeyi kaçırmayın... İşte TOKİ İzmir 2023 projeleri ile ilgili detaylar...

İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023!

Başlatılan kampanyalarla konut piyasasının hareketlendiği şu günlerde Egenin incisi İzmir'de de 51 konut projesinin satışı devam ediyor. İşte İzmir'de satışta olan konut projeleri Mayıs 2023...

TOKİ İzmir projeleri için tarihler belli oldu! O ilçelere 920 yeni ve ucuz konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı İzmir projeleri için tarihler belli oldu. TOKİ yeni projeleri kapsamında İzmir'in iki ilçesinde 920 konut inşa edecek.

İzmir halkı bu projeleri bekliyor!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarlarından Selim Türsen bugünkü köşe yazısında İzmir'de hayata geçirilen projeleri kaleme aldı. 

İzmir'de metro projeleri için bütçeler belirlendi!

İzmir'de 2022 Mali Yılı için bütçe kararları alındı. Ayrılan bütçeler arasında metro projeleri de yer alıyor.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 100 milyon dolarlık hastane yatırımı!

Sağlık ve inşaat yatırımlarıyla adından söz ettiren Gözde Grubu İzmir'e yeni bir hastane yatırımı yapmaya hazırlanıyor. Firma İzmir'de Özel Sağlık Hastanesi inşaatı için çalışmalara başladı. 

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Medicana Grubu 95 milyon dolara Ataşehir’de yeni hastane açacak!

Medicana Grubu İzmir’in ardından 95 milyon dolarlık yatırımla Ataşehir’de yeni bir hastane açmak için çalışmalarını tamamlıyor. Medicana Grup Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Bu yatırımların ardından hedefimiz yurtdışında hastane açmak'' dedi.

Gözde Grubu'ndan İzmir'e 3 yeni hastane müjdesi!

İzmir'e konut ve sağlık alanında yeni yatırımlar yapan Gözde grubu 2 yıl içinde 5 konut, 3 yeni hastane inşa edecek. 

İzmir hastane projeleri Haberi

İzmir hastane projeleri

Kiraz Belediye Başkanı Saliha Özçınar, ilçeye 75 yatak kapasiteli Devlet Hastanesi yapılacağını müjdeledi. Belediyenin mülkiyetini Sağlık Bakanlığı'na devrettiği Okka Taşı mevkiindeki 50 dönümlük alanda 3 ameliyathane yoğun bakım üniteleri, 40 cihazlık diyaliz merkezi, Heliport nakil alanı, 18 poliklinik doğum salonları bulunan devlet hastanesi yapılacak. Başkan Özçınar, "Kiraz, kendisine yetebilecek bir hastaneyi hak ediyor. Girişimlerimiz sonuç verdiği için mutluyuz" dedi. İzmir'e 145 km ile en uzak mesafeli ilçe olan Kiraz, yıllardır beklediği devlet hastanesine kavuşacak. 75 yataklı yeni devlet hastanesinin inşaat ve yapım çalışmaları, Sağlık Bakanlığı Yatırımlar Daire Başkanlığı'nca 2016 yılı ikinci dönem yatırım programına alındı.


Yatırım programında 


Başkan Özçınar 30 yataklı hastanenin hekim sayısı artırılarak bölgedeki tedavi hizmetlerinin sürekliliğinin sağlandığını kaydederek, "Kiraz'ın yıllardır süren kronik sıkıntılarının başında sağlık gelmektedir. Göreve geldiğimiz...