21 / 05 / 2024

izmir hatay semt şenliği

izmir hatay semt şenliği

Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hatay Semt Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İki gün sürecek şenlikte gün boyu resim sergileri, konserler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İzmir Hatay'daki 8 katlı otopark hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Hatay bölgesinde inşa edilen 8 katlı otoparkın 3 Kasım'da hizmete açılacağı açıklandı. Toplam 10.3 milyon TL'ye inşa edilen otopark, 429 araç kapasitesine sahip olacak.

İzmir Hatay'ın ikinci katlı otoparkı da tamamlanıyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay’da yapımına devam ettiği 429 araçlık katlı otoparkın kaba inşaatının yüzde 95 'ini tamamladı.

İzmir Karabağlar'a yeni semt merkezi!

İzmir'in Karabağlar ilçesine yeni bir semt merkezi kazandırılması için harekete geçildi. Bölgede 200 kişilik çok amaçlı salon inşa edilecek.

İzmir Selçuk Semt Garajı'nın ihalesi 16 Ağustos’ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Selçuk’ta hayata geçirilecek özel tasarımlı semt garajı için 16 Ağustos’ta ihaleye çıkılıyor.

İzmir Aziziye Semt Merkezi yıl sonunda tamamlanacak!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Konak Belediyesi hayata geçirdiği Aziziye Semt Merkezi'nin yıl sonuna kadar tamamlayacak.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı'na otopark projesi 3. kez ihalede!

İzmir Büyükşehir, Üçkuyular Semt Garajı yerine inşa edilecek otopark projesi için üçüncü kez ihale yapılacak. Proje, diğer ihalelerde belirlenen fiyatlandırmayla satışa çıkacak.

İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin kapatılmasına ilişkin soru önergesi hazırlandı!

CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Yeni Foça Semt Polikliniği'nin yılın bazı aylarında kapatılması yönündeki karara ilişkin soru önergesi hazırladı.

İzmir Üçkuyular Semt Garajı otopark oluyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, geçtiğimiz yaz kent ormanına taşınan Üçkuyular Semt Garajı için kararını verdi. Büyükşehir, İstinye Park AVM yanındaki arazisini otopark yapacak.

Hatay Samandağ'a semt pazarı inşa ediliyor!

Hatay Samandağ ilçesi Atatürk Mahallesinde yapımına başlanan semt pazarının temel inşaat çalışmalarının başladığı ve iki aylık bir süre içinde bitirileceğinin öngörüldüğü ifade edildi.

Hatay Defne Harbiye Mahallesi'deki Semt Pazarı son aşamada!

Defne Belediyesi'nin ilçe genelinde yürüttüğü çalışmalar arasında yer alan Harbiye Mahallesi Semt Pazarı yatırımında son aşamaya gelindi. Yüklenici firma, çelik konstrüksiyonla işin tamamlanmış olacağını belirttiler.

İzmir Hatay'a katlı otopark inşa edilecek!

Üçyol-Üçkuyular metro hattının yapımı sırasında 2010 yılında hava tankının patladığı ve 2 işçinin yaşamını yitirdiği Hatay 141 sokaktaki yaklaşım tünelinin bulunduğu araziye 440 araçlık modern katlı otopark yapılacak.

İzmir Hatay'a 440 araçlık otopark geliyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Hatay bölgesinde 440 araç kapasiteli yeni bir otopark için ay sonunda ihaleye çıkıyor. Çok fonksiyonlu bu bina, otopark özelliğinin dışında, çatısındaki seyir terası ve süs havuzu ile keyifli bir dinlenme alanı olacak.

izmir hatay semt şenliği Haberi

izmir hatay semt şenliği


Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından düzenlenen Hatay Semt Şenliği renkli görüntülere sahne oldu. İki gün sürecek şenlikte gün boyu resim sergileri, konserler, müzik dinletileri ve söyleşiler yer alacak. Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu etkinliklerin ilçenin diğer semtlerinde de gerçekleştirileceğini ve geleneksel hale getirileceğini söyledi. Selvitopu ayrıca, Karabağlar'da üç kültür merkezi yapılacağını belirtti. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Hatay Semt Şenliği Sevgi Yolu ve Engelliler Parkı'ndaki etkinliklerle başladı. Kortejle başlayan etkinlikte Hatay'daki okullarda öğrenim gören öğrencilerin "Düşlerimdeki Hatay" resim sergisi, Hatay Sarı Zeybek Müzik Grubu'nun "Ezgilerimiz Bizden Size" müzik dinletisi ve akşam şiir dinletileri ile gazeteci-yazar Bekir Yurdakul'un "Semtin Tanıkları" söyleşileri yer aldı.


3 kültür merkezi yapılacak 

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, bu etkinliklerin birçok semtte gerçekleştirileceğini ve geleneksel hale geleceğini söyledi....