05 / 05 / 2024

izmir il binası

izmir il binası

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, AK Parti İzmir İl Başkanlığının yeni binasının açılışında konuştu. Yıldırım, projelerden bahsetti.

İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak!

Kentsel Dönüşüm Yasasına ilişkin tepkiler devam ediyor. İMO Kahramanmaraş binasına ilişkin şok iddia: Deprem değil rant yıkacak...

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli'den Tunç Soyer'e 'proje' yanıtı!

AK Parti İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, İzmir'deki yatırımlarla ilgili yaptığı açıklamada, "İzmir Büyükşehir Belediyesinin Ankara'da Cumhurbaşkanımızın imzasında bekleyen tek bir projesi yoktur." dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Ali Sürekli'den metro açıklaması: CHP'de yine zarar ziyan!

AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte merak edilen o açıklamalar...

Konya Büyükşehir Belediyesi'nden 5 ilçeye Tarım Müdürlüğü binası!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Ilgın, Halkapınar, Derbent, Güneysınır ve Sarayönü ilçelerinde ilçe Tarım müdürlüğü binası inşa edecek. 

İzmir Karaburun'da SGK arazisine yeni belediye binası mı yapılacak?

İzmir'in Karaburun Belediyesi, ilçe merkezinde yer alan ve imar planlarında “Kamu alanı” olarak görünen SGK'ya ait 4 dönümlük eski cezaevi arazisine yeni belediye binası yapmak amacıyla harekete geçti. 

İzmir Torbalı Belediyesi yeni hizmet binası için düğmeye bastı!

İzmir'e bağlı Torbalı Belediyesi ilçeye yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. 

İzmir Çiğli'de 12 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve iş yeri binası!

T.C. Karşıyaka 3. İcra Dairesi, İzmir ili, Çiğli ilçesi Sasalı Mahallesi, 18 Cilt, 1737 Sayfa, 72 ada, 4 parselde yer alan arsa ve iş yeri binasını 12 milyon 41 bin 24 TL'ye satıyor...

Canan Kaftancıoğlu'ndan CHP il binası açıklaması!

CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, CHP il binasının mühürlenmediğini belirtti. Kaftancoğlu, hukuksuz süreci başlatanlarla ilgili yarın suç duyurusunda yapacağını açıkladı.

CHP İstanbul binası mühürlendi!

CHP'nin Sarıyer Seyrantepe'de bulunan 7 katlı il binası kaçak tadilat yapıldığı gerekçesiyle denetimler sonrası mühürlendi.

Samsat İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi mecliste!

Adıyaman'ın Samsat ilçesine İlçe Jandarma Komutanlığı hizmet binası yapımı talebi meclis gündemine taşındı. CHP'li Tutdere, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Kadıköy Belediyesi'nin eski binası yıkılacak, yeşil alana dönüşecek!

Kadıköy Belediye Başkanı Şerdil Dara Odabaşı, belediye binasının yıkılıp bu bölgeyi yeşil alana ve deprem toplanma alanına dönüştüreceklerini söyledi.

Silivri'deki eski ilçe emniyet binası yıkıldı! 

Silivri Piri Mehmet Paşa Mahallesi Başkomutan Caddesi'ndeki bulunan ve 11 senedir atıl durumda olan eski ilçe emniyet binası yıkıldı...

Depremde hasar gören Sivrice İlçe Emniyet Müdürlüğü binası yıkılıyor

Elazığ ilinin Sivrice ilçesinde yaşanan depremde hasar gören İlçe Emniyet Müdürlüğü binasının yıkım çalışmaları başladı...

izmir il binası Haberi

izmir il binası

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, anayasa değişikliğine terör örgütlerinin "hayır" dediğini, şimdi bunların yanına Almanya ve Hollanda'nın da katıldığını belirterek, "Alayınız katılın, alayınız. Bize Allah yeter, bize millet yeter. Evelallah hepsine verecek cevabımız var." dedi.


AK Parti İzmir İl Başkanlığının yeni binasını hizmete açan Yıldırım, binadaki balkondan vatandaşlara hitap etti.


Konuşmasında İzmir'in tam kadro olduğunu, birlik ve beraberlik içinde tek yürek ve tek vücut olduğunu belirten Yıldırım, "Güzel İzmir'in kendisine yakışanı yaptığını ifade etti.


16 Nisan'a kadar çalışmaya ant içen fedakar ve yiğit teşkilata teşekkür ettiğini kaydeden Yıldırım, iş yapmaktan açılış yapmaya vakit bulamadıklarını, Türkiye'nin doğusundan batısına kuzeyinden güneyine hizmet götürmek için gece gündüz demeden çalıştıklarını söyledi.


Mega projeler ve dev eserleri hizmete kazandırmanın bahtiyarlığını yaşadıklarını anlatan Yıldırım, memleketi olan...