29 / 04 / 2024

İzmir İl emniyet Müdürlüğü

İzmir İl emniyet Müdürlüğü

Açılışı için son hazırlıkların yapıldığı 750 kişi kapasiteli otel konforundaki merkezde Suriyelilerin de barındırılacağı öğrenildi.

İnşaat halindeki emniyet binası için 'orta hasarlı' denilerek yıkım kararı verildi!

Hatay İl Emniyet Müdürlüğü’nün kaba inşaat halindeki yeni hizmet binasının 6 Şubat depremleri sonrası ‘orta hasarlı’ denilerek yıkılması Meclis gündemine taşındı.

İzmir Milli Emlak'tan Urla'da 30.5 milyon TL'ye satılık 2 gayrimenkul!

Çevre ve Şehircilik İzmir İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Urla'nın Bademler Köyü ve Denizli mahallelerinde yer alan 2 gayrimenkulü satıyor...

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binasının yıkımıyla ilgili soru önergesi verildi!

Aydın İl Emniyet Müdürlüğü binası hakkında verilen yıkım kararı meclis gündemine taşındı. CHP'li Bülbül, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binasının ihalesi tamamlandı!

İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü'nün yeni hizmet binası yapımı projesi için yapılan ihale tamamlandı. Bina, Selçuklu mimarisine uygun 3,5 kat olacak şekilde, mevcut İnegöl Emniyet Müdürlüğü binasının yanında yer alan arsa üzerinde 4 bin 200 metrekare alanda inşa edilecek...

Kocaeli'de 7,2 milyon TL’lik inşaatlar için ihaleye çıkılıyor!

Kocaeli Başiskele İlçesi’nde İl Emniyet Müdürlüğü inşaatı devam ediyor. İnşaata bağlı olan ek altyapı çalışmaları da yapılıyor.

Ankara Emniyet Müdürlüğü binasının yapımı tamam!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 15 Temmuz'da Fethullahçı Terör Örgütü'nün hedefi olan Ankara İl Emniyet Müdürlüğü binasının yapımının tamamlandığını açıkladı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü binası yıl sonunda açılacak!

Başiskele Mahmutpaşa Mahallesi, Yeni Gölcük Yolu üzerindeki Kalibre Boru karşısında yapımı devam süren Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasında inşaat çalışmalarında sona yaklaşıldı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni binası 2 yıl erken bitirilecek!

56 milyon 340 bin TL’ye ihale edilen ve Şubat'ta inşaatına başlanan Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanma tarihi 2021 yılından 2019'a çekildi.

İzmir'de kentsel dönüşüm 60 yılın en önemli konusu!

CHP İzmir İl Eski Başkan Yardımcısı Şehir Plancı Okan Karlıdağ, Bornova'daki kentsel dönüşüm projeleri hakkında konuştu. Karlıdağ, '' Kentsel dönüşüm önümüzdeki 60 yılın en önemli konusu olacaktır'' diye konuştu.

Günlük kiralanan evler mercek altında!

İzmir Vergi Dairesi, İl Emniyet Müdürlüğü ve yerel yönetimlerle yapılan iş birliği sonucunda İzmir'de günlük olarak kiralanan evler mercek altına alındı.

Hamza Dağ'dan Abdullah Gül'e mega proje çıkışı!

AK Parti İzmir İl Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ mega projelerle ilgili bir açıklama yaptı.

Mersin'de emlak dolandırıcılığı operasyonu!

Mersin'nde İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, taşınmazlarını hileli yollarla satın alıp haksız menfaat elde ettikleri iddia edilen kişilere yönelik eş zamanlı operasyon düzenlendi...

Kocaeli yeni emniyet müdürlüğü binası ihalesi bugün!

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü için yeni yapılacak binanın ihalesi bugün 14.30'da gerçekleşecek.

İzmir İl emniyet Müdürlüğü Haberi

İzmir İl emniyet Müdürlüğü

Türkiye'ye yasadışı yollardan giren yüzlerce kaçağın, Avrupa ülkelerine gitmek için geldikleri İzmir'de, Avrupa Birliği'nin de desteğiyle bir çalışma başlatıldı. Yaklaşık iki yıl önce, Harmandalı Mahallesi'nde, Emniyet Genel Müdürlüğü'nün projelendirdiği, Mülteci Kabul ve Barınma Merkezi'nin inşaatına başlandı. Yapılan çalışmalarla bina inşaatı tamamlandı. 60 dönümlük alanda kurulan, 750 kişi kapasiteli merkezde kalanların, belli zamanlarda dışarıya çıkma haklarının da bulunacağı öğrenildi. Ayrıca merkezde, televizyon izleme odalarının, internet salonunun, berber salonunun, terzi, çocuk oyun alanları, spor salonu, yemekhane, sağlık merkezi, çamaşırhane gibi bölümlerin de bulunacağı ifade edildi. Mültecilerin eğitimi için de, çeşitli branşlarda, sınıflar ve atölyelerin kurulacağı, özel bakıma muhtaç olan mülteciler için de, yine bakım odaları hazırlanacağı vurgulandı. 


AMACINA UYGUN 

İzmir'deki merkezin yapımının Valilik, İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı ve Çiğli Belediyesi'nden yetkililerin...