08 / 05 / 2024

izmir inciraltı sorunu

izmir inciraltı sorunu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın planlarına itiraz eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı'nın yeni imar planına da tiraz etti

İzmir İnciraltı'ndaki toprak sahiplerine önemli uyarı: Hisseli tapusu olanlar beraber hareket etmeli!

İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut yaptığı açıklamada 18 Uygulama sürecinin yakında başlayacağını anımsatarak, toprak sahiplerine önemli uyarılar yaptı. İşte Tayfun Karabulut'un o açıklamaları...

Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir İnciraltı'nda gayrimenkul satacak!

Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı,  İzmir İli, Balçova İlçesi, İnciraltı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. 

İzmir İnciraltı'da imar planları askıya çıkıyor!

İnciraltı ve Bahçelerarası planlama sorunun çözümü noktasında uzun süredir çalışma yürüten Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ilçedeki mülk sahipleriyle bir araya geldi. 

İzmir İnciraltı imar planlarına tepki!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın İzmir'de doğal sit ve tarım alanı için hazırladığı koruma amaçlı imar planlarına TMMOB’ye bağlı odalardan tepki geldi. 

İzmir İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı!

İzmir'e bağlı İnciraltı için toprak sahiplerine kamu yararı kararı çıktı. Kararı İNGEDER Başkanı Tayfun Karabulut açıkladı.

İzmir İnciraltı’nda yüksek katlı binalara izin verilmeyecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nda İnciraltı zirvesi düzenlendi. Alanın sağlık turizmi olarak planlanması ve yüksek binalara izin verilmemesi gibi konular hakkında görüş alışverişi yapıldı. 

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir’in yıllardır çözüm bekleyen İnciraltı imar sorunu için harekete geçildi.AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Balçova Belediye Başkanı Fatma Çalkaya ile bir araya geldi.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

İzmir İnciraltı'nda süreç nasıl hızlanır?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın "İnciraltı planlaması" konusunu yeniden masaya yatırmasını memnuniyetle karşıladıklarını söyledi.

İzmir İnciraltı'nın imar sorunu çözülüyor!

İzmir İnciraltı Gelişim Derneği Başkanı Tayfun Karabulut, İnciraltı'nda imar sorununun çözüleceğini açıkladı. Karabulut, "İnciraltı planları konusunda mutabakata vardık.'' diye konuştu. 

İzmir Alsancak Stadı'nda ruhsat sorunu!

Başbakan Binali Yıldırım tarafından 9 Eylül'de temeli atılan İzmir Alsancak Stadı toplu ulaşım ağının kesişme noktasında yer alıyor. İzmir Alsancak Stadı'nda şu sıralar ruhsat sorunu yaşanıyor.

İzmir İnciraltı'da kaçak duvar örüldü!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnciraltı’nda denizle orman arasına duvar ördü. Çevre Müdürlüğü'nün inşaatı durdurmasına rağmen inşaat devam etti ve duvar tamamlandı.

İzmir İnciraltı'na yatırımcı ilgisi artıyor!

İzmir İciraltı 2.Nesil Toprak Sahipleri Platformu Başkanı Tayfun Karabulut, son günlerde yurt içi ve dışından İnciraltı'na yatırımcı ilgisinin ciddi anlamda arttığını belirterek, İnciraltı'nda sağlık turizmi ile oluşturulacak işletmeler sayesinde 15 bin istihdam yaratılacağına inandıklarını kaydetti

izmir inciraltı sorunu Haberi

izmir inciraltı sorunu

İzmir'in aday olduğu EXPO 2020'nin yapılacağı alan olarak belirlenen İnciraltı'yla ilgili hazırlanan imar planları konusunda yine pürüz çıktı. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın daha önce hazırladığı planlara itirazda bulunması tartışma yaratan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Bakanlıkça bu itirazları dikkate alınarak yeniden hazırlanan yeni imar planlarına da itiraz...