06 / 05 / 2024

İzmir İnönü caddesi yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak

İzmir İnönü caddesi yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin İnönü Caddesi'ndeki yol çalışmasını 8 aydır tamamlayamaması bu bölgede yaşayan Aliağalı vatandaşları isyan ettirdi.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

Malatya Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki yaptığı açıklamada Malatya'nın Akpınar ve İnönü Caddesi'ne 8 bin yeni konut müjdesi verdi.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Çanakkale İnönü’de kentsel dönüşüm hızlandı!

Çanakkale'nin İnönü Caddesi’nde uzun zamandır birbirinden farklı konumda bulunan binalar yıkılıyor.

Bağcılar imar yolu ön projesine ilişkin imar planı tadilatı askıda!

Bağcılar İlçesi, İnönü Caddesi ile Bağcılar Asfaltı Caddesi arası imar yolu ön projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulama imar planı tadilatı bugün askıda...

Çorum Belediyesi'nden 5 milyon TL'ye satılık arsa!

Çorum Belediyesi, Gülabibey Mahallesi’nde İnönü Caddesi’ne cepheli 3 bin 43,33 metrekare büyüklüğündeki arsayı ihale ile satıyor. İhale 23 Ocak'ta gerçekleşecek...

Türkiye'deki yapıların yüzde 60'ı kaçak ve ruhsatsız!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Hüseyin Kuzu ve İnşaat Mühendisi Hasan Alınç, Türkiye'deki yapıların en az yüzde 60'ının kaçak ve ruhsatsız olduğunu belirtti. İnşaat mühendisleri konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Martı GYO şirket merkezi taşındı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi merkezi Ömer Avni Mahallesi İnönü Caddesi Dersan Han N46/3 Gümüşsuyu-Beyoğlu/İstanbul adresine taşındı.

Çanakkale'de 4.5 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Çanakkale Defterdarlığı Milli Emlak Müdürlüğü, Cevatpaşa Mahallesi'ne bağlı İnönü Caddesi üzerinde yer alan 6 katlı 18 daireli kargir apartman ihale ile satılıyor..

Ankara'nın en büyük BELMEK binasında sona gelindi!

Ankara Yenimahalle Ragıp Tüzün Caddesi’nde hayata geçirilen 7 katlı Ankara Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursu'nun inşaatında sona gelindi.

Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

625 milyon 174 bin 183 TL yatırım bedeline sahip Rönesans Gayrimenkul İzmir projesi Ankara Caddesi üzerinde yükseliyor. Peki Rönesans Gayrimenkul İzmir ne zaman teslim?

Kocaeli Pembe Köşk'te restorasyon başlıyor!

İzmit İnönü Caddesi’ndeki 50.Yıl Ortaokulu’nun hemen arka tarafında yer alan Pembe Köşk için Büyükşehir Belediyesi, restorasyon için ön çalışma yaptı. Köşk, mimari özelliklere de önem verilerek yeniden restore edilecek...

Şahinbey'de kentsel dönüşüm devam ediyor!

Gaziantep'in Şahinbey ilçesindeki kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında eski garajlardaki evler yıkıldı ve İnönü Caddesi’ne alternatif yol çalışmaları tüm hızıyla başladı.

İzmir İnönü caddesi yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak Haberi

İzmir İnönü caddesi yol çalışmaları ne zaman tamamlanacak

İzmir'in Aliağa ilçesinde binlerce ağır tonajlı aracın kullandığı İnönü Caddesi'ndeki bakım onarım çalışmalarının 8 aydır tamamlanmadığını belirten çevredeki site sakinleri durumu protesto edip, yolu 1 saat süreyle trafiğe kapattı. Siteler Mahallesi Muhtarı Sedat Okşar, eyleme katılanlar adına yaptığı açıklamada, "Ülkemizin hiçbir belediyesinde 1 km'lik yol yapımı 8 ay sürmemektedir. Bu manzara karşısında belediyemizin bu sağır ve halden anlamaz tavrı bizleri daha fazla üzmektedir" dedi. Karayollarından emekli mahalle sakini Şenol Yoldaş da 8 aydır tozun, pisliğin içinde kaldıklarını belirterek, "Gürültüden uyku uyuyamıyoruz, sağlığımızdan olduk" diye konuştu. Eylem sırasında kapatılan yolda uzun kuyruklar oluşturan kamyon şoförleri de korna çalarak eyleme tepki gösterdi. Grup, çalışmaların hızlandırılmaması halinde 4 Ağustos Salı günü daha geniş kapsamlı bir eylem yapacaklarını belirtip dağıldı. 


Sabah...