22 / 05 / 2024

İzmir İnönü caddesinde park projesi

İzmir İnönü caddesinde park projesi

İnönü Caddesi üzerindeki iki eski metro şantiyesini modern parklara dönüştürmeyi hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, Göztepe’deki Kadınlar Birliği Parkı’na yeniden hayat verdi. Şimdi sırada Hıfzısıhha var.

İMO'dan kan donduran deprem uyarısı: 'İzmir ikinci Hatay olabilir'

İzmir İnşaat Mühendisi Odası Başkanı Eylem Ulutaş yaptığı açıklamada İzmir'in deprem için oldukça hazırlıksız olduğunu belirterek, "İzmir ikinci Hatay olabilir!" dedi.

İzmir’de 2018'de 811 bin 453 kaçak yapı imar barışına başvurdu!

6.9’luk depremle sarsılan İzmir’de 2018 yılındaki “İmar Barışı”na rekor düzeyde başvuru yapılmıştu. Toplam 811 bin 453 başvurunun yapıldığı İzmir, nüfusa oranlandığında Türkiye’nin en yüksek kaçak yapı başvurusu yapılan kenti olmuştu.  

Türkiye'deki yapıların yüzde 60'ı kaçak ve ruhsatsız!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Hüseyin Kuzu ve İnşaat Mühendisi Hasan Alınç, Türkiye'deki yapıların en az yüzde 60'ının kaçak ve ruhsatsız olduğunu belirtti. İnşaat mühendisleri konu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Antalya Döşemealtı'nda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor!

Antalya Döşemealtı Belediyesi, 2 bin 300 metre uzunluğundaki İnönü Caddesinde sıcak asfalt kaplaması yapıyor.

Kavuklar'ın 5 gayrimenkulü açık artırmayla satılıyor!

Kavuklar Grubu'nun İzmir'n Bornova, Bayraklı ve Karşıyaka ilçelerindeki 5 gayrimenkulü satışa çıkarıldı. İhalesi 20 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek gayrimenkullerin toplam bedeli 92 milyon 250 bin TL olarak belirlendi.

Aliağa'da kentsel dönüşüm semineri yapılacak!

TMMOB İzmir İnşaat Mühendisler Odası, Aliağa'da kentsel dönüşüm konulu seminer düzenliyor.

Nurgül Atabay: Depreme uygun bina üretmeliyiz!

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Yönetin Kurulu Üyesi Nurgül Atabay, Marmara depreminde yaşananları değerlendirdi. Atabay, ''Binaların yüzde 20'sinin depreme dayanıksız'' dedi.

Bugün konuta yatırım zamanı!

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Meslek Kuruluşları üyesi Akın Kazançoğlu ve İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, "İnşaat sektöründe hareket devam ediyor, bugün konuta yatırım zamanı" diye konuştu.

Sakarya İnönü caddesinde sona gelindi!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Şehir Senin İçin Yenileniyor’ sloganıyla başlatılan asfalt çalışmaları Adapazarı İnönü Caddesi’nde devam ediyor.

Giresun İnönü caddesinde düzenleme çalışmaları başladı!

Giresun Belediyesi'nin 2016 yılı programında yer alan İnönü Caddesi düzenleme ve yenileme çalışmaları başladı. Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu çalışmaları yerinde inceledi...

1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi 30 Eylül'de yapılacak!

No.35 Media ve Anfora Kongre, inşaat ve yatırım sektörünü ilk kez Zirve’de bir araya getiriyor. Sektörün devleri “1. İzmir İnşaat ve Yatırım Zirvesi”nde güç birliği yapmaya hazırlanıyor.

Bursa İnönü caddesinde cephe sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Atatürk, Altıparmak ve Cumhuriyet Caddeleri ile Ovaakça, Ankara yolu üzeri ve Mehmet Akif Mahallesi’ndeki cephe sağlıklaştırma çalışmalarının ardından İnönü Caddesi’ndeki çalışmaların da startını verdi.

Hüseyin Şahin Tüzen kimdir?

İzmir İnşaat Mühendisleri Odası Üyesi Hüseyin Şahin Tüzen kimdir? Hüseyin Şahin Tüzen, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hüseyin Şahin Tüzen, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor? İşte Hüseyin Şahin Tüzen..

İzmir İnönü caddesinde park projesi Haberi

İzmir İnönü caddesinde park projesi

İzmirlilerin nefes aldığı, dinlenme ve eğlenme ihtiyaçlarını karşıladığı yeşil alanları çoğaltmak hedefiyle çalışmalarını sürdüren İzmir Büyükşehir Belediyesi, İnönü Caddesi üzerinde bulunan iki eski metro şantiyesine yeniden hayat veriyor.  

Göztepe Metro İstasyonu karşısında bulunan ‘Kadınlar Birliği Parkı’nı baştan aşağıya yenileyerek kullanıma sunan Büyükşehir Belediyesi, Hıfzıssıhha eski metro şantiye alanını da modern bir parka dönüştürecek tasarımları tamamlayarak çalışmalara başladı. 


9 türde 813 bitki

Üçyol-Üçkuyular inşaat çalışmaları sırasında çalışma alanında kalan Göztepe Metro İstasyonu karşısındaki Kadınlar Birliği Parkı için toplam bin 500 metrekare yeşil alanda düzenleme yapıldı. Alana çocuk oyun grubu ve kondisyon aleti yerleştirildi, otomatik sulama tesisatı döşenerek süs eriği, süs elması, abelya, parlak kartopu, gold taflan, ateş dikeni, ligustrum, lavanta ve sosyete sarımsağı türlerinden oluşan toplam 813 adet bitki dikildi. 900 metrekarelik...