13 / 05 / 2024

İzmir izka

İzmir izka

İzmir Kalkınma Ajansı'ndan ( İZKA ) yapılan açıklamaya göre, Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market Londra Turizm Fuarı'nda İzmir tanıtıldı.

Merkez Yaşam Konak satışta! İZKA'dan İzmir'e 347 konutluk yeni proje!

"İzmir'in yeni sembolü kazandırmak için tasarlandı" sloganıyla tanıtılan Merkez Yaşam Konak projesi satışa çıktı. Lansmana özel avantajların sunulduğu projede 347 konut yer alıyor...

İzka İnşaat'tan Bayraklı'ya 400 milyon liralık proje!

Bayraklı’da inşa edilen İzka Port İzmir projesinde satış rekoru kırılırken, İZKA Port-2 projesine başlandı. Projeyle ilgili konuşan İzka İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Azat Yeşil, “Yatırımcılarımıza kazandırmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları!

İzka Park Yaşam Santorini fiyatları 228 bin TL'den başlıyor. Proje İzka İnşaat tarafından İzmir Çiğli Egekent bölgesinde hayata geçirildi...

İzka İnşaat'ın yeni projesi: Park Yaşam Santorini!

İzmir'de yaptığı yatırımlar ile adından söz ettiren İzka İnşaat son projesi Park Yaşam Santorini ile de fark yaratmak istiyor. 

İzka Gayrimenkul'den İzmir Çiğli'ye 524 konut! Yeni proje!

İzka Gayrimenkul İnşaat, İzmir'de konut projesi yapmaya devam ediyor. Çiğli'de inşa edilecek 524 konutluk yeni proje 2019'da teslim edilecek..

İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı!

İzmir-Çiğli'de konumlandırılan Park Yaşam Ataşehir projesi "İzmir'in en prestijli projesinde yerinizi alın" sloganıyla basına tanıtılıyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlıyor. İşte İzka İnşaat Park Yaşam Ataşehir ödeme planı...

Emlak Konut Konak 1. Etap ihalesine en yüksek teklif İzka'dan!

Emlak Konut İzmir Konak 1. Etap Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi ihalesinin 1. oturumu gerçekleştirildi. İhalede en yüksek teklifi İzka İnşaat 40 milyon TL olarak verdi.

İZKA İnşaat 3 yeni projeye başlıyor!

İZKA İnşaat'ın kurucusu Azat Yeşil, Türkiye'nin dört yanında devasa kentsel dönüşüm projeleri gerçekleştiriyor. Yeşil'e göre yanlış dönüşüm anlayışı İzmir'in geleceğini kilitleyecek hale geldi.

İZKA, Bayraklı'da güneş enerjisi sistemi kuracak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ile İZKA, Bayraklı Ekrem Akurgal Yaşam Parkı’nda kurulacak güneş enerjisi sistemi için işbirliği yapacak.

22.Eres Konferansı'nda İzmir anlatıldı!

ERES 22. Uluslararası Konferansı'na IZKA İnşaat firması adına katılan Merve Kaya İzmir'le ilgili detaylı bir sunum gerçekleştirdi. Sunumun konusunun, izmir'de merkez dönüşümü ve gayrimenkul geliştirme konusundaki fırsatlar' olduğu öğrenildi.

İzmir izka Haberi

İzmir izka

Londra'da dünyanın en büyük turizm fuarlarından biri olan World Travel Market (WTM) Londra Turizm Fuarı'na İzmir tanıtıldı.


İzmir Kalkınma Ajansı'ndan (İZKA) yapılan açıklamaya göre, İzmir Valisi Mustafa Toprak başkanlığındaki turizm sektörü temsilcilerinden oluşan heyet, fuarda, Türkiye standının yanında oluşturulan İzmir standında ziyaretçilere şehrin tarihi ve turistik yerleri hakkında bilgi verildi.


Açıklamada görüşlerine yer veriler İzmir Valisi ve İZKA Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toprak, şu bilgileri verdi:


"Londra Turizm Fuarı öncesinde İZKA, belediye ve sektör temsilcilerine 'birlikte katılalım' çağrısı yaptı. Davete icabet eden belediye ve sektör temsilcileriyle fuara katıldık. WTM Londra Turizm Fuarı bizim için önemli bir deneyim oldu. Fuara, Türkiye standının yanında ayrı bir İzmir standıyla katılmış olmamız İzmir’e olan ilgiyi artırdı. Bundan sonraki fuarlara da turizme gönül veren, tanıtımlarını yapmak ve...