15 / 05 / 2024

İzmir İzmit Otoyolu güzergahı

İzmir İzmit Otoyolu güzergahı

8-10 saatlik yolu 3.5 saate indirecek İzmir-İzmit Otoyolu 20 milyar liraya mal olacak. Fakat her yıl 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak otoyol bu şekilde maliyetini 13 yılda karşılayacak...

İzmit körfezinde ne oldu? Neden turkuaz renginde?

İzmit’in göz bebeği olan İzmir Körfezi turkuaz renge boyandı. Körfezin rengi dikkat çekerken merak uyandırdı. Körfez rengi için açıklamalar ve araştırmalar yapıldı. İşte İzmit körfezine ne olduğunun açıklaması burada.

Citroen'den haziran kampanyası

Otomobil ve hafif ticari ürün yelpazesine yönelik 0 faizli avantajlı krediler veya indirimli nakit alım seçeneklerini müşterilerine sunan şirket Citroen, 6-18 Haziran tarihlerinde ticari araç satın almayı planlayan müşterilerini de İstanbul, Sakarya, İzmir, Bursa ve İzmit’te gerçekleştirilecek gerçe

İzmit Belediyesi'nden 11.9 milyon TL'ye satılık 30 konut!

İzmit Belediye Başkanlığı, İzmir ili, Yenidoğan ilçesi, Fatih Mahallesi'nde yer alan 30 konutu 11 milyon 943 bin 335 TL'ye satıyor...

KİPTAŞ İzmit Çınar Evler için başvuru nasıl yapılır?

Önceki gün İzmit'te temeli atılan KİPTAŞ İzmit Çınar Evler'e İzmit halkı tarafından yoğun ilgi bulunuyor. Peki, İzmit Çınar Evler  için başvuru süreci nasıl? İzmir Çınar Evler'de konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Larissa Göl Evleri projesi ile İzmir'e 1200 konut geliyor!

Erden İnşaat, Gebze, İzmit, Ankara ve İstanbul'dan sonra İzmir'de de konut projesine başlıyor. Menemen'de inşa edilecek 1200 konutluk Larissa Göl Evleri projesinin yüzde 80'ini 1+1 daireler oluşturacak.

İzmit'teki konaklar restore ediliyor!

İzmir Belediyesi Etüt Proje Müdürlüğü’nün verdiği bilgilere göre İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan döneminde İzmit’te onlarca konak, cami, çeşme, hamamın restorasyonu gerçekleştirildi.

Dünya çapında projeler peş peşe hizmete açılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Haziran’da toplamda 9 milyar dolarlık bir proje olan İstanbul- İzmir Otoyolu’nun İzmit Körfez Geçişi’ni oluşturan Osmangazi Köprüsü’nün açılışını yaptıklarını aktararak, "20 Aralık’ta da bu kez Avrasya Tüneli’nin açılışını yapacağız" dedi.

Otoyol geçen her yerde rant alanı mı oluşuyor?

Yüksek geçiş ücretleri ve devletin yüklenici firmalara 18 yıl ödeme garantisi vermesiyle tartışılan Osmangazi Köprüsü’nün en büyük ayağını oluşturan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu (İzmit Körfez Geçişi Köprüsü) hizmete açıldı.

Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmaları başladı!

İstanbul-İzmir arasındaki yolun 3,5 saate inmesini sağlayacak Gebze-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli ayağı olan İzmit Körfez Geçişi’nin sağlayacak Osman Gazi Köprüsü’nde asfaltlama çalışmalarına başlandı.

İzmir İzmit Otoyolu güzergahı Haberi

İzmir İzmit Otoyolu güzergahı

8-10 saatlik yolu 3.5 saate indirecek İzmir-İzmit Otoyolu 20 milyar liraya mal olacak. Fakat her yıl 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak otoyol bu şekilde maliyetini 13 yılda karşılayacak.


Türkiye'nin ulaştırma alanında imza atacağı en büyük projelerden biri olan İzmit-İzmir Otoyolu'nda inşaatın yüzde 30'u tamamlandı. Dün Dilovası'nda İstanbul-Bursa-İzmir Otoyolu İzmit Körfez Köprüsü ayağı keson batırma törenine katılan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, bağlantı yollarıyla birlikte 403 kilometrelik bu otoyolun en önemli bölümünün İzmit Körfez geçişi olduğunu belirterek, bu otoyolun İzmit Körfezi'ni asma köprüyle geçeceğini, bu köprünün kendi sınıfında toplam 2 bin 682 metre uzunluğuyla, Avrupa'nın birinci, dünyanın ise dördüncü büyük köprüsü olacağını söyledi. 


2015'TE KÖPRÜ İNŞAATI BİTİYOR 


Önümüzdeki yıl sonunda İzmit Körfez geçişi asma köprüsüyle Gebze-Kemalpaşa ayrımı ve İzmir bölümündeki çalışmaların tamamlanacağını dile getiren...