04 / 05 / 2024

izmir kahyaoğlu evleri fiyatları

izmir kahyaoğlu evleri fiyatları

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Kahyaoğlu Evleri projesinde yer alan tüm konutların satışları tamamlandı...

Ekrem İmamoğlu’ndan evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, evleri depreme dayanıksız olan vatandaşlara çağrı yaparak, bina sahiplerini cesur olmaya ve pratik hamleler yapmaya davet etti.

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Vip House Real Estate Emlak İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayazit ve Sercan Kahyaoğlu ortaklığında kuruldu.

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeke Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu’nda  100 bin TL sermaye bedeli  ile Hasan Sinan Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi kuruldu!

216 Apartman Ve Site Yönetim Çözümleri Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serra Kahyaoğlu tarafından kuruldu.

Ali Kahyaoğlu Beykoz'da 10 dönümlük bir çiftlik kurdu!

İstanbul Maden İhracatçıları Birliği (İMİB) Başkanlığı da yapan Ali Kahyaoğlu, Atatürk'ün göçmenler için kurduğu Beykoz Cumhuriyet Köyü'nde 10 dönümlük bir çiftliğe imza attı. Buraya büyük dedelerinin ve babasının ortak ismi olan Esat Bey Çiftliği adını verdi.

İzmir Körfezi Evleri'nde faiz 0.98'e sabitledi!

Türkiye genelinde konut kredi faiz oranları düşmeye devam ederken Ege-Koop’tan müjde geldi. Ege-Koop'un 13. Onur Projesi İzmir Körfezi Evleri'nde, son 9 daire için konut kredi faiz oranlarını 0.98'e sabitledi.

Beyoğlu Evleri Güzeltepe'de yüzde 10 indirim imkanı!

Beyoğlu Evleri Güzeltepe projesi İsaş İnşaat tarafından inşa ediliyor. 3 blokta 104 daireden meydana gelen projede 1+1 ve 2+1 şeklinde daire tipleri yer alıyor. 

Aydınoğlu Rota Maltepe güncel ev fiyatları 2018!

Ağustos 2019'da teslim edilmesi planlanan Maltepe Rota Aydınoğlu Evleri'nde  1+1’den 5+1’e kadar daire alternatifleri sunuluyor..

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları!

İzmir Dap Yapı Evleri fiyatları 259 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede konutların 36 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor...

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları!

Metrohome Kameroğlu Evleri fiyatları 297 bin TL'den başlıyor. Proje Beylikdüzü'de Kameroğlu İnşaat tarafından inşa ediliyor...

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme!

İzmir Dap Yapı Evleri kampanyalı ödeme kapsamında yüzde 5 peşinatla konut sahibi olunabiliyor. Projede 1+0'dan 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

İzmir Mahall Bomonti Evleri fiyat tablosu!

Mahall Bomonti İzmir projesinde daireler için 72 ay sıfır faiz imkanı sunuluyor. Mahall Bomonti Evleri fiyat tablosu 406 bin TL'den başlıyor...

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi!

Çekmeköy Park Ağaoğlu Evleri fiyat listesi 446 bin TL'den başlıyor. Ağaoğlu İnşaat Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

izmir kahyaoğlu evleri fiyatları Haberi

izmir kahyaoğlu evleri fiyatları

Toplam 63 daireden oluşan Kahyaoğlu Evleri'nde daire tipleri 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Ödemeler banka kredisi kullanılan projede teslimler hemen gerçekleşiyor.


İzmir Bornova'da inşa edilen Bornova Kahyaoğlu Evleri, Güvenerbek İnşaat imzasıyla hayata geçirildi. Proje, 7 katlı 5 bloktan oluşuyor.


4 bin 279 metrekare arsa alanına sahip Kahyaoğlu Evleri Bornova'da yer alan tüm daireler satıldı.


Kahyaoğlu Evleri İzmir projesinin sosyal alanları arasında; görüntülü diafon, fitness salonu, kapalı otopark, asansör, ısı ve ses yalıtımı, yangın merpeni, güvenlik kameraları, hobi odası ve iç bahçe yer alıyor.


http://www.guvenerbekinsaat.com

0555 814 44 68

Merve...