28 / 07 / 2024

izmir kapı Kontrol Müdürlüğü

izmir kapı Kontrol Müdürlüğü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu.

Dengesiz yük kontrolü sayesinde çamaşırlarınızın sıkma devri değişiyor! 12 Şubat 2023 fiyat listesi

Teknolojiye ayak uydurmak istiyorum diyenler için Vestel, Wifi teknolojisi,TwinJet teknolojisi ve dengesiz yük kontrol teknolojisi ile tüm dikkatleri üzerine çekiyor. Çok sessiz çalışan ve kapı açık kaldığında sizi uyaran tasarımı ile Vestel çamaşır makinesi ev hanımlarını heyecanlandırıyor.

İlk işe girişi bu tarihlere denk gelenler dikkat! Kademeli emeklilik kapısı aralandı! Siz de hemen kontrol edin!

2000-2008 arası işe girenler kademeli emeklilik talep ediyordu. İlk işe girişi bu tarihlere denk gelenler dikkat! Kademeli emeklilik kapısı aralandı! Siz de hemen kontrol edin! 

İstinyePark İzmir kapılarını açtı!

İzmirliler 270 dükkan ve 45 restoranın yanı sıra kafelerin de bulunacağı İstinyePark İzmir'i merakla bekliyordu. İzmir'deki en büyük AVM olmaya aday proje İstinyePark İzmir bugün saat 10:00 itibarıyla kapılarını açtı.

İzmir'de iş dünyası seferber oldu! Oteller kapılarını depremzedelere açtı!

İş dünyası İzmir'deki depremin yaralarını el birliği ile sarmak için harekete geçti. Sanayici, kamunun kriz yönetimine destek vereceğini belirtirken, oteller kapılarını evini kaybeden vatandaşlara açtı.

İzmir'de mevcut yapı stokunun kontrolü mecliste!

İzmir'de depreme yönelik olarak hazırlanan acil eylem planına, mevcut yapı stokunun kontrolü ve şehirdeki toplanma alanlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Teknik İsg Periyodik Kontrol Ve Ölçüm Hizmetleri Limited Şirketi bugün Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Serdal Kapısız tarafından kuruldu.

İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak!

2 milyar liralık yatırımla İzmir Balçova'da Orjin Grup imzası ile hayata geçirilen İstinyepark İzmir kapılarını 2019'da açacak...

İzmir Kültürpark 9 Eylül kapısı yenilenmeyi bekliyor!

İzmir Enternasyonal Fuarı'na yıllardır ev sahipliği yapan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı'nın tavanı zarar gördü Kentin en prestijli yerlerinden olan Kültürpark'ın 9 Eylül Kapısı, bir kez daha dökülmeye başladı.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı!

85. İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını açtı. 42 ülkeden şirket ve delegasyonun katılımıyla kapılarını açan İEF'de fuar kapsamında çeşitli gösteriler sunulacak, tiyatro ve sergi gibi etkinlikler gerçekleştirilecek.

İzmir'de elektrik akımına kapılan inşaat işçisi hayatını kaybetti!

İzmir'in Tire ilçesinde boşaltmaya çalıştığı beton mikserine ait tahliye borusunun yüksek gerilim hattı kablosuna temas etmesi üzerine elektrik akımına kapılan inşaat işçisi Musa Şipallioğlu hayatını kaybetti.

Atatürk Havalimanı'nın ana giriş kapısı genişletiliyor!

28 Haziran'da yaşanan terör saldırısının ardından Atatürk Havalimanı'nda genişletilen güvenlik önlemleri nedeniyle oluşan uzun araç kuyruklarını azaltmak için ana giriş kapısının bulunduğu bölüme araç kontrol 'cep'i yapılıyor.

İzmir Palm Wings Ephesus Beach Resort kapılarını yeniden açtı!

Peninsula Grubu'nun geçen yıl Sürmeli Grubu'ndan alarak tepeden tırnağa yenilediği İzmir Selçuk'taki Palm Wings Ephesus Beach Resort, Hande Yener konseriyle kapılarını açtı.

İzmir Enternasyonal Fuarı kapılarını 84. kez açtı!

İzmir Enternasyonal Fuarı, kapılarını 84. kez açtı. Kültürpark'taki açılışta konuşan Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İEF'i; Akdeniz ve Avrupa coğrafyasının EXPO'su olarak tanımladı.

izmir kapı Kontrol Müdürlüğü Haberi

izmir kapı Kontrol Müdürlüğü

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde, kent genelindeki kaçak, ruhsata aykırı ve can güvenliğini tehdit eden yapıların yıkımı veya zararsız hale getirilmesi için mücadele eden Karşıyaka Belediyesi, özel ekip kurdu. Risk içeren binaların yıkımına hız veren belediye ekipleri, Anadolu Caddesi üzerindeki kaçak yapıyı da vatandaşların isteği üzerine yıktı.

Kent disiplinini sağlamak ve yapı estetiğini geliştirmek için çalışmalar yürüten Karşıyaka Belediyesi, kaçak olarak inşa edilen yapılar ile can güvenliğini tehdit eden metruk haldeki binalara yönelik çalışmalarına hız verdi. Yapı Kontrol Müdürlüğü bünyesinde oluşturulan ekip, bir yıl içerisinde 500’e yakın kaçak ve risk oluşturan yapıyı güvenli bir biçimde yıktı ve ruhsata uygun hale getirdi. Yapılardaki kaçakların önüne geçilmesi ve kentin sağlıklı gelişimi konusunda bilgilendirme çalışmalarına da hız verildi. Son olarak Anadolu Caddesi üzerinde, geçmişte depo...