04 / 05 / 2024

izmir kavuklar kayyum

izmir kavuklar kayyum

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Kavuklar'ın Altındağ Konutları Projesi'ne talip çıkmadı!

FETÖ/PDY yönelik soruşturma kapsamında kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun Altındağ Konutları Projesi'nin yapım işi için düzenlenen açık artırmaya kimse katılmadı.

Kavuklar'ın konut projesi başka bir müteahhite devredilecek!

FETÖ soruşturması kapsamında TMSF'nin kayyum tayin edildiği şirketlerden Kavuklar Grubu'nun konut projesi, kat karşılığı yapılacak.

Kayyum atanan Kavuklar Grubu'nun gayrimenkulleri satışa çıktı!

Kayyum atanan Kavuklar Grubu’na ait çok sayıda gayrimenkul satışa çıkarıldı. Gruba ait Bayraklı Tower’de bulunan lüks ofis katlarının da bulunduğu satış listesindeki gayrimenkullerin toplam değeri 92 milyon TL seviyesinde.

TMSF, Kavuklar'dan ev alanları mağdur etmeyecek!

İzmir'de yürütülen FETÖ/PDY soruşturması kapsamında kayyum atanan Kavuklar Holding'den daire alanlara 'Kayyum Heyeti'nden müjde geldi.

İzmir'de 57 şirkete kayyum atandı!

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Kavuklar ve Küçükbay Grup için flaş karar!

İZMİR’de FETÖ/PDY soruşturması kapsamında sahipleri tutuklanan Kavuklar Grup ile Küçükbay Şirketler Grubu’na TMSF tarafından atanan kayyum heyetinde bulunan Avukat Gedikoğlu, şirketlerin duran ticaretini aktif hale getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Küçükbay ve Kavuklar Holding'e kayyum atandı!

İzmir Sulh Ceza Hakimliği, bünyesinde Orkide yağlarının da aralarında bulunduğu Küçükbay Şirketler Grubu ile Kavuklar Holding'e kayyum tayin edilmesine karar verdi.

İzmir Kavuklar Bornova'nın inşaatı Temmuz'da başlayacak!

Kavuklar GY İzmir'deki mega projelerine bir yenisini daha ekledi. 3 dev kule olarak 125 dolarlık yatırımla inşa edilecek Kavuklar Bornova, Temmuz ayında yükselmeye başlayacak.

Kavuklar Bornova'dan Anneler Günü kampanyası!

2-8 Mayıs 2016 tarihlerinde Kavuklar Bornova projesinden ev satın alan herkes, Beymen Point Bornova Mağazası’nda harcamak üzere 2 bin 500 TL değerinde hediye çeki kazanıyor.

Kavuklar Bornova İzmir'de 28 ay sıfır faiz!

Kavuklar Bornova İzmir'de 28 ay sıfır faizle taksitli ödeme imkanı sunuluyor. Kavuklar Bornova Evleri'nde daire fiyatları 180 bin liradan başlangıç gösteriliyor...

Kavuklar Bornova'da yüzde 10 peşinat avantajı!

Kavuklar Bornova projesinin bahar kampanyası büyük ilgi görüyor. Kavuklar GY, "bahar kampanyası" ile Kavuklar Bornova'dan ev almak isteyenler için peşinatın yüzde 10'unu karşılıyor.

İzmir Point Bornova Rezidans'ta teslimler yaz sonunda başlıyor!

Kavuklar Gayrimenkul Yatırım, Point Bornova AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını yaz sonunda sahiplerine teslim edeceğini duyurdu. Kavuklar GY, AVM'nin de dahil olduğu projenin yaşam alanlarını tamamlıyor.

Kavuklar Bornova Evleri güncel fiyatları!

Kavuklar Bornova Evleri güncel fiyatları 183 bin TL'den başlıyor. 1.160 konutluk Kavuklar Bornova Evleri projesinde daireler Temmuz 2018 yılında teslim ediliyor...

izmir kavuklar kayyum Haberi

izmir kavuklar kayyum

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.


İzmir Valiliğinden, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu 57 şirket, kooperatif ve meslek birliğine kayyum atandığı bildirildi.


İzmir Valiliği, Olağanüstü Hal Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkındaki Kanun'un 1 Eylül'de Resmi gazete'de yayımladığı anımsatılarak, yürürlüğe giren "674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname" ile İzmir'de bulunan bazı şirketlere kayyum atandığı belirtildi.


İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın imzasıyla yayımlanan açıklamada, söz konusu şirketlerin değerlerini kaybetmeden milli ekonomiye yeniden kazandırılmasının amaçlandığı vurgulanarak, kamu ve kurum kuruluşlarından atanan kayyumlara görevleri sırasında kolaylık gösterilmesi istendi.


Kayyum atanan birlik, kooperatif ve şirketler şöyle:


ŞİRKETİN TİCARET SİCİLDEKİ UNVANI
İZMİR ALFEMO MOBİLYA...