04 / 05 / 2024

izmir kayyum atanan şirketler

izmir kayyum atanan şirketler

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.

Ziraat Bankası'na kayyum atandı! Flaş gelişmenin nedeni belli oldu

Ziraat Bankası'nın Almanya'da faaliyet gösteren International şubesine Alman Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından kayyum atandı.

THK Kayyum Heyeti gayrimenkulleri satabilir mi?

THK'nın değerli varlıkları say say bitmiyor. THK'nın bin 400 mülkü mevcut. THK Kayyum Heyeti Başkanı Cenap Aşçı, satışa konu olan gayrimenkullerin önceki dönem yönetimlerinin soktuğu borç batağından kurtarmak amacıyla yapılan finansman arayışı nedeniyle olduğunu belirtti. 

Galata Kulesi’ne ihtiyati tedbir konuldu!

Galata Kulesi'nin işletmesinin İBB'den alınarak ihaleye açılacak olması gündeme geldi. Konuya ilişkin ilk adımın seçimlerden sonra belediyeye atanan kayyum döneminde atıldığı, üçüncü kişilere devredilmemesi için ihtiyati tedbir konulduğu öğrenildi...

MİKEV'den basın açıklaması: MİKEV'in Serdar İnan'la hiçbir alakası yoktur!

Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı (MİKEV) Serdar İnan hakkında şu açıklamayı yaptı; "Mimar Sinan İmar Kültür Eğitim Vakfı’nın (MİKEV), Fetö kapsamında aranan ve  kayyum atanan İnanlar İnşaat Grubu ve Serdar İnan ile hiçbir alakası yoktur"

Kaynak Holding yöneticilerinin FETÖ davasında karar!

FETÖ'nün finans merkezi olduğu iddia edilerek kayyum atanan Kaynak Holding'de yöneticilik ve üst düzey görev yapan tutuklu 4 sanığın yargılandığı davada karar çıktı.

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? 

İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti 2019 ne kadar? İstanbul izmir otoyolu Ağustos 2019 geçiş ücreti nedir? İstanbul İzmir Otoyolu geçiş ücreti kaç TL 2019? İşte tüm merak edilenler...

Siirt Belediyesi'nden konut tadilatı usulsüzlüğü!

2016 yılında kayyum olarak atanan, seçimlerin ardından görevini devreden vali yardımcısı, konutunun tadilat faturasını Siirt Belediyesi’ne verdi.

Akfa Holding ve Fi Yapı soruşturmasında 84 kişiye dava!

FETÖ/PDY'ye finansal destek sağladıkları iddiasıyla kayyum atanan Akfa Holding ve Fi Yapı'ya yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 84 kişiye dava açıldı.

MarkAntalya AVM internet üzerinden satışa çıkarıldı!

3 sene önce kayyum atanan ve satılması halinde Bank Asya’nın borcunu sıfırlayacağı belirtilen Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi Haziran ayında yapılan ihaleden sonuç çıkmayınca internet üzerinden satışa çıkarıldı.

Murat Kurum: Yıkılan şehirlerimizin röntgenini çektik!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kayyum atanan belediye ve kurumlara sağladığı yatırım ve desteklerle vatandaşları hizmetle buluşturdu.

Cizre, belediyenin hizmet atağıyla küllerinden doğdu!

Cizre'de güvenlik güçlerince terörün temizlenip, kayyum atanan belediye tarafından da hizmet atağı başlatılmasıyla ışıl ışıl bir görünüme kavuştu. 

İnanlar İnşaat'a kayyum talebi!

İnanlar İnşaat'ın sahibi Serdar İnan hakkında yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, şirkete kayyum atanması talep edildi.

FETÖ yurtlarının yapımı için firmalardan para talebi!

FETÖ'den işlem yapılan ve kayyum atanan Aydınlı Giyim'in mali yazışmalarına ulaşıldı. Yazışmalarda şirketin FETÖ yurtlarının yapımı ve himmet dağıtımı için para talep edildiği belirlendi.

izmir kayyum atanan şirketler Haberi

izmir kayyum atanan şirketler

İzmir'de, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubunun da bulunduğu 57 şirkete ve bağlı şubelerine kayyum atandı.


İzmir Valiliğinden, yöneticileri FETÖ/PDY soruşturması kapsamında tutuklanan, aralarında Kavuklar ve Küçükbay grubuna bağlı şirketlerin de bulunduğu 57 şirket, kooperatif ve meslek birliğine kayyum atandığı bildirildi.


İzmir Valiliği, Olağanüstü Hal Bürosu'ndan yapılan yazılı açıklamada, Olağanüstü Hal Kapsamında Bazı Düzenlemeler Yapılması Hakkındaki Kanun'un 1 Eylül'de Resmi gazete'de yayımladığı anımsatılarak, yürürlüğe giren "674 Sayılı Kanun Hükmünde Kararname" ile İzmir'de bulunan bazı şirketlere kayyum atandığı belirtildi.


İzmir Valisi Erol Ayyıldız'ın imzasıyla yayımlanan açıklamada, söz konusu şirketlerin değerlerini kaybetmeden milli ekonomiye yeniden kazandırılmasının amaçlandığı vurgulanarak, kamu ve kurum kuruluşlarından atanan kayyumlara görevleri sırasında kolaylık gösterilmesi istendi.


Kayyum atanan birlik, kooperatif ve şirketler şöyle:


ŞİRKETİN TİCARET SİCİLDEKİ UNVANI
İZMİR ALFEMO MOBİLYA...