08 / 05 / 2024

izmir Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi

izmir Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi

Hastalıklarından kurtulmak için kemik iliği nakli olmayı bekleyen minik hastaların sıra beklemesini önlemek isteyen Bakanlık, Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kurulmasını kararlaştırdı.

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı! Hangi milyarderin kaç evi var? İşte evlerinin değerleri...

En az yarım düzine konutu olan 5 ABD'li iş insanı açıklandı. Peki hangi milyarderin kaç evi var? Evlerinin değerleri ne kadar?

Migros’ta ilk ve son kez! Örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü!

Migros’ta büyük yankı uyandıran indirim kampanyası sürüyor. Bu kapsamda, örgü hamak 69,90 TL’ye, oto cam güneşliği 44,9 TL’ye, yüzme tahtası 44,90 TL’ye düştü. İşte 14 Ağustos Pazartesi Migros fiyat listesi...

SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!

Emekli ve memurlar Ocak ayında maaşlarında yapılacak zamları araştırırken, SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı yapıldı! Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte emekli ve memurların yeni zamlı maaşları..

Şişli Halaskargazi 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Şişli İlçesi, Halaskargazi Mahallesi 673 Ada 18 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı.

İzmir Çiğli'de satılık 23 bin 686 metrekare arsa! 87 milyon TL'ye...

İZELMAN A.Ş., İzmir İli, Çiğli İlçesi, Büyük Çiğli Mahallesi 35280 ada 1 parselde yer alan arsayı satıyor...

Şişli Dikilitaş Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli,Şişli İlçesi, Fulya(Dikilitaş) Mah. 1073Ada 41-50 parseller,1074 Ada 1,2 Parseller,1075 Ada 13-19 Parseller,1076 Ada 1, 2, 3,Parseller,1077 Ada 1,2 Parseller,1078 Ada 1 Sayılı Parsel ve Bir Kısım Tescil Harici Alana İlişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıya çıkarıl

Konya Ereğli için acele kamulaştırma kararı!

Konya ili Ereğli ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı taşınmazlar için Türkiye Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi Genel Müdürlüğü tarafından acele kamulaştırma kararı verildi. Konya ili Ereğli ilçesi için verilen acele kamulaştırma kararı bugünkü 31523 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul müjdesi! İhalesi bugün!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi bugün saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye iki yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi yarın saat 14:30'da yapılacak.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak ev projesi meclis gündeminde!

İzmir'de depremde evini kaybeden vatandaşlar için yapılacak ev projesi meclis gündemine taşındı. İYİ Parti'li Çıray, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Dünyada eşi benzeri olmayan bina: Genişliği 60 santim!

70 yıl önce iki kardeşin paylaşamadığı bir arsada inşa edilen bir bina görenleri hayrete düşürüyor. 60 santim genişliği bulunan binanın dünyada eşi benzeri bulunmuyor.

TOKİ'den İzmir Çiğli'ye 2 yeni okul!

İzmir İli Çiğli İlçesi Küçükçiğli Mahallesi (Akiş Öğütçü Ortaokulu) 24 Derslikli Eğitim Yapısı, Karşıyaka İlçesi Örnekköy Mahallesi (Engin Hayri Özmeriç İlkokulu) 32 Derslikli Eğitim Yapısı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İnşaatı İşi ihalesi 15 Nisan'da yapılacak.

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar mecliste!

İzmir'de depremzedeler için yapılacak konutlar meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

izmir Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi Haberi

izmir Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi

Behçet Uz Çocuk Hastanesi'nde "Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi" kuruluyor. Yaklaşık 2 milyon lira maliyetle kurulacak ve Ege Bölgesi'nin tamamına hizmet verecek olan merkez için geri sayım başladı. Merkezin projelerinin çizilmesinin ardından ihale aşamasında gelinirken, temmuz ayında Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi faaliyete geçecek. Merkezde ilk olarak akraba içi nakiller gerçekleştirilerek. Bölgenin en kapsamlı çocuk hastanesi olan Behçet Uz, Ege Üniversitesi Hastanesi ile birlikte önemli bir merkez haline gelecek. 


PROJE ÇİZİLDİ

Dr. Behçet Uz Çocuk Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hurşit Apa, kısa süre içinde hizmete girecek olan merkezle ilgili detayları HT Egeli'ye anlattı. Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi'ne bakanlık olurunun geldiğini söyleyen Apa, "Merkezle ilgili projemiz çizildi ve şu anda ihale aşamasındayız. 

2-2.5 aylık sürede ihale hazırlanır. Temmuz ayı gibi Kemik İliği Transplantasyon Ünitesi'ni açabiliriz....