02 / 05 / 2024

SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!

SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!

Emekli ve memurlar Ocak ayında maaşlarında yapılacak zamları araştırırken, SSK, Bağkur, 4C'li için sil baştan maaş hesabı yapıldı! Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte emekli ve memurların yeni zamlı maaşları..



Emekli ve memurlar Ocak ayında maaşlarında yapılacak zamları araştırıyor. TÜİK tarafından açıklanan 4 aylık enflasyon rakamları sonrasında emekli maaşları için ipuçları gelmeye devam ediyor. Merkez Bankası 2022 sene sonu enflasyon tahminini değiştirdi ve bu şekilde zam hesaplaması da yeniden yapıldı. Sene sonu enflasyon tahmini yüzde 65.2 oldu. Peki, emekli maaş zammı ne kadar olacak? İşte emekli ve memurların yeni zamlı maaşları...

SSK, Bağkur, 4C li için sil baştan maaş hesabı! Yüzde 65.2 artışla minimum 10 bin 664 TL!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön