14 / 05 / 2024

İzmir Kesintisiz Bisiklet Yolu projesi ne durumda

İzmir Kesintisiz Bisiklet Yolu projesi ne durumda

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kesintisiz bisiklet yolu projesinin Sabancı Kültür Sarayı 'nın karşısında kalan bölümü, yine Büyükşehir 'in bir başka çalışmasının kurbanı oldu...

Alanya'ya kesintisiz bisiklet yolu geliyor!

Antalya'nın Alanya ilçesinde devam eden kesintisiz bisiklet yolu proje inşaatının ilk etap çalışmalarında sona yaklaşıldı.

İzmir Gaziemir'e yeni bisiklet yolu müjdesi!

İzmir'de Gaziemir’e kazandırılan BİSİM istasyonlarının açılış töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Halil Arda, istasyonların sayısının 4’e çıkarılacağının ve yeni bisiklet yolları yapılacağını açıkladı.

Antalya Bisiklet Yolu projesi için çalışmalar başladı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Lara-Konyaaltı arasında kesintisiz bisikletli ulaşımı sağlayacak olan Bisiklet Yolu Projesi için çalışmalar başladı.

Antalya bisiklet yolu yapımı ihalesi 2 Ekim’de!

Antalya’da Konyaaltı’ndan Lara’ya kesintisiz olarak bisikletle ulaşım dönemi başlıyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya Şehirci Bisiklet Yolları Yapım işi 2 Ekim’de gerçekleştirecek.

Menderes Türel’den Bisiklet Yolu Master Planı müjdesi!

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türe yaptığı açıklamada kent merkezinde birbiriyle bağlantılı, kesintisiz bisiklet yolları oluşturmak üzere bir master planı hazırlığında olduklarını söyledi.

Vestel'den Manisa'ya bisiklet yolu!

Türkiye’de bir şehri baştanbaşa dolaşan ilk bisiklet yolu olan ‘Manisa Büyükşehir Belediyesi Vestel Bisiklet Yolu’ projesi hayata geçiyor.

Alanya Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu açıldı!

Alanya Belediyesi’nin Prestij Caddesi olarak baştan sona her yönüyle yeniden düzenlediği Alaiye Caddesi’ne yapılan “Toprak Razgatlıoğlu Bisiklet Yolu” düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Alanya bisiklet yolu açılıyor!

Alanya’nın ilk prestij caddesindeki bisiklet yolu, dünya çapında büyük başarılara imza atan ünlü Türk motosikletçiler Toprak Razgatlıoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun da katılımıyla açılıyor.

Alanya'nın yeni bisiklet yolu açılıyor!

4 Milyon TL’lik yatırımla Alanya’nın ilk Prestij Caddesi olarak yeniden düzenlenen Alaiye Caddesi’nde oluşturulan 2 kilometre uzunluğundaki bisiklet yolu 11 Şubat Cumartesi günü düzenlenen törenle açılıyor.

Manisa'ya yeni bisiklet yolları geliyor!

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak Ayı Meclis toplantısı üçüncü oturumu Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün Başkanlığı’nda yapıldı. Toplantıda Manisa'ya yapılacak olan bisiklet yolları masaya yatırıldı...

Bursa Yıldırım'dan Osmangazi'ye kesintisiz ulaşım!

Bursa trafiğinin rahatlatılmasına yönelik çalışmaları birbiri ardına uygulamaya alan Büyükşehir Belediyesi, Ankara-İzmir karayolu ile Yakın Çevre Yolu kullanılmadan şehrin baştan sona geçilmesine imkan tanıyacak yeni bir projede daha son aşamaya geldi.

Avrasya Tüneli ile kesintisiz ulaşım başlıyor!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Asya ile Avrupa kıtasını 5’inci kez birleştiren Avrasya Tüneli’nin açılışında, “Bu tünel sayesinde İstanbul’un iki yakası arasında dışarıdaki iklim şartlarından etkilenmeden kesintisiz ulaşım mümkün haline geldi” dedi.

Aypark Residence’da Daikin Altherma ile 4 mevsim konfor!

İzmir’in en güzel bölgelerinden biri olan Karşıyaka'da hayata geçirilen Aypark Residence, Daikin Altherma ile sakinlerine 4 mevsim kesintisiz konfor sunuyor.

İzmir Kesintisiz Bisiklet Yolu projesi ne durumda Haberi

İzmir Kesintisiz Bisiklet Yolu projesi ne durumda


İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen kesintisiz bisiklet yolunun Sabancı Kültür Sarayı'nın karşısında kalan bölümü, yine Büyükşehir'in bir başka çalışmasının kurbanı oldu. Kıyı Tasarım Projesi kapsamında sahile konulan dev beton oturma grupları, bisiklet yolunun tam orta yerinde depolanmaya başladı. Beton gruplar kazalara davetiye çıkarıyor. 

Yeni...