03 / 05 / 2024

İzmir Kınık devlet hastanesi

İzmir Kınık devlet hastanesi

İzmir'in Kınık ilçesinde yer teslimi yapılan 25 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ilk kazık çakıldı. Hastane inşaatının 400 gün sonra tamamlanacağı açıklandı.

İzmir Kınık'taki proje hazırlık aşamaları sona erdi!

İzmir Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, "Göreve geldiğimiz 2014 yılı Mail ayından bu yana Hükümet destekli olarak planladığımız projelerin proje hazırlık aşamaları sona erdi" dedi.

İzmir Kınık'a TOKİ ve hastane müjdesi!

İzmir'in Kınık ilçesinde düzenlenen AK Parti Kınık İlçe Başkanlığı Danışma Meclisi toplantısına katılan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Kınıklılara müjdeler verdi.

BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, X sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda BES'te yıllık devlet katkısının tamamını alabilmek için son günler olduğunu belirtti.  İşte Calman'ın o açıklaması ve vatandaşlardan gelen yorumlar...

Milyonlarca vatandaşa müjde: Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek! 

Milyonlarca kişiyi kapsayan sosyal sigorta sisteminde yenilikler gündemde konuşulmaya başlandı. Ödeme gücü olmayanın primini devlet ödeyecek.

Taşıma sektörünün e-Devlet'te yapacağı işlemlerde indirim limitleri artırıldı: 32,854 TL'ye kadar yüzde 5 indirim!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, kara yolu taşıma sektörünün e-Devlet üzerinden yapacağı işlemlerde indirim limitlerini yükselttiklerini, 32,854 TL'ye kadar olan işlemlerde yüzde 5 indirim uygulanacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Arsago, Köyüm İzmir Vista projesinin lansmanını yaptı!

Arsago, İzmir’deki yeni projesi Köyüm İzmir Vista'nı düzenlediği lansmanda tanıttı. Arsago imsası taşıyan Köyüm İzmir Vista, doğayla iç içe, sakin bir yaşamı tercih edenlere için çeşitli fırsatlar sunuyor.

Eczaneden parayla ilaç alanlar dikkat! Bu ilaçların parasını artık devlet ödeyecek!

Vatandaşı çok sevindirecek bir haber de yargıdan geldi. Yaklaşık 1,5 sene önce SGK tarafından geri ödeme listesinden çıkarılan 34 kalem ilaç için açılan davada, Danıştay’ın yürütmeyi durdurma kararı verdiği ve artık o ilaçların parasının devlet tarafından ödeneceği duyuruldu. İşte ayrıntılar…

ABD ve AB’nin yaptırımları sonuç verdi. Rusya’nın en büyük devlet bankası adeta çakıldı!

Rusya’nın Ukrayna’ya saldırması ile birlikte başlayan savaşta ABD ve AB tarafından Rusya’ya uygulanan ekonomik yaptırımlar sonucu Rusya'nın en büyük bankası Sberbank'ın net karı, yüzde 75,7 azalarak 300,2 milyar rubleye geriledi.

11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kınık ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

TOKİ'nin merakla beklenen 250 bin konut projeleriyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kınık projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kınık 2022 sosyal konut projesi...

TOKİ, İzmir Kınık'ta ikinci etap çalışmalarına başladı!

TOKİ tarafından İzmir Kınık'ta hayata geçen konut projesinde ilk etap teslimi yapılırken ikinci etap için de düğmeye basıldı.

İzmir Kınık'a çocuk köyü inşa edilecek! 

İzmir Kınık'ta belediye tarafından yaptırılan çocuk köyünün yapımı devam ediyor. Çocuk köyü 20 bin 450 metrekare alan üzerinde hayata geçirilecek. 

İzmir Kınık Devlet Hastanesi hizmete açıldı!

İzmir'in Kınık ilçesinde 2 yıl önce yapımına başlanılan Kınık Devlet Hastanesi'nin inşaatı tamamlandı. 25 yataklı hastane hizmete başladı.

Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatı meclis gündeminde!

Kocaeli Gölcük Devlet Hastanesi'nin inşaatının akıbeti TBMM gündemine taşındı. CHP'li Tükkan, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de!

Loda Mobilya, ailesini büyütmeye devam ediyor. Loda Mobilya’nın bu seferki durağı ise Türkiye’nin en önemli kozmopolit şehirlerinden İzmir. Mobilyanın global oyuncusu Loda Mobilya artık İzmir’de.

TOKİ İzmir Kınık'ta teslimler başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın İzmir Kınık projesi için teslim dönemi bugün itibariyle başladı.

İzmir Kınık devlet hastanesi Haberi

İzmir Kınık devlet hastanesi


İzmir'in Kınık ilçesinde yer teslimi yapılan 25 yataklı devlet hastanesi inşaatı için ilk kazık çakıldı.


Kınık ilçesinde ilk kez yapılacak devlet hastanesi için düzenlenen yer teslimi törenine Sağlık Bakanlığı yetkilileri, AK Partili Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer ve hastane inşaatını yapacak olan Fey İnşaat firması yetkilileri katıldı. İnşaat sahasında yapılan ölçümün ardından yer belirlenerek sınır kazıkları çakıldı. Hastane inşaatının 400 gün sonra tamamlanacağı açıklandı.


Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, yerel seçimler öncesi verdikleri hastane sözünü yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını söyledi. Başkan Doğruer, 10 yıl doktor olarak görev yaptığını hatırlatarak, "Kınık'ta hastane yokluğundan dolayı yaşanan sıkıntılara defalarca şahit oldum. İnşallah 400 gün sonra tamamlanacak olan hastanemizde ilk hasta muayenesini ben yapacağım" dedi.



Yeni...