13 / 05 / 2024

İzmir Kınıktaki köprü onarılıyor

İzmir Kınıktaki köprü onarılıyor

Kınık'ta yağışta hasar gören ve yıkılma tehlikesi bulunan köprünün yeniden yapımına Bakan Eroğlu'nun talimatıyla başlandı. Şiddetli yağış sebebiyle ayakları hasar gören ve yıkılma riski bulunan Yaylakent Köprüsü'nün yeniden inşasına başlandı

İzmir-Çeşme Otoyolu'ndaki ekolojik köprünün yapımı tamamlandı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığıtrafından İzmir-Çeşme Otoyolunda hayata geçirilen ekolojik köprünün yapımı tamamlandı.

Osmangazi Köprüsü satılık ve kiralık konut fiyatlarını yükseltti!

Geçtiğimiz sene açılan ve İzmit Körfez geçişini 90 kilometreden 12 kilometreye düşürerek İstanbul - İzmir arasındaki yolculuk süresini kısaltan Osmangazi Köprüsü’nün bölgeye etkisi konut fiyatlarında da hissediliyor.

Bergama Yeni Kestel Köprüsü'nün inşaatı başladı!

Bergama Belediyesi'nin projelendirdiği Kestel Köprüsü’nün yapımına, İzmir Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Üst Yapı Şube Müdürlüğü’nce başlanıldı.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün tabliye montajı Mayıs'ta bitiyor!

433 kilometrelik Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli ayağını oluşturan İzmit Körfezi Asma Köprüsü'nde orta açıklığa tabliyelerin montajı gerçekleşirken, toplam 113 tabliyenin Mayıs ayının sonuna kadar tamamlanması hedefleniyor.

YSS Köprüsü'nde iki yakanın birleşmesine son 439 metre!

Dünyanın en geniş asma köprüsü özelliği taşıyan Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde sona yaklaşıldı. İki yakayı birleştirecek olan bin 408 metre uzunluklu ana açıklıktaki tabliyenin 969 metresinin yapımı tamamlanırken, geriye 439 metre kaldı.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün yüzde 50'si tamam!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin’in 2016 yılının Mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği GEBZE-Orhangazi-İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor.

İzmit Körfez Köprüsü'nde kabloların döşenmesi Kasım'da bitecek!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli parçası olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nün kedi yolu tamamlandı!

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapılan "İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü"nün kedi yollarının bitirildiğini, eylül ayında ana kablolarının döşeneceğini bildirdi.

İzmit Körfez Köprüsü Yalova'da arsa fiyatlarını artırdı!

Gebze-İzmir Otoyolu Projesi kapsamında yapımına devam edilen ve gelecek yıl mart ayının sonuna doğru açılması planlanan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü sayesinde Yalova'da arsa fiyatlarında 2-3 kat artışlar kaydedildi.

Körfez Köprüsü'nün geçiş ücreti açılmadan 2 kat zamlandı!

Zaman'ın haberine göre; İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Körfez Köprüsü'nün geçiş ücretine daha açılmadan 2 kat zam geldi.

Körfez Geçiş Köprüsü'nün geçiş ücreti 2 kat zamlandı!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek Körfez Köprüsü'nün geçiş ücretine daha açılmadan 2 kat zam geldi. Seneye açılması beklenen Körfez geçişinin 35 dolar olarak belirlenen ücreti dolar 1.43'ten 2.80'e çıkınca katlandı.

İzmir Kınıktaki köprü onarılıyor Haberi

İzmir Kınıktaki köprü onarılıyor

Kınık Belediye Başkanı Dr Sadık Doğruer, "Ankara'da konuyu sayın Bakanımıza anlattım. İzmir'e döndüğümde görevliler çalışmalara başlamıştı. Belediye olarak maliyeti 3-4 milyon lirayı bulan yeni köprüyü yapmamız imkansız. İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne konuyu yazdık fakat projelendirme ve çalışmaların uzun süreceğini ifade ettiler. Sayın Bakanımız hemen sonuca ulaşmamızı sağladı. Bakanımız, daha önce ilçemize yönelik bazı projelerin de çalışmalarını başlatmıştı. Diğer bakanlıklarımızla koordineli yürütülecek işlerimiz var. İzmir aşığı, hizmet adamı, gönül insanı Bakan Eroğlu, anında çözüm ile bizi mutlu etti. Kendisine Kınık halkı adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 



Sabah...