29 / 04 / 2024

izmir kiralık otopark

izmir kiralık otopark

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya verecek. Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde alınacak...

İzmir'de kiralık ev sorunu büyüyor!

İzmir'de konut satışları hareketlenmeye başlandı.  FCTU İzmir'de konutlara talebin arttığını kiralık konut arzının daralmaya başladığını dile getirdi. 

İzmir'de kiralık konut stoku tükendi!

Türkiye'de kiralık ev sorunu gittikçe büyüyor. Özellikle İzmir'de kiralık ev bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

İzmir'de kiralık evlere talep arttı!

İzmir'de kiralık evlere olan talep artışı tavan yaptı. İzmir Emlak Komisyoncuları Odası Başkanı Mesut Güleroğlu, evlerinden tahliye edilmek istenen kiracılara önerilerde bulundu.

İzmir'de kiralık ev bulmak zorlaştı!

İzmir'de kiralık evlerde talep patlaması yaşanıyor. Özellikle Menderes'te kiralık daire bulmak neredeyse imkansız.

İzmir'deki günlük kiralık evde 1 genç öldü!

İzmir Buca’da uyuşturucu hap satın alan 4 gençten ikisi gittikleri günlük kiralık evde fenalaştı. Evdeki gençlerden Oğuzhan Değirmenci hayatını kaybetti.

Ankara Yenimahalle'de kiralık otopark ihalesi!

Atatürk Orman Çiftliği Müdürlüğü, Ankara'nın Yenimahalle İlçesi Ergazi Mahallesi'nde atıl durumda bulunan alanın açık park alanı, oto pazarı veya otopark olarak kiraya verecek. Açık artırma usulü ile yapılacak ihale 15 Mart 2017 tarihinde gerçekleşecek.

İzmir Alsancak’taki günlük kiralık evler isyan ettirdi!

İzmir Alsancak’ta sayıları her geçen gün artan günlük kiralık evler, sonunda otel ve pansiyon işletmecilerini isyan ettirdi. İşletmeciler, “Biz vergimizi ödeyip istihdam yaratırken, bu evlerin çoğu ahlaki olmayan işler için kullanılıyor” diye konuştu

Sincan Belediyesi'nden 5 yıllığına kiralık otopark!

Mülkiyeti Sincan Belediye Başkanlığı'na ait olan Çok Katlı Otopark ve Kültür Merkezi Binasının “Çok Katlı Otopark” kısmı 5 yıllığına kiraya veriliyor.

Kütahya'da yapım karşılığı 20 yıl kiralık otopark!

Kütahya Belediye Başkanlığı tarafından Alipaşa Mahallesi'nde bulunan alanda kira karşılığı yapım modeli ile yer altı otoparkı ve kafeterya yapımı ve -20- yıllığına işletilmesi işi kapalı teklif usulü ile ihale ediliyor.

İzmir'de kiralık ev fiyatları uçtu!

Gayrimenkul piyasasının gözdesi İzmir'de, yeni projelerin artan arsa maliyetleriyle konut satış fiyatlarında da yükseliş yaşandığı bildirildi. Kiralık ev fiyatlarında da hızlı bir artış yaşanırken, kentte ev bulmak giderek zorlaşıyor.

Üniversite yerleştirme sonuçları açıklandı, velileri kiralık ev telaşı sardı!

Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasıyla, öğrencileri ve velilileri kiralık ev telası sardı Üniversite sınav sonuçlarını açıklanmasıyla, emlakçıların da telefonu çalmaya başladı. Ev bulma telaşı kiralık ev aramalarında artışa neden oldu

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor!

Bağcılar'a 343 araçlık otopark geliyor. BAĞCILAR Belediyesi, İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin de katkısıyla ilçede 343 araçlık üç katlı otopark inşa edecek.Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, ulaşım sorununu çözeceklerini belirtti.

Kiralık konut fiyatları yaz döneminde neden artıyor?

Her yıl, yaz mevsiminin gelmesi ile gayrimenkul piyasasında kiralık konutlara yönelik bir talep artışı olmaktadır. Peki yaz dönemlerinde kiralık konutlara talebin artmasına neden olan etkenler nelerdir?

izmir kiralık otopark Haberi

izmir kiralık otopark

İzmir Büyükşehir Belediyesi, mülkiyetindeki süpermarket ve otoparkı kiraya veriyor. 

Karşıyaka Bostanlı Mahallesi, Şehitler Bulvarı No: 28 adresindeki süpermarket ve otopark 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’nun 35. maddesinin “a” bendine göre “Kapalı Teklif Usulü” ile kiraya verilecek. 

Teklifler, 7 Şubat 2019 tarihinde saat 14.00'de İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı Kat: 3 No: 309 Encümen Toplantı Odası Konak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:1 Konak/ İZMİR adresinde açılacak.

İhale ilanı:
İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞINDAN
1-İHALEYE KATILABİLMEK İÇİN ;
a) İsteklilerin ihaleye katılabilmesi için; ihaleye ait Şartnamede belirtilen belgeleri ve hazırlayacakları tekliflerini, ihale için son evrak verme tarih ve saatine kadar Konak Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı No:1 Kat:5 528 no'lu oda Konak/ İZMİR(İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı) adresine teslim etmesi veya posta yoluyla ulaşmış olması gerekmektedir. Postada oluşacak gecikmelerden İdare...