30 / 04 / 2024

izmir kiraz yeni hastane

izmir kiraz yeni hastane

İzmir Kiraz'da Okka Taşı Mevkii yakınlarında 75 yataklı hastane yapılması planlanıyor. Yapımı planlanan hastane için inceleme yapıldı.

İzmir Kiraz'ın imar planlarında revize! Hastane, yurt, okul ve AVM planları yeniden askıda!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin açmış olduğu dava sonucunda mahkemenin yürütmeyi durdurma kararı Kiraz’ın hastane, yurt, okul ve AVM planları Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından yeniden askıya çıkarıldı.

TOKİ İzmir projesiyle bu ilçeye tam 271 yeni konut geliyor! Kaçırmayın!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının İzmir projesiyle Kiraz ilçesine 271 yeni konut inşa edilecek. Kiraz TOKİ projesinde konutların dışında 12 adet dükkan da yer alacak.

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika! Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi!

TOKİ İzmir 2023 projesinde son dakika... Bu ilçedeki 271 konutluk yeni proje için beklenen tarih geldi... İşte TOKİ İzmir Kiraz projesi ile ilgili detaylar...

11 soruda TOKİ İzmir Kiraz 2022 sosyal konut projesi! TOKİ Kiraz ucuz konut projesinde kaç konut yapılacak?

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen sosyal konut projesiyle İzmir'de de yeni konut projeleri inşa edileceği açıklandı. Peki TOKİ Kiraz projesinde kaç konut yapılacak, nasıl başvurulur? İşte 11 soruda TOKİ İzmir Kiraz projesi…

İstanbul-İzmir Otoyolu yeni yatırımların önünü açtı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada İstanbul-İzmir Otoyolu'nun yeni yatırımların önünü açtığını belirtti.

Lemariz İzmir geliyor! Yeni proje!

Dumlular İnşaat ve MCZ İnşaat ortaklığında inşa edilen Lemariz İzmir projesinde 90 konut ve 10 villa yer alıyor. Projenin teslimleri 24 ay sonra yapılcak.

İzmir'e yeni millet bahçesi müjdesi!

Türkiye genelinde millet bahçesi yatırımlarını hızlandıran Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, İzmir Bergama Millet Bahçesi'nin ihalesini 11 ağustos Çarşamba günü gerçekleştirecek.

Uğur Okulları'ndan İzmir’e yeni kampüs!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Uğur Okulları, Güzelbahçe Kampüsü ile nitelikli eğitim veren okullarına bir yenisini daha ekliyor.

İzmir Kiraz'da taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler mecliste!

2020 yılında İzmir'in Kiraz ilçesinde taşınmaz edinme yoluyla Türk vatandaşlığı kazanan kişiler meclis gündemine taşındı. CHP'li Polat, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yeni açılacak model fabrika meclis gündeminde!

İzmir'de açılacağı duyurulan model fabrika meclis gündemine taşındı. CHP'li Serter, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

İzmir'de yeni bir felakete yol açabilir!

TMMOB İzmir İl Koordinasyon Kurulu, 30 Ekim'de yaşanan İzmir depreminin ardından Bayraklı ilçesinde bazı orman alanlarının evlerini kaybedenler için kalıcı konut yapılmak üzere 'orman' dışına çıkarılmasının yeni bir felakete sebep olabileceği belirtildi.

Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek?

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Avukat Ali Güvenç Kiraz Yeni kapama döneminde coronavirüs kira sözleşmelerini nasıl etkileyecek sorusunun yanıtını kaleme aldı. İşte o yazı...

İşte İzmir'deki yeni konutların detayları!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, İzmir Bayraklı'da yıkılan bölgelerde yapılacak yeni binalara ilişkin bilgi verdi. Kurum, "Bunu da ilk kez paylaşıyorum. Ne yapıyoruz zemin artı beş. Hak sahiplerinin hepsine 2+1 daire veriyoruz" dedi.

izmir kiraz yeni hastane Haberi

izmir kiraz yeni hastane

İzmir Güney Bölgesi Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Prof. Dr. Behzat Özkan ve İzmir İl Sağlık Müdürü Dr. Bediha Salnur, Kiraz'ın Okka Taşı Mevkii yakınlarında yapımı planlanan 75 yataklı yeni hastane için bölgede inceleme yaptı. Kiraz Belediye Başkanı AK Partili Saliha Özçınar da eşlik etti.


Yerle ilgili prosedürün tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden, kısa sürede ihaleye çıkılarak bu yıl içinde temel atılacağını açıklayan Başkan Özçınar, "Çevreyolu yakınlarında inşa edilecek hastanemize ulaşımın kolay olmasına önem gösterdik. Ayrıca helikopter pistiyle ilgili de projede düzenlememiz oldu. Hem İzmir yoluna komşu hem de Kiraz'dan ulaşımın kolay olacağı 75 yataklı modern Kiraz Devlet Hastanesi'nin temeli bu yıl içerisinde atılacak.


Yer konusundaki prosedür tamamlanınca ihale sürecine geçilecek. Bugün de Kamu Güney Hastaneleri Birliği Genel Sekreterimiz Sayın Behzat...