05 / 05 / 2024

İzmir Klaros Koyunda şantiye mi var

İzmir Klaros Koyunda şantiye mi var

İzmir Menderesdeki resmi kayıtlarda koruma alanı ve A tipi mesire alanı olarak görünen Klaros (Denizpınarı) Koyu, şantiye alanına döndü. İş makineleriyle çalışılan koyda denize dolgu yapılırken, karada da bir tesis temeli atılması dikkati çekti.

Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda villa yaptırıyor!

Şahan Gökbakar, gayrimenkul yatırımlarında atağa geçti. Gökbakar, yeni bir yatırıma imza attı. Ünlü oyuncu ve komedyen Şahan Gökbakar, Marmaris Hasanbükü koyunda ailesi için lüks bir villa inşa ettiriyor. 

Izmir Halkapınar-Otogar Metrosu için ihaleye çıkılacak!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'ndan Ege Bölgesi'ni de yakından ilgilendiren projeler çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İzmir Halkapınar - Otogar Metrosu'nun ihale ilanına çıkılması için çalışma başlatacaklarını söyledi.

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası!

Mahall Bomonti Izmir ödeme kampanyası haberimizde yer alıyor. 470 daire, 572 ofis ve 30 ticari üniteden oluşan proje İzmir'de hayata geçiriliyor.

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özmir Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Miroğlu tarafından kuruldu. 

İzmir Klaros Koyu'na dolgu mu yapılıyor?

İzmir Menderesdeki resmi kayıtlarda koruma alanı ve A tipi mesire alanı olarak görünen Klaros (Denizpınarı) Koyu, şantiye alanına döndü. İş makineleriyle çalışılan koyda denize dolgu yapılırken, karada da bir tesis temeli atılması dikkati çekti.

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özmir Mimarlık İnşaat Metal Hırdavat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi 13 Şubat 2015'te, 10 bin TL sermaye ile Ataşehir'de, Sinan Demir Müdürlüğü 'nde kuruldu.

İzmir Emiralem Konakları için talep toplanmaya başlandı!

Domino İnşaat tarafından İzmir Emirelem'de inşa edilen Emiralem Konakları 30 villadan oluşuyor.Emiralem Konakları'nda kişiye özel &A

İzmir Sillion Outlet'e nasıl gidilir?

Yedi Yapı Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş tarafından inÅŸa edilen Sillion Outlet Ä°zmir ÇiÄŸli'de bulunuyor. Ä°zmirli iÅŸadamlarınÄ&

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe'ye 694 konut yaptıracak

TOKİ İzmir Buca Tınaztepe 1.Etap'a 694 konut yaptırmak üzere ihale açtı.

Büyükşehirlerde iki binadan biri kaçak

Sayıştay'ın raporuna göre, İstanbul'da yüzde 70, Ankara'da yüzde 40, İzmir'de yüzde 60 oranında kaçak yapı var.

Mahkeme Çeşme'de 'yabancıya tahsise dur' dedi

İzmir 1. İdare Mahkemesi, Çeşme Yarımadası'nın en güzel yerlerinin 75 yıllığına yerli ve yabancı turizm şirketlerine tahsisine imkan veren yönetmelik ve buna dayalı idari işlemleri iptal etti.

Tarihi Paterson Köşkü kültür merkezi olacak

149 yıl önce inşa edilen tarihi bina, kültür merkezi yapılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne devredilecek.

Türkiye'nin en büyük outlet AVM'si `Optimum' İzmir'de kurulacak

Rönesans Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, İzmir'e 500 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını söyledi.

İzmir Klaros Koyunda şantiye mi var Haberi

İzmir Klaros Koyunda şantiye mi var

İzmir'in Menderes İlçesi, Ahmetbeyli Sahili'ndeki resmi kayıtlarda koruma alanı ve A tipi mesire alanı olarak görünen Klaros (Denizpınarı) Koyu, şantiye alanına döndü. İş makineleriyle çalışılan koyda denize dolgu yapılırken, karada da bir tesis temeli atılması dikkati çekti. Menderes Belediyesi yetkilileri, kendilerine başvuru yapıldığını ve ruhsatlandırma çalışmalarının sürdüğünü belirtirken, mesire yerinden sorumlu İzmir Orman Bölge Müdürlüğü yetkilileri ise kara kısmında onaylanan proje çerçevesinde çalışmalar yapıldığını kaydetti.


İzmir Orman ve Su işleri Bakanlığı 4'üncü Bölge Müdürlüğü internet sitesinde 'Korunan alan' ve 'A Tipi Mesire alanı' olarak yer alan Klaros (Denizpınarı) Koyu yapılaşmaya açıldı. Ahmetbeyli sahil şeridindeki 80 hektarlık Klaros Koyu'nda, iş makineleriyle çalışma yapılıp, birçok yapı için temel atıldı. Denize dolgu yapılarak iskele oluşturuldu. Alanda yeni yollar açıldı, eğimli bölgede iki noktada...