29 / 04 / 2024

izmir konak iş gyo projesi

izmir konak iş gyo projesi

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir ilinin Konak ilçesinde geliştirdiği yeni projesi için düğmeye bastı!

Vera Konsept GYO ÖİB'in İzmir Konak arsası için pazarlık görüşmelerine katılıyor! 

Vera Konsept GYO, ÖİB tarafından İzmir Konak Mersinli arsasının özelleştirilmesi kapsamında açılan ihaleye katıldı. Şirket nihai pazarlık görüşmelerine davet edildi. İşte ayrıntılar... 

Folkart Konak projesi için düğmeye bastı! İzmir Konak'a 292 konut ve 398 rezidans geliyor! 

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Folkart, yeni projesi için düğmeye bastı. 292 konut ve 398 rezidansın yer aldığı proje İzmir Konak'ta yükselecek. İşte detaylar...

Halk GYO İzmir Konak 2 binasının değeri ne kadar?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), İzmir Konak 2 binası için 27 milyon 500 bin TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın KDV dahil piyasa değeri 32 milyon 450 bin TL olarak belirlendi.

Halk GYO İzmir Konak 1 binasının değeri 56.6 milyon TL oldu!

Halk GYO İzmir Konak 1 binası için 48 milyon TL piyasa değeri takdir edildi. Binanın tamamı için 205 bin TL aylık KDV hariç kira değeri takdir edilirken, yüzde 18 KDV dahil toplam satış değeri 56 milyon 640 bin TL olarak belirlendi.

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için yargı kararları bekleniyor!

İzmir Konak'ı dönüştürmek için yoğun mesai harcayan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmalarda gelinen son durum hakkında bilgi verdi. 

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için dev adım!

İzmir'in Konak ilçesinde Gültepe'nin ardından Beştepeler için de imar planları Büyükşehir Belediye Meclisi’nden oybirliğiyle geçti. Alınan kararla kentsel dönüşümde büyük adım atılmış oldu. 

İzmir Konak'ta 40 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

T.C. İzmir 2. Satış Memurluğu, İzmir ili, Konak ilçesi, Fettah Mahallesi, 370 ada 33 parselde yer alan iş hanını 40 milyon TL'ye satıyor...

İzmir Konak'ta kentsel dönüşüm için planlamalar hız kesmiyor!

İzmir Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, görevi sırasında ilçede gerçekleştirdiği projelere ilişkin konuştu. Gelecek planlarını da paylaşan Batur, İzmir Konak'taki dönüşüm çalışmalarına ilişkin önemli bilgiler verdi.

İzmir Konak Belediyesi'nin hizmet binası yıkıldı! 

İzmir depremi sonrası hasar gören Konak Belediyesi'nin cam hizmet binasında yıkım işlemleri tamamlandı. 

İzmir Konak'ta tapu işlemleri için yeni dönem başladı!

İzmir Konak Belediyesi, vatandaşların tapu işlemlerini kolaylaştırmak için taşınmazların rayiç değerler verilerini Konak Tapu Müdürlüğü’yle elektronik ortamda paylaşacak yeni uygulamayı hayata geçiriyor.

İzmir Konak'taki kentsel dönüşüm muhtarlara anlatıldı! 

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, Beştepeler bölgesinin kentsel dönüşümü için hazırlanan planları mahallenin muhtarlarına anlattı.

İzmir Konak'taki Mektupçu Köşkü satılıyor!

İzmir'in Konak ilçesinde yer alan Mektupçu Köşkü satılığa çıkarıldı. Köşk için 900 bin TL değer biçildi.

İzmir Konak'taki kentsel dönüşüm için tarih belli oldu!

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, ilçe genelinde hayata geçirilecek olan kentsel dönüşüm çalışmaları için önemli açıklamalarda bulundu. 

izmir konak iş gyo projesi Haberi

izmir konak iş gyo projesi

İş GYO, İzmir ilinin Konak ilçesinde yeni bir projeye başlıyor. Karma bir proje olarak yaşama geçirelcek olan İş GYO Konak projesinin hafriyat, zemin iksa ve temel inşaat işleri için ruhsat bugün itibariyle alındı. Kazı faaliyetlerine Temmuz ayı içerisinde başlanması planlanıyor. 


Konak'ta bulunan 18 bin 392 metrekare alana kurulacak olan iş GYO Konak projesinin kiralanabilir alanı 30 bin metrekareyi bulacak. Projede ayrıca yarı kapalı bir alışveriş merkezi tasarlandı. satış alanı 28 bin metrekare civarında olacak. Mimar Emre Arolat'ın tasarladığı İş GYO Konak projesinde yüksek katlı konut blokları yer alacak. 


www.isgyo.com.tr


Nagihan...