04 / 05 / 2024

izmir konakta ihale edilen arsalar

izmir konakta ihale edilen arsalar

İzmir İli Konak İlçesinde bulunan 7.401,17 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, İzmir 10. Satış Memurluğu tarafından 4 Şubat 2015 günü saat 14:00 ile 14:10 arası ihale ediliyor.

İzmir'de bir konut sitesi ayaklandı! Yönetime 16 milyon TL'lik 'usulsüz ihale' suçlaması!

İzmir Karşıyaka'da  604 daireli konut sitesinde yaşayanlar 16 milyon liralık 'usulsüz ihale' için site yönetime tepki göstererek yürüyüş gerçekleştirdi.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi için yeni ihale!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere Kentsel Dönüşüm Alanı yeni ihale gerçekleştiriyor. İhalede 1.422 bağımsız birim yenilenecek.

İzmir deprem konutları için ihale yapıldı!

30 Ekim'de İzmir'de meydana gelen depremde evlerini kaybeden vatandaşlar için inşa edilecek konutlar için çalışmalar başladı. 1.444 konut projesi ile ilgili ilk ihale yapıldı.

TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi!

TOKİ'nin İzmir Ödemiş'te planladığı konut projesinde ÇED süreci tamamlandı. TOKİ İzmir Ödemiş projesinde ihale aşamasına gelindi..

İzmir Göztepe ve Karşıyaka stadyumlarının ihale tarihi belirlendi!

TOKİ tarafından inşa edilecek İzmir Göztepe ve Karşıyaka yeni stadyumlarının ihale tarihleri açıklandı.

İzmir Büyük Körfez Projesi için ihale hazırlıkları başladı!

İZSU, Körfez’in kuzey aksında açılacak 13.5 kilometre uzunluğunda ve -8 metre derinliğindeki sirkülasyon kanalı için ihale hazırlıklarına başladığını duyurdu.

İzmir Menemen'de ihale sözleşmesine aykırı merdiven yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin Menemen’de yaptırdığı üstgeçidin, ihale sözleşmesine aykırı biçimde inşa edildiği ortaya çıktı. Sayıştay ihaleyi kazanan firmanın işin tamamını başkasına yaptırdığını belirledi

İzmir-Çandarlı Otoyolu için ihale süreci başlıyor!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, "İzmir-Menemen-Aliağa-Çandarlı Otoyolu'nun ihale süreci yarın başlıyor. 15 Şubat 2017'de yap-işlet-devret modeli ile yapmak üzere teklifleri almış olacağız." dedi.

İzmir Balçova Teleferik Tesisleri'nin ihale süreci başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Nisan sonunda açmayı planladığı Balçova Teleferik Tesisleri'nin giriş bölümünü düzenleyecek yeni bir ihale süreci başlattı..

Aliağa'da İzmir Caddesi'nin düzenlemesi için ihale!

İzmir Caddesi'nde yapmış olduğu çalışmalar devam ederken Park ve Bahçeler Müdürlüğü İzmir Caddesi için 'CTP Çardak Pergole, Çiçekçilik, Oturma Bankları ve Köprü' işi için ihale çıkmaya hazırlanıyor.

İzmir Uzundere'de ihale zamanı!

Kentsel dönüşümde hız kesmeyen izmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir - Aydın - Çeşme otobanı yanındaki 32 hektarlık alanda gerçekleştireceği Uzundere Projesi için 8 Aralık'ta ihaleye çıkıyor.

İzmir'de yapımı düşünülen iki stadın ihale tarihleri belli oldu!

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç'ın twitter hesabından yaptığı açıklamaya göre İzmir'de yapımı düşünülen'ın İzmir'de yapımı düşünülen Karşıyaka ve Göztepe'de yapılacak statların ihale tarihleri belli oldu...

İzmir Tire'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edilecek!

Tire Belediye Başkanlığı İzmir Tire Yenimahalle 'de kat karşılığı inşaat yapım işi ihale edecek. İhale 23 Ekim 2013 tarihinde saat 15:00 'de gerçekleştirilecek...

izmir konakta ihale edilen arsalar Haberi

izmir konakta ihale edilen arsalar

İzmir İli Konak İlçesinde bulunan 7.401,17 metrekare yüzölçümüne sahip arsa, İzmir 10. Satış Memurluğu tarafından 29 milyon TL'ye satışa çıkarılıyor.


Bahse konu olan taşınmazın kuzeyinde ve doğusunda Yeşildere caddesinin yan yolu gibi uzanan 1039 sokakta bulunmakta olup Yeşildere caddesi ve Gaziler caddesine yakın konumda yer almaktadır.Taşınmazın güneyinde ve batısında 1-3 gecekondu tipi yapılaşma bulunmaktadır.


Taşınmazın ihalesi İzmir Adliyesi D3 Blok zemin kat 24 Nolu müzayede odasında satışa sunulacaktır. İhale açık arttırma suretiyle yapılacaktır.


İhale İlanı

Taşınmazın Özellikleri;  

İzmir İli, Konak İlçesi, Kocakapı mahallesi, 11153 ada, 1 parsel mevkiinde bulunan arsa vasıflı taşınmaz satışa konudur.


Kıymeti: 29.000.000,00 TL

1. Satış Günü: 04/02/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası

2. Satış Günü: 02/03/2015 günü 14:00 ile 14:10 arası


Satış şartları 

1- İhale açık artırma suretiyle yapılacaktır. Birinci artırmanın yirmi gün öncesinden,...