06 / 05 / 2024

izmir konut kampanyaları

izmir konut kampanyaları

35. Sokak, 'Kiranız Bizden' kampanyasıyla farklı bir seçenekle dikkat çekiyor. Birinci etabında yaşamın başladığı 35-Sokak'ta. ikinci etaptan konut alıp bu keyfi hemen yaşamaya başlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor.

TOKİ'den 3 şehre 1.500 yeni konut müjdesi! Hem Nisan hem de Mayıs kampanyaları tek tek açıklandı! 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'nın merakla beklenen Nisan ve Mayıs ayı kampanyaları tek tek açıklandı. Yeni başlayacak olan projeler kapsamında 3 şehirde toplam 1.503 adet konut inşa edilecek.

TOKİ Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu! Hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı merakla beklenen Nisan 2024 kampanyalarını tek tek duyurdu. TOKİ projeleri kapsamında hiç evi olmayana 4 şehirde 1.231 yeni konut müjdesi geldi...

2023 TOKİ İzmir konut başvurusu başladı mı? Başvuru şartları neler?

İzmir’de ikamet eden vatandaşlar, TOKİ’nin İzmir’de yapacağı konut projesinin detaylarını merak ediyor. Peki, 2023 TOKİ İzmir konut başvurusu ne zaman? Başvuru şartları neler? TOKİ İzmir konut başvurusu nasıl yapılır? İşte detaylar...

İstanbul’un o bölgelerindeki kira fiyatları şaşırttı! Uzman isim kiralar için o tarihi işaret etti!

Ev kiralayacak ya da alacaklar son zamanlardaki emlak piyasasına kilitlendi. Yapılan konut kampanyaları piyasaya etki etti.

Vatandaş ev almak istiyor ama ilk el ve ipotekli satışlar dipte! İşte nedeni!

Son olarak Bakanlıktan Yeni Evim Kampanyasını açıklarken, konut kampanyalarının sayısında yaşanan bereket, ilk el satışlar ve ipotekli satışlara yansımıyor. Ekonomim.com yazarı Alaattin Aktaş, sıfır konuta yaklaşmak mümkün değilken ipotekli konut satışlarının geçen yıl en düşük düzeye indiğini açıkl

Aman dikkat! TOKİ’den ev alacağım derken dolandırılmayın!

TOKİ konut kampanyaları gündemde yer almaya devam ediyor. TOKİ kuraları sonucuna göre ev alma hayali kuran vatandaşları dolandıran kişi ya da kişilere karşı da tedbirli olunmalı. İşte detaylar!

TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte TOKİ İstanbul, Ankara, İzmir konut başvuruları!

TOKİ ucuz konut başvuruları merak edilen konular arasında yer alıyor. TOKİ ucuz konut başvuruları başladı mı 2022? İşte detaylar!

İzmir konut projeleri 2021!

2021 yılının teslim projeleri hangileri? 2021 yılında hangi projeler satışa çıkacak? Türkiye’nin nerelerinde 2021 teslim projeleri var? İşte İzmir konut projeleri 2021...

Faizsiz konutta banker krizi korkusu!

Faizsiz konut kampanyaları “Ucuz konutta TOKİ’ye rakip oldular” dedirtiyor. Fakat ortada proje yok. Taksitlerin ne kadar süreceği ise belli değil. Yeni bir banker krizinden korkuluyor. 

Faizsiz eve sermaye şartı geliyor!

Faiz ve peşinat olmadan satılan konut kampanyalar için yasal düzenleme yolda. Bu düzenleme ile 857 şirketin toplanan paraları farklı amaçla kullanması önlenecek. 

Kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum!

Kredi faiz oranları ile ilgili son dakika haberleri,konut kredisi çekmek ve ev sahibi olmak isteyen vatandaşların araştırdığı konular arasında ilk sırada. Peki kampanyalar sonrası konut kredisi faizlerinde son durum ne oldu?

Kredi kampanyaları konut stokunu eritti!

Konut sektörü, kamu bankalarınca düzenlenen kampanya ile stoklarını eritti. Eva Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, kampanyalar sayesinde yılın 1,4 milyon adetlik konut satışı ile kapanabileceğini söylüyor.

Ev alacaklar bu 4 maddeye dikkat!

Düşen konut kredisi faiz oranları ve cazip konut kampanyaları konut satışını hareketlendirdi. Peki şu an konut almak için doğru zaman mı? İşte detaylar...

izmir konut kampanyaları Haberi

izmir konut kampanyaları


İzmir gayrimenkul sektörü son dönemde ciddi hareketlilik içinde. Bu durum konut satışlarına da yansımış durumda. TÜİK verilerine göre 2013'ünn üçüncü çeyreğinde İzmir'de gayrimenkul satışları yüzde 6.1 artmış. Temmuz, ağustos ve eylül aylarını kapsayan dönemde 17 bin 940 konut el değiştirmiş. 


İzmir'de konut üreten firmalar bu hareketliliğin daha da artması adına hayata geçirdikleri farklı kampanyalarıyla adlarından söz ettiriyor. Aksan Yapının projesi 35. Sokak, 'Kiranız Bizden' kampanyasıyla farklı bir seçenekle dikkat çekiyor. Birinci etabında yaşamın başladığı 35-Sokak'ta. ikinci etaptan konut alıp bu keyfi hemen yaşamaya başlamak isteyenler için kaçırılmayacak fırsat sunuluyor. 


Kira bizden "Kiranız Bizden" kampanyasıyla ikinci etaptan konut alanlar, evleri tamamlanana kadar, hayallerindeki mahalle yaşamını birinci etapta oturmaya başlayarak hemen gerçekleştiriyor. Üstelik bir yıl boyunca hem kira. hem kredi ödemeyerek aylık bin...